Владимир Уручев, евродепутат от партия ГЕРБ.

Подател: Dimitar Mitev добави в адреси
До: vladimir.urutchev@europarl.europa.eu
Относно: Отворено писмо до С. Станишев и покана за посещение на интернет страница www.mitev.eu
Дата: Вторник, 2008, Март 11 18:36:13 EET
Файлове: (4) Прикрепени файла
Уважаеми господин Уручев,
обръщам се към Вас в качеството Ви на евродепутат и член на комисията на европарламента по гражданските свободи, правосъдие и вътрешни работи. Вече не вярвам, че правителството на тройната коалиция ще бъде принудено да понесе отговорност за уникалната принудителна замяна на табелите на автомобилите в България, при която освен унижение на собствениците на автомобили по опашките пред КАТ бяха причинени загуби на тези собственици, на икономиката и на бюджета в частност. Искам да вярвам, че след като се запознаете с материалите, които Ви изпращам, може да помогнете поне да спрат санкциите на собственици на автомобили със стари регистрационни табели и да се накара правителството да застави производителя на табелите да се съобрази с изискванията на Регламент 2411 от 03.11.1998 г. на ЕС. От 01.01.2007 г. до днес Република България е единствената страна в ЕС, в която при първа регистрация на МПС се дават табели без 12-те звезди като символ на ЕС. Мисля си, че или изменението на дизайна на табелите е толкова трудно, колкото да се построи нов атомен реактор или софийския завод за преработка на боклука, или пък се осигурява възможно най-голям брой автомобили за бъдеща подмяна на табелите.
Ако проявите интерес мога да Ви представя документи за наложени санкции през 2007 г.за управление на МПС със стари табели.
С уважение: Димитър Митев, тел.: 0888/704984 e-mail:dimitr_mitev@abv.bg
Пловдив, 11.03.2008 г.
ПП. Както можеше да се очаква, статията „Отново дезинформация….“ получи отказ за публикуване от редакцията на вестник 24 часа.
Избери проверява се с
ОТНОВО_ДЕЗИНФОРМАЦИЯ_ЗА_ТАБЕЛИТЕ_НА_АВТОМОБИЛИТЕ.doc изтегли 51.31 KB
Станишев_-_Второ_отворено_писмо.doc изтегли 95.11 KB
Станишев_интервю_табели.doc изтегли 52 KB
СТЕНОГРАМА_16_МАРТ_._ПРЕДЛОЖЕНИЕ_НА_М._ХРИСТОВ.doc изтегли 760.84 KB

Leave a Reply