Дани Каназирева – "Съюз за Пловдив"

В стремежа си да намеря подкрепа за идеите ми относно оптимизирането на масовия градски транспорт направих опит да ангажирам Дани Каназирева в качеството и на лидерка на новосъздадената нейна партия „Съюз за Пловдив“. Помолих я за среща през м. януари 2011 г. и тя ми каза да дойда в клуба на партията на 24.01.2011 г.    В уречения час тя се появи, каза ми че проблемите на транспорта живо я интересуват и взе материалите, които и бях донесъл. Става въпрос за първото ми писмо до Славчо Атанасов, Илко Илиев и Иван Тотев (с резолюция от кмета Славчо Атанасов) –http://www.mitev.eu/?p=1144, както и за второто и третото ми писмо до Славчо Атанасов – http://www.mitev.eu/?p=1974. Дадох и също моя визитна картичка като и обясних къде да намери в блога ми материалите за транспорта в Пловдив.
Госпожа Каназирева взе въпросните материали и каза, че като ги прочете ще ми се обади за разговор по темата. Предстоеше и някакво мероприятие в клуба и не беше удобно да настоявам в момента да говоря за нещата, които предлагам. Сбогувах се и зачаках. След около десетина дена, след намеса на кмета Славчо Атанасов по повод на третото ми писмо до него, получих най-после писмо от директора на Общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“, на което веднага изпратих отговор. Писмото от ОП ОКТ и моя отговор публикувах веднага в блога и се обадих на г-жа Каназирева по телефона за да и кажа това.  Виж   http://www.mitev.eu/?p=2038 , както и http://www.mitev.eu/?p=2042
След още няколко дни получих второ писмо от директора на ОП ОКТ и съответно изпратих отговор. Двете писма изпратих по интернет на адреса на „Съюз за Пловдив“ http://www.mitev.eu/?p=2047 и http://www.mitev.eu/?p=2050 .(След разменените две писма и два отговора г-н Янакиев повече от месец не реагира на второто ми писмо до него, но за сметка на това превозвачите отново поискаха повишение на цените на билетите и картите)
На 11.03.2011 г. (петък) се обадих отново  по телефона на г-жа Каназирева и я попитах кога може да се срещнем за да обсъдим предложенията ми. Тя ми каза, че не вижда какво може да направи от нейна страна по повод исканията на превозвачите и че политическия съвет в общината ще реши каквото намери за добре. Каза също, че е заета през следващата седмица, затова препоръча да и се обадя в началото на по-следващата седмица.
Изчаках до днес, 23.03.11 г. Видях днес нейно интервю при Валентина Йеремиева. Реших да се обадя отново по телефона и да поискам приемане.  Разговорът бе много кратък  – г-жа Каназирева ми каза, че прави всичко, което е по нейните сили, че има много желаещи за среща по различни проблеми и че не може да се срещне с всички. Като чух това аз казах, че повече няма да я безпокоя и  разговора между нас приключи. С това на този етап се налага да отпиша „Съюз за Пловдив“ като партия, на  която може да разчитам за подкрепа на идеите, които предлагам. Защо се случи така не се наемам да гадая.

Leave a Reply