Постинг срещу защитник на "царя"

Mitev
[Начинаещ]
от Bulgaria

Общо мнения: 20
666 –
По време на следването ми в Прага, което беше когато си бил в предчавдарска възраст, в главата ми заседна трайно една чешка поговорка, а именно: „Sebechvala smrdí“ – на български може да се преведе като самохвалството смърди или вони – можете да изберете която искате от двете думи, характерирзиращи самохвалството.
Любопитен съм как ще реагира егоцентрик и привърженик на „царя“ /не можах да избегна кавичките/ на следния пример. През лятото на 2002 г. чехите продадоха 50 % от техния телеком срещу сумата 1 милиард и 700 милиона евро. Чехия и България са горе-долу съпоставими по население и територия. На този фон как оценявате факта, че правителството на любимия Ви Симеончо продаде 63 % от българския телеком за 230 милиона евро? Това не е единствения подвиг на мадридския комарджия. Едно е истина – това стана възможно благодарение на огромна маса лековерни българи, които го посрещнаха като месия. Като чета Вашите постинги оставам с усещането, че не се интересувате от факти, а си живеете самодоволно, без да Ви е еня за съдбата на милиони българи.

Създадено: 26.6.2008 г. 16:56:32   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Постинг във Форум на вестник Сега в отговор на постинги на 666 За да бъде разбран добре моя постинг е добре да се изчетат постингите на 666 след статията в Сега за 20-дневните преговори на БСП с Царя от 26.06.2008 г.

4 Стр.      Мнения – 66 Скрий анонимните   Добави мнение по темата  Покажи темата Предишна темаСледваща тема

Leave a Reply