Костадинка 5

Mitev
[Начинаещ]
от Bulgaria

Общо мнения: 20
Костадинке, оставете силните думи като спекулиране и демагогия за по-после. Вече започнахте да потвърждавате това, което казвам. Приведения от Вас линк с курсив сте посочила, че Павел Шопов е за удължаване на срока. Ако не бяхте изтеглила стенограмата от парламента, а от www.mitev.eu щяхте да забележите, че депутатските изказвания са придружени от мои коментари. Там щяхте да прочетете, че Павел Шопов застава на страната на тройната коалиция с искането за удължаване на срока. А ако си направите труда да прочетете началото на линка, който сте ми изпратила със стенограмата, ще видите, че Павел Шопов забравя /защо ли?/ че в дневния ред обсъжданата точка е записана като предложение на Минчо Христов ЗА ОТМЯНА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ СРОК ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ, А НЕ ЗА НЕГОВОТО УДЪЛЖАВАНЕ. Малка ли е разликата според Вас?
По-нататък пишете, че министър Румен Петков нагло е излъгал, че смяната на номерата е изискване на ЕС. В интерес на истината Румен Петков съвсем не е единствения, който вкара в оборот тази наистина нагла лъжа. И неговият наследник М. Миков, и почти всички изказали се депутати от тройната коалиция пускаха в оборот тази лъжа. А премиерът Станишев си позволи още една колосална глупост, твърдейки че няма как да се изпълни изискването на ЕС за нивото на застраховане със застраховка ГО без да се сменят номерата. Според Румен Петков предложението за ускорена смяна на номерата /защото наредбата е приета още от времето на Костов/ е на Меглена Кунева и Пламен Орешарски. /вж. стенограма от 20.01.06 г./.
По-любопитен съм за мнението Ви защо след като тройната коалиция нагло лъжеше че смяната на номерата е изискване на ЕС, партия Атака не си позволи да изтъкне тази лъжа в нито една от трите избирателни кампании, състояли се от тогава до днес? Може би от страх да не загуби гласове на избиратели? Надявам се на отговор.

Създадено: 22.6.2008 г. 13:33:48   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Leave a Reply