Писмо до Диляна Димитрова за изпратена статия /в-к Сега/

Подател: Dimitar Mitev dimitr_mitev@abv.bg  
До:    
Относно: Статия предложена за публикуване.  
Дата: Неделя, 2008, Юни 8 14:50:40 EEST  
Файлове: (1) Прикрепен файл  

Уважаема госпожо/ице Димитрова,
изпращам Ви статия с предложение за публикуване във в-к „Сега“. Предисторията на тази статия може да намерите в блога ми http://www.mitev.eu . В него, в категория „кореспонденция с депутатката М. Капон“ може да намерите и прочетете „Пето писмо до М. Капон – Дискриминация на пенсионери“, питането, внесено от М. Капон до министър Е. Масларова, в края на категорията е сканиран отговора на Е. Масларова на питането, а в началото на категорията като Седмо писмо до М. Капон е поместено становището ми за питането и отговора. Петото писмо до независимата депутатка с предложение за преприемане на законодателна инициатива изпратих през февруари, когато още не бе пусната в обръщение идеята за „осъвременяването“ на пенсиите,отпуснати преди 2000-та година. Надявам се, че предложената статия ще представлява интерес за редакцията на Вашия вестник и може да види бял свят на неговите страници.
Ползвам се от случая още един път сърдечно да Ви благодаря за статията „Костов и Муравей са неграмотни“, която ми изпратихте от архива на в-к Сега. Вече я поместих в блога ми заедно с други две статии по същата тема в горепосочения блог.
С уважение: Димитър Николов Митев, тел. 0888/704984
Пловдив, 08.06.2008 г.ПП. Ще Ви бъда много благодарен ако ми съобщите на електронния ми адрес каква ще е съдбата на изпратената статия.

Leave a Reply