Интернет-писмо от Алексей Петров.

В деня за размисъл преди първия тур на изборите за президент и общински органи за управление на електронния ми адрес пристигна следното писмо:

Подател: Aleksey <11111111111111@abv.bg>   добави в адреси 
До: dimitr_mitev@abv.bg  
Относно: Aleksey Petrov Obrashtenie  
Дата: Събота, 2011, Октомври 22 12:58:02 EEST  
Файлове: (3) Прикрепени файла  

My document titleУважаеми Дами и Господа,Имахме удоволствието да Ви изпратим поредния брой на новия електронен вестник на AnewS.Днес Ви изпращаме финалното обръщение на кандидата за президент Алексей Петров до гражданите на Р. България.Видео: http://www.youtube.com/watch?v=E-GqvG5Sj5g
Изпращаме Ви и писмото на студентите до министър-председателя Бойко Борисов. 
Благодарим Ви, че не се възползувахте от възможността да откажете по-нататъшното получаване на материалите, които Ви изпращаме.
Можете да отбележите, че не желаете да получавате повече подобни съобщения от тук.
Събуждаме се, още не е късно! 
 Екипът на AnewS

Избери

проверява се с 
Aleksey_Petrov.pdf     изтегли 126.1 KB
OBRASHTENIE_21.10.2011.doc     изтегли 36.5 KB
Pismo_Studenti_Borisov.doc     изтегли 226.44 KB

 
Uvazaemi Dami i Gospoda,
 Imame udovolstvieto da Vi izpratim porednia broj na novia elektronin vesnik na AnewS.
 Dnes Vi izptashtame finalnoto obrashtenie na kandidata za prezident Aleksey Petrov do grazdanite na R.Bulgaria.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=E-GqvG5Sj5g
 Izprashtame Vi i pismoto na studentite do ministar-predsedatelia Bojko Borisov.
Sabuzdame se, oshte ne e kasno
Ekipat na AnewS “
Ето и  съдържанието на файловете:
Aleksey_Petrov.pdf     изтегли

 
 
 
 
 
                                                                   Х          Х          Х

OBRASHTENIE_21.10.2011.doc     изтегли
            Уважаеми Сънародници !
 
            Преди повече от две години, се опълчих срещу Бойко Борисовщината, която лиши хората от работа, обрече възрастните на мизерия, а младите на емиграция. Срещу Бойко Борисовщината, която закриля грабежа на банките и техните безобразни лихви. Опълчих се срещу унищожаването на малките предприятия с терор и рекет.
            Опитаха се да ме спрат. Арестът ми беше сам по себе си репресия срещу малкия и средния бизнес и гаранция за спокойствието на банките. Гаранция и за безпроблемното обогатяване на властимащите от контрабандата, ощетила държавния бюджет с приходи за милиарди.
            Бойко Борисов няма да остане в историята като строител на магистрали, а като унищожител на икономиката и убиец на свободното слово. В стремежа си към власт и обогатяване, Борисов не спря да насърчава насилието и агресията в политиката. Стигна се до тероризъм – взривиха автомобила на журналиста, допринесъл много за свободата на словото през последните години в България. Бомбата в колата на Сашо Диков беше взрив за предизборната кампания.
            Всъщност, кампания нямаше. Предизборното състезание се превърна в пародия. Партийните клики и лично министър-председателят Борисов превърнаха дебатите в говорилня между тримата най-удобни за тях кандидати.
            Въпреки репресиите, на които бяхме подложени, постигнахме много през последните месеци.
            Ние издигнахме екипното начало в принцип. Днес ни копират и дори в Министерския съвет сричат за екипна работа.
            Ние вече две години се опълчваме на новите ни поробители – банките с тяхната престъпна лихвена политика. Хората ни подкрепят. Те разбраха, че сме реалният противник на банките в България, които унищожават малките предприятия и ограбват гражданите.
            Ние открито посочихме огромната отговорност на партийния картел за криминалния преход. Днес, всички кандидати за президенти имитират независимост от партиите, които са ги издигнали и дори се разграничават от тях.
            Ние отказахме Бойко Борисов от мечтата му да се кандидатира за президент на тези избори, което е и първата ни победа. Няма да позволим и да си назначи зависимият от него Росен Плевналиев за „алтернатива“ в президентството. Ще продължим до пълна победа – докато гражданите заедно вземат управлението на България.
            Силата е в екипа!

12

 

                                                              Х          Х          Х
Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Издава Инициативен комитет за издигане кандидатурата за Президент и Вицепрезидент на Избори 2011
Алексей Петров и Николай Георгиев
Pismo_Studenti_Borisov.doc     изтегли
Борисов!
Ние, младите хора на България не започваме писмото си с „уважаеми“. Искахме, но ще те излъжем, а лъжата я владееш ти.
Когато ти повярвахме преди време се надявахме да си различен. Уви ! Ти се оказа като лявата химера, като дясната утопия и като царската измама т.е. лъжец. Надявахме се, че знаеш колко е невъзможно да живееш с българските пенсии и заплати, които препоръчваш на европейците. Само пурите ти за два дни струват повече.
Ти Борисов, ни нарече „лош човешки материал“. Забрави обаче, че този „лош материал“ те изпрати там, където ти се самозабрави.
Ти Борисов, приемаше с радостна усмивка нашите усилия да те превърнем в Избрания. А сега ни съветваш да станем овчари. Пробвахме, но в бюрата по труда няма свободни места за овчари. Може би подтвоето„вещо“ ръководство и стада не са останали.
Водени от светлия ти почин, ходихме няколко пъти и на разклона, където намираш министрите си, та белким забележиш, че съществуваме. Всеки път ескортът ти ни подминаваше с бясна скорост. След като прахът от „божественото“ ти преминаване се слягаше, интерес към нас проявяваха само сутеньори, измамници и хората на Цецо.
Пак по внушението ти свише се пробвахме и на картофената нива, но твоите бивши колеги -рекетьори са станали изкупвани и предлагат бой вместо пари. Други патили хора ни препоръчаха да не се захващаме с череши, гъби, билки или малини, защото там се разпореждали пак твоите хора.
Ти Борисов, ни накара да сведем от срам доскоро гордо вдигнатите си глави, след като чухме безумията, които ръсиш по широкия свят. То и Алековият бай Ганьо би се почуствал неудобно от теб. Да се радваш на подигравката на Берлускони, който ти мери плешките, да разправяш как колегата ти Цветанов „с един багер копае и вади трупове“, да правиш обидни квалификации за Ангела Меркел и за Саркози …
Ти Борисов, заля услужливите радиа и телевизии, както и страниците на купените от теб вестници, но единствената файда от това са прерязаните от теб ленти на свършеното от други хора.
Ти Борисов, забрави или просто не знаеш, че пътищата се правят за хората, а не хората съществуват заради магистралите ти. Или още по-точно – заради магистралните ти комисиони.
Ти Борисов, позволяваш на чуждите банки да ни колонизират, а на една уж българска -откровенно да ни открадне парите и в същото време се правиш на патриот и народен защитник.
Ти Борисов, се пъчеше, че разбиваш контрабандните канали, а всъщност ги събра в един – твоят собствен. И вечер приспиваш гузната си съвест с тихото шумолене на банкнотите.
Ти Борисов, се уплаши от обичта ни и се скри зад безличния Росен. Уплаши се от топлите ни чувства или от падането на единственото признато от теб национално богатство – твоят рейтинг.
Та, ние – неосъществените овчари, рекетираните картофопроизводители, берачи на гъби и въобще – некачественият според теб човешки материал, вече не ти вярваме.
ДНЕС ИМАМЕ СИЛАТА И ВОЛЯТА ДА ТЕ ПРИЗЕМИМ!
Да, точно така – да те приземим, както казваше онзи на когото разтриваше ушите в предишната си роля.
Борисов, махни се от мястото, което позориш и от работата, която не можеш да вършиш. Ако за теб няма живот извън политиката, както казваш ти самият, то знай, че докато ти си в политиката, то няма живот за нас българите. И тъй като знаем какъв е твоят избор, то ние заявяваме, че оттук нататък ще избираме НИЕ и започваме на 23 октомври.

 
 

  
Избери

проверява се с 
Aleksey_Petrov.pdf     изтегли 126.1 KB
OBRASHTENIE_21.10.2011.doc     изтегли 36.5 KB
Pismo_Studenti_Borisov.doc     изтегли 226.44 KB
      

Избери

проверява се с 
Aleksey_Petrov.pdf     изтегли 126.1 KB
OBRASHTENIE_21.10.2011.doc     изтегли 36.5 KB
Pismo_Studenti_Borisov.doc     изтегли 226.44 KB

Leave a Reply