Постинг по повод статия – в-к Сега, 01.11.2008 г.

Mitev
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 1225
„Така бе дадено съгласие за бърза смяна ….. и на регистрационни табели на колите,“Изречението което цитирам е като лъжица катран в каца с мед. Защото съгласие се дава, когато има искане. НИКОЙ НИКОГА НЕ Е ИСКАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ СМЯНА НА ТАБЕЛИТЕ, КАКВАТО БЕ НАПРАВЕНА НА БАЗАТА НА НАРЕДБА І-45. Въпросната наредба, авторът трябва да го знае, не може да не го знае, е от правителството на Костов, приета е в 2000-та година. А БСП и тройната коалиция излъгаха, че това е изискване на ЕС!! Изречението в публикацията, /част от което цитирам/, волно или неволно създава алиби на управляващите, представяйки престъпното, уникално в световен мащаб, повторно регистриране на регистрирани автомобили, в крайна сметка като СЪГЛАСИЕ за искане от ЕС. Тази лъжлива представа за причината за смяната на табелите управляващите успяха да насадят в главите на твърде много българи. Статията с това си изречение допринася за представяне на лъжата като истина.
И още нещо. Има Регламент 2411 от 3.11.1998 г. с който страните-членки на ЕС са задължени при първа регистрация да дават табели със символа на ЕС – кръгът с 12-те звезди. Натиснете тук
През настоящата година в България започва „пилотно“ въвеждане на новите табели в три окръга, а в останалите окръзи ще се дават новите табели след изчерпването на старите, които ще се изчерпват, изчерпват….докато някой ден отново се даде „съгласие“ за ускорена подмяна, по която България е без конкуренция световен челник, тъй като, повтарям, никъде в света не се прави повторна регистрация на регистриран автомобил.
ПП. Дано грешката в статията да е случайна.

Редактирано от – Mitev на 02/11/2008 г/ 15:36:48

Статията е с автор Светослав Терзиев, „Слушаме ЕС, щом е за сметка на народа“, публикувана е в страницата Наблюдател на вестник Сега, 01.11.2008 г.

Leave a Reply