Афера.Бг публикува кореспонденцията ми с М. Кунева.

Кореспонденция с Меглена Кунева – публикуване в Афера.бг и коментари
 
              На 09.02.2012 г. изпратих следното писмо до Афера.бг:
Позволявам си да ви изпратя две свои писма до Меглена Кунева и едно нейно до мен. Кореспонденцията се осъществи по време на кампанията на Кунева за президентските избори. В тази кореспонденция са документирани откровени лъжи и демагогия на мераклийката да играе важна роля в българския политически живот. Бих се радвал ако с Ваша помощ тези писма стигнат до по-голям брой читатели. Поздрави! Димитър Митев.”
              Молбата ми бе уважена като заедно с кореспонденцията ми бе публикувана и още една статия, която преди това бях публикувал в сайта си, но тя не е моя. Двата материала са обединени от Афера.бг и са пуснати без съкращения  под заглавие „Мазмантийството на Меглена Кунева в хрониката на една кореспонденция” http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=20798&Itemid=31 (в рубриката „Скандално”)
              Сърдечно благодаря  на администратора на Афера.бг  за дадената възможност повече хора да се запознаят със съдържанието на писмата.
               Тук си позволявам да публикувам коментарите, които се появиха под публикацията. Защото два от тях са особено симптоматични и вероятно са от един и същи автор, макар и подписани с две различни имена. Става дума за първия и последния от долупоместените коментари.  Те добре илюстрират образа на новия/ите „демократичен/ни” цензор/и и начинът им на действие.  (Първят по време  коментар е от името на Стефан, а после е публикуван коментарът от името на „читател“)
 
ПП.
Във форума на в-к Сега има автор, който е писал същите неща за мен, но правилата на форума не позволяват да разкрия името му.  Всъщност, архивът на форума е на разположение и който иска може да намери в него кой е писал, че Митев страда от обсесия и че е форумният Мирча Кришан.
 На 18.02.2012 г. надникнах отново в Афера.бг и видях че са се появили още два коментара. Много приятно бях изненадан че единият от тях беше на сина ми Никола. Благодаря Коле. 🙂

Показване 5 на 11 коментари

Отлична публикация!
Автор: Никола Митев Дата: 16-02-2012 21:35

От години живея в чужбина, и ще призная, че не ми е останало много с какво да се гордея за това че съм Българин. 
Гордея се обаче от начина, по който баща ми си отстоява правата. 
А това, че някоя овца ще го нарече луд за това че мисли, е по-скоро комплимент. Който смята, че може да го обори с факти и доводи, нека ги публикува.
 

» Съобщи за нередности в коментара

предателка
Автор: ivan v () Дата: 14-02-2012 18:10

предателка
Автор: ivan v Дата: 14-02-2012 18:10

Тази кунева-пръмова трябва да е в затвора за национално предателство!А червените и подържници да си декларират доходите от клакьорство.

 
 
 
[-] Скрий коментарите
Жалко е за сайта, който уважавах
Автор: Читател Дата: 10-02-2012 17:53

Уважаема Afera.bg – журналистически разследвания и актуални новини, 
Толкова ли ниско в дълбините паднахте, за да се занимавате с пошлости от типа на тези, които сте публикували? Това какво е – журналистическо разследване? Актуална новина? Или някой и на вас ви нашепва, че трябва да се оплюе всичко, което е по-различно от ясно видимата простотия и наглост на сегашното управление? Жалко, ако „управленците“ толкова много ги е страх, че е възможно все пак някой да е по-умен и с по-голям авторитет от тях!
Преди да публикувате тези „откровения“ защо не попитахте кой и какъв е лицето Митев?

 
 
              „Да
Автор: Ариман Дата: 10-02-2012 12:33

То цялото правителство таквоз бре Митев ,виж как им светят червените комунистически задници.Като пътни светофари са постоянно червено -не преминавай. 
Пълно с доносници , милиционери , партийни кадри на партията майка -БКП ,БКП.Все мазмантии.

 
[+] Покажи коментарите
 
[-] Скрий коментарите
..
Автор: aiko Дата: 10-02-2012 12:16

Мазмантийството – присъщо за нашите политици. Само тя да е – с мед да я храниш.

 
 
 [-] Скрий коментарите
До Стефан
Автор: Михаил Дата: 09-02-2012 23:57

Лудостта присъства и реално в романа – в образа на Мунчо. Той „следва” главния герой от самото начало на повествованието. Очевидец е на среднощното убийство във воденицата (знае най-голямата и най-страшна тайна) и присъства като сянка на героя във всеки важен момент. Неслучайно в края на романа, когато ужасът и страхът завладяват хората и преобръщат съзнанието им, а героичността е заменена с унизително треперене пред поробителя, Мунчо е единственият, осмелил се да протестира. В хаоса, настъпил след въстанието, само лудият има дързостта да изрече мислите си и да остане верен на делото. В тази морално преобърната действителност, когато духовната „лудост” е унищожена (Огнянов, Соколов, Рада, Кандов умират геройски), тя се запазва единствено в замъгленото съзнание на действително луд човек. За Вазов тази аналогия съдържа моралната оценка на събитията и поведението на българина. Творецът с горчива ирония разказва за пробуждането и отрезвяването на народа, оказал се неподготвен да се жертва в името на идеала. „Лудостта” не успява да вземе връх над трезвостта и практицизма, а инстинктът за самосъхранение и оцеляване се оказва много по-силен от смелостта, решителността и готовността за саможертва.

 
» Съобщи за нередности в коментара
[+] Покажи коментарите
 [-] Скрий коментарите
„Тихата вода е най-дълбока“
Автор: Атанасов Дата: 09-02-2012 22:57

Димитър Митев си е съвсем наред с главата (прегледайте му страницата). 
За написаното по-горе благодаря на екипа на Афера.бг.

 
» Съобщи за нередности в коментара
 [-] Скрий коментарите
Стефане,
Автор: Хм Дата: 09-02-2012 22:31

не знам дали е болен, но ми изглежда прав. Без да съм специалист по темата.

     
[+] Покажи коментарите ние пак сме тук
Автор: gogo () Дата: 09-02-2012 20:45
[-] Скрий коментарите ние пак сме тук
Автор: gogo Дата: 09-02-2012 20:45
Да те са пак тук при нас и ни поучават как да живеем.Децата,снахите,зетьове и роднини на ЦК членове отново ни управляват.Сами сме си виновни още от 1989.Голямата тояга трябваше да играе.За да се стигне до демокрация в народите на юг в Европа са необходими около 10-15 години военно положение.Лошото е че 1989 г.нашите военни баха комунисти и много мързеливи.
 
 » Съобщи за нередности в коментара
[+] Покажи коментарите извод
Автор: гражданка () Дата: 09-02-2012 20:41
[-] Скрий коментарите извод
Автор: гражданка Дата: 09-02-2012 20:41
Браво, добре написано и с доста фактически данни. Мнозинството от българите й вярват на сладките приказки и гласуват за нея- без да я познават. Дано повече се знае за мераклиите за власт и не грешим отново!
 
 » Съобщи за нередности в коментара
[+] Покажи коментарите Кой е Митев?
 
[-] Скрий коментарите Кой е Митев?
Автор: Стефан Дата: 09-02-2012 19:47
Не може да се подигравате с нещастието на хората. Това е един недобре с главата човек, обсеснат от темата за регистрационните табели. Той се подвизава във форума на „Сега“, където се отдава на дълги излияния по болната му тема. Това е един български Мирча Кришан, за когото е нужна специализирана помощ. „

Leave a Reply