Костадинка – 6

Mitev
[Начинаещ]
от Bulgaria

Общо мнения: 20
За уточнението от Караваджо – благодаря. Ще го имам предвид за да следя по-внимателно изявите им.На Костадинка: Стига общи твърдения и обвинения Костадинке. Посочете поне един път конкретен пасаж, с който не сте съгласна. Например от Властта и учителската стачка, отказана за публикуване от вестник Атака. Само че Вие не си позволявате дори да си помислите, че боговете от Атака може да не са прави. Такава ерес Ви е духовно чужда.
По много начини се издавате, че не сте влизала в www.mitev.eu Твърдите, че всичко се върти около табелите. До голяма степен блога възникна като опит да документирам поведението на политическите партии и известни личности в обществото през призмата на тази гавра със законността и морала, за която правителството на тройната коалиция не понесе никаква отговорност.
В закона за стандартизацията, приет след въпросната Наредба І -45 за смяната на номерата, /внимавайте – закон и наредба, т.е подзаконов акт/ е записано, че спазването на стандартите в Република България е доброволно. Но санкции се налагат за шофиране със стари табели. Аз не си смених номера на микробуса, през 2007 г. ми съставиха акт заради това, наложена ми бе глоба от 20 лева и спиране на буса от движение. Съдът отмени глобата като неправилна и незаконосъобразна, последва и отмяна на спирането на колата от движение. Това разбира се не сте могли да научите защото изпитвате панически ужас от евентуално четене на материалите в блога.
Понеже споменахте за пенсионерите – ако бяхте влезли в блога, сигурно нямаше да напишете, че всичко се върти около табелите. Там има отделна категория за дискриминация на пенсионери, упражнявана от парламента и правителството.
Като че ли в крайна сметка трябва да приема съвета Ви да не си губя времето, но не въобще с разсъждения за обществото в което живея, а да кореспондирам с Вас поне до момента, в който ще дочакам /ако въобще настане такъв момент/ конкретно становище по конкретен пасаж например от Второто отворено писмо до Станишев или по отговора, изпратен ми от МС и МВР. Бъдете мъжко момиче и се престрашете – влезте, прочетете и публичноя заявете с какво точно не сте съгласна. Нарочно Ви каня да се изкажете по второто отворено писмо до Станишев, защото там позицията ми е най-систематизирано изразена. Ако продължавате с общите си квалификации и съждения ще считам, че това с което започнахте – едно си баба знай – едно си бае е оценка за писаното от Вас.

Създадено: 22.6.2008 г. 20:13:09   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Leave a Reply