Трето писмо до г-жа Меглена Кунева

 
Госпожо Кунева,
На 4. 04.2011 г. по повод на ваше интервю ви изпратих следното писмо: http://mitev.eu/?p=2957. Повече от три месеца то оставаше без отговор, поради което на 14.07.2011  го изпратих на всичките ви сътрудници в кандидатпрезидентската ви кампания.Това изглежда ви постави в неловко положение пред тях и вие се видяхте принудена да ми отговорите на 11.08.2011 г. със следното писмо http://mitev.eu/?p=2948 . Възмутен от лъжите, демагогията и манипулативните твърдения,съдържащи се в него, аз ви изпратих на 21.08.1911 г. второ писмо. http://mitev.eu/?p=2942 .  Година и осем месеца оттогава отговор нямам. За мен това означава, че не сте в състояние да опровергаете доказателствата, с които ви уличих  за лъжите, които написахте и ми изпратихте.
   Днес българските граждани са облъчвани ежедневно с вашите предизборни послания от рода на „да на нормалността“. Същевременно милионите българи благодарение на цензурата и сервилността на медиите не могат да научат, че за вас е нормално:
 1. Да лъжете, че от пререгестрицията на автомобилите у нас е зависело приемането на България в ЕС;
 2. Да лъжете, че пререгистрацията е изискване за приемането на България в зоната на Шенген;
 3. Да лъжете, че българските граждани не можели да пътуват в страните от ЕС с автомобили, които са със стара регистрация,
 4. Да не намирате нищо нередно в това, че тази унизителна и единствена в света повторна регистрация на законно регистрирани автомобили с безсрочна по закон (чл. 141 на ЗДвП) регистрация бе извършена на тройно по-висока цена в сравнение с цената за първа регистрация в Германия.
  За вас е нормално да търсите зад буквалния смисъл на закона неговия „точен“ смисъл, което в случая да ви позволи да приемете, че законодателят с термина безсрочна регистрация дава възможност на изпълнителната власт да слага краен срок, т.е. да я прави срочна. Не искам  да си представя какви „нормални точни“ тълкувания ще правите на законите ако все пак влезете във властта. Имам предвид интервюто ви, в което казвате „…благодарение на екипа, който имам, ще направим успешно правителство и аз мога да бъда начело на това правителство“.
 
  За вас очевидно е нормално навсякъде да тръбите че сте за диалог с гражданите и същевременно да не реагирате на поканата, която ви отправих
„ПП. Ако въпреки всичко продължавате да считате, че правдата по темата е на ваша страна, нямам нищо против  участие в публична дискусия с вас. За мен медиите по тази тема са затворени. Вие се радвате на медиен комфорт. На ваше разположение съм ако уредите публично обсъждане на темата в някоя от медиите.“
 Мълчите и бягате от дебат по тази тема,защото с основание се боите, че след такъв дебат милионите българи, които изтърпяха рекета и унижението от многодневните опашки  пред пунктовете на КАТ, ще видят какъв е истинският ви политически профил и  с основание ще нарекат движението „България на гражданите“ движение „България на измамените граждани“. И в предстоящите избори ще получите в най-добрия за вас случай само гласовете на ваши роднини и евентуални напазарувани гласове.
 
Димитър Митев, Пловдив, тел. 0888/704984
26.04.2013 г.
 
ПП. Това писмо, както е евентуален, макар и много малко вероятен отговор от вас ще публикувам в блога си www.mitev.eu 
 
 
Организационен отдел
02 / 843 38 00
office@grajdani.bg
 Съобщението Ви беше изпратено успешно!
 
Пресофис
02 / 843 38 01
press@grajdani.bg
 
Съобщението Ви беше изпратено успешно!

Leave a Reply