Още един пример за "изискана" и "плодотворна" дискусия във форума на в-к Сега

             
 
На 27 сутринта гледах по телевизията коментари на политолози и социолози за бъдещето на правителството на ГЕРБ. След това от любопитство надникнах във форума за да видя какви са коментарите. И се натъкнах на мнение на Интел Инсайд в което се споменаваше и моето име. Почувствах се задължен да реагирам.
 
 

Mitev
28 Фев 2012 13:22
Мнения: 13,436
От: Bulgaria

Хайде, хайде
никакво безремие не си купува страната,
Ако има нещо което да се случва в момента е че Всички солидарно плащат, и се канят да плащат за носталгията на Митев, наивитета на кайла, лумпенщината на параграфа, и простичкото злобеене и реваншизъм на една камара „нека вият“.[/quote]
 
Написах:
Генийчето Интел пак се е отдало на ялови обобщения.

Получих следния отговор:

intel_inside
28 Фев 2012 14:00
Мнения: 4,782
От: BulgariaСкрий: Име,IP
Табеладжи – хош гелдин,
нямам претенции да съм гении – но дори и да бях, не виждам нищо обидно…,
или пардон,
може би трябва да се засегна че не ни класифицираш като „част от народа“ ?
Извинявай, ако е така.
===
BTW, и простете че пак питам, но някак така и не чух отговор.
Абе „Вие народите“, как смятате да платите ?

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: intel_inside

 
 
Отговорът на Интел Инсайд видимо зарадва Една Пешка:
 

Една Пешка
28 Фев 2012 14:36
Мнения: 2,066
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Табеладжи – хош гелдин


Аз написах:
 

Mitev
28 Фев 2012 14:49
Мнения: 13,436
От: Bulgaria

Генийче Интелчо – хош булдум,
да не си почнал да се виждаш в ролята на ФЮРЕР, та искаш народите да ти плащат? Уточни поне колко ти дължат народите? И ако не ти платят, какво – предлагаш отново стерилизация на територията чрез манипулиране на топлинната защита на АЕЦ Козлодуй?
Кажи всички си условия та народите да знаят колко искаш, кога го искаш и какво ще предприемеш ако не изпълнят ВИСОЧАЙШОТО ти желание.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Mitev

В отговор последва:
 

Centur
28 Фев 2012 14:56
Мнения: 6,304
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев,Не се прави на ударен. Не само Intel, всички искаме компенсация за пропуснати ползи и нанесени щети от вашето управление. Цял живот не мойте ни се издължи. А ти лично трябва или да си смениш ника, или да напишеш 6 стиха с мото „аз съм будала“. Или да пратиш актова снимка с подпис на посочен от мен адрес.
Редактирано: 4 пъти. Последна промяна от: Centur

 и още:
 

intel_inside
28 Фев 2012 15:06
Мнения: 4,789
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Табеладжи,
„народите“, „народъ“ и всяка вариация по темата давним давно сте го обърнали на термин парцал и върховно оправдание за всяка несвестна глупост която (лично) вършите.
Карай,
Ако е по лесно за смятане ще се префразирам:

Драги Митев,
как смятате да си платите Личния дял от сметката за глупостите които се вършат

Прочие, Всички трябва да си плащат за глупостите, до стотинка.
В този смисъл напоследък Не мисля че окончателно решение на герберисткия въпрос е приемливо. по справедливо ще е да си платите

Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: intel_inside

Centur
28 Фев 2012 15:09
Мнения: 6,304
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Така не е справедливо. Щото всички ще плащаме. Аз искам да намерим начин само те да платят, неустойки ли ще е, компенсации ли, не знам. Другото е затвор. А за голямата Тиква и тия до него – разстрел до стената. Ми то направо ти иде да изпразниш в тях поне един автомат.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Centur

На моята кратка реплика за глупостите
 

Mitev
28 Фев 2012 15:12
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Прочие, Всички трябва да си плащат за глупостите, до стотинка.

Интелчо,
не си вкарвай такъв автогол, приятелче. Ще се разориш ако написаното приложиш и към себе си за глупостите, които пишеш. А може би считаш, че само народите са длъжни, че само за тях важи това „всички“, а за тебе не?

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mitev

последва бурна реакция:
 

intel_inside
28 Фев 2012 15:36
Мнения: 4,782
От: BulgariaСкрий: Име,IP
Какъв автогол съм си вкарал бе табеладжи?
9 години съм бил причина да влизат някакви външни инвестиции в тази нещастна територия, плащал съм, вкарвам и ше продължавам да вкарвам някакви суми които по един или друг начин опират до всички.
Ти, които ядеш ограничената пенсия на дядо ми и на баща ми (да, и двамата имат лимит за да останат някакви стотинки и за такива като теб), имаш нахалството да ми се репчиш, да ходиш да глупееш по избори (защото имаш права нали) и после да чакаш пак Аз да ти покрия сметката.
–-
Споменах ли че изкопите на софийското метро се нуждаят от добровлно подпомагане на полза роду и държавата или пак ще има „ама то 22 години, сега за пръв път народна власт, сега се живее в пъти по добре“ плюс аргумент „ама аз 22 години настъпвам мотиката – многу съм опитен“?
–-
Дайте си сметка че с агресивно налагане на идиотска политика, и решения под мотото „популизъм фор евър“ и „ама народа“ отблъсквате огромен брой избиратели и ликвидирате малкото разумни гласове на територията.
Политиците много добре са осъзнали ползата (за тях си) от подобен лесно манипулируем електорат и всячески ви стимулират в ущърб на малко по нормалното население. Ерго и големия брой негласуващи, и пълните глупости които се случват по територията.

ПС Вчера имаше статия за партия на недоволните.
Ако има такава партия тя ще бъде на недоволните срещу полит проституцията, и срещу темелите които я правят възможна.
хайде преценете кой къде.

 
 

Centur
28 Фев 2012 15:40
Мнения: 6,304
От: Bulgaria
intel-e

Old_BG
28 Фев 2012 15:58
Мнения: 9,770
От: Mauritius
Моля само на Митев не посягайте! Е няма с кой да се замени такова съкровище.Ежедневно всеки негов пост ако не отблъсква, то поне обърква окончателно по един файтон „меки“ герберастчета. Фърстясалите и тъй и тъй са изгубени за човечеството отпадъци, но за тези дето все още има някаква надежда – кой може да замени Митев в тази му благородна и неуморна работа, а?
Табели – табели, кой с квот намери!
Камънье и дърве кат свършат и там – тогава ще му мислят.
Може пък Реднйецки да доди!
Една Пешка
28 Фев 2012 16:26
Мнения: 2,066
От: Bulgaria
intel_inside

Почувствах необходимост да напиша следното:
 

Mitev
28 Фев 2012 17:24
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
intel_inside
28 Фев 2012 15:36
Какъв автогол съм си вкарал бе табеладжи?
9 години съм бил причина да влизат някакви външни инвестиции в тази нещастна територия, плащал съм, вкарвам и ше продължавам да вкарвам някакви суми които по един или друг начин опират до всички.
Ти, които ядеш ограничената пенсия на дядо ми и на баща ми (да, и двамата имат лимит за да останат някакви стотинки и за такива като теб), имаш нахалството да ми се репчиш, да ходиш да глупееш по избори (защото имаш права нали) и после да чакаш пак Аз да ти покрия сметката.
–-

Интел Инсайд,
виж това, посветено е специално на теб, бореца срещу некомпетентността, корупцията,полицейщината, мутропожарникарщината и т.н. и т.н
Натисни тук Щом това те води единствено до употребата на обръщението „табелджи“, мога да си представя колко дълбока и непостижима за обикновените хора е твоята принципност.
И още нещо, приятелче нарцистично влюбено в непогрешимостта си. Когато отгледаш три деца като мен, тогава ми се хвали. Моите деца ми осигуряват това, което ми е нужно като пенсия, а не това, което оставало от ограничената пенсия на дядо ти и баща ти.
Тежко и горко на България с такива оправячи като теб.
Имам нахалството да се репча, но не само на избори, а и на места, където ти най-вероятно и анонимно няма да се появиш. Загрижен си за срива на България. Ами ще ти повярвам чак когато вместо ураган от ненавист и хули във форума пуснеш и нещо конкретно от рода на Натисни тук
с името си, а не като анонимен форумен герой.
ПП.
Готов съм публично да ти се извиня ако покажеш нещо конкретно освен анонимни форумни вихрушки.

Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Mitev

 
Линка, който дадох на Интел Инсайд съдържаше следния текст по повод на използваното от него обръщение „табеладжи“:

Mitev
27 Фев 2012 11:57
Мнения: 13,423
От: BulgariaПромени
Колкото до позицията на Сократя? Ами тя е едно към едно с позицията на Митев.
Какво имам предвид:
Др. Митев гласува за БСП от началото на промените до момента в който др. Р. Петков не решава да смени табелите на колите. Митев много си харесва стария номер на буса си и се запъва… Останалото го знаят всички които са влизали поне два пъти в този форум.
ТА! Какво се получава на практика? Такива въпроси като стандарт на живот, приоритети, стратегии за развитие на (…..), бъдеще за младите хора и демографски проблеми и т.н. и т.н. и т.н. – всичко на заден план до момента с табелите и чудовището, което им е посегнало.
 
Е6,
допуснал си куп грешки, приятелче.
Първо държа да отбележа, че даваш повод на Геновева и други да те обвинят, че обръщаш внимание на Митев за табелите. Помни, че не аз започвам с тази тема отново, а ти.
А сега грешките, които виждам в написаното от теб.
1.Не Р. Петков решава да сменя табелите на колите, а Костов, като кампанията продължава при Кобурга и се форсира при Тройната.
2.В отговор на парламентарно питане в началото на 2006 г. Р. Петков посочва за инициатори на форсираната смяна на табелите М. Кунева и Пл. Орешарски. Той само изпълнявал решение на ПРАВИТЕЛСТВОТО. А Кунева и Орешарски никъде не са опровергавали неговото изказване.
3. И друг път си писал глупости, но това, че Митев се запъва на смяната защото си харесва стария номер е бисер сред всичките глупости. Не очаквах, че човек като теб с претенции за висок коефициент на интелигентност няма да забележи, че Митев се противопоставя на кампанията, защото:
– С ведомствена наредба на МВР се погазва законовото положение за безсрочност на регистрацията и се определя краен срок на нейната валидност.
– Защото от икономическа гледна точка за обществото няма никаква полза от смяната на един номер с друг. За сметка на това от населението са отчуждени за тази безполезна за него акция около 200 милиона лева, които бяха налети в полза на наши хора и най-вероятно и в касите на партии (като имам предвид колективното им гробно мълчение по темата).
– Освен че не донесе никаква полза за обществото, тази акция донесе крупни загуби за икономиката. Само за периода от 01.01. до 28.05.2006г. са сменени номерата на 608 013 автомобила при средно тридневно чакане на опашки. Това прави около милион и осемстотин хиляди загубени работни дни. А за един ден един зает в икономиката тогава е произвеждал 65 лв. БВП. С други думи загуба от непроизведен БВП за над 100 000 000 лв. А загубите не бяха само по това направление.
– БСП и Ко излъгаха, че акцията е по искане на ЕС. И лъжата им бе повторена и от кандидат-президентката Кунева в писмото и до мен. Омръзна ми да давам линкове към това писмо, съдържащо откровени лъжи и демагогия, но явно малко съм писал по темата, щом ти, човек с претенции във форума, си могъл да сведеш всичко до това, че Митев си харесва номера.
– Много пъти съм цитирал изказване на Станишев по БНТ, в което критикува държавата, че дълго не си е вършила работата и не е подменяла номерата на автомобилите. Нито един път обаче нито ти, нито противниците на споменаването на тази тема от мен в този форум, не се опита да посочи поне един аргумент за ползата от вършенето на тази работа от държавата. За обществото, не за мафиотската върхушка.
– Много пъти съм посочвал, че смяната на табелите и талоните бе обективно ненужна, но за сметка на това бе извършена на тройно по-висока цена от цената за регистрация на автомобил в Германия.
Бих могъл да продължа още дълго с примери за мотивите, които ме накараха да се противопоставя на този управленски произвол, единствен в света. Но очевидно за безнадеждни случаи като теб няма смисъл да правя това.
Бъди жив и здрав и ако за идейно-политическото ти равновесие е полезно да си мислиш, че съм се противопоставил защото съм харесвал номера на микробуса си, продължавай в същия дух. Спомням си по повод на написаното от теб за една мисъл на Айнщайн за безкрайността на вселената и още нещо….
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: MitevСлед като публикувах отговора си до Е6 се появи и този коментар:

Old_BG
27 Фев 2012 12:03
Мнения: 9,678
От: MauritiusСкрий: Име,IP
Някой си е нямал работа късно през нощта май и е решил да дръпне за опашката…
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Old_BG

 
Както  предполагах Интел Инсайд не отговори на написаното до него след като оправих линка, който първоначлно не се отваряше.
Но пък последваха още „коментари“:
 

Една Пешка
28 Фев 2012 17:32
Мнения: 2,066
От: Bulgaria
Тежко и горко на България с такива оправячи като теб.

Неееее, в грешка си Прелюбезний.
Тежко и горко на България от такива разбирачи и оправячи като теб в стил „луд умора нЕма“ ….

Една Пешка
28 Фев 2012 17:35
Мнения: 2,066
От: Bulgaria
Прелюбезний,
оправи си първия линк – иначе нЕма как да оценим

посветеното на бореца срещу некомпетентността, корупцията,полицейщината, мутропожарникарщината и т.н. и т.н.

Туткалчев
28 Фев 2012 17:39
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
Браво на Табелколюбеца! Да се върнем към патриархата, когато всички деца, внуци и правнуци се въртят около pater familiae! Евала на марксиста – чрез бабуинизъм към патриархат!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Туткалчев

На последните мнения отговорих само със следното:
 

Mitev
28 Фев 2012 18:00
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Една Пешка, Туткалчев,
постингите ви са много аналитични, само по съдържанието на написаното от мен, не коментират личността ми, за което благодаря. ПП.
Прави ми впечатление, че сте някак малко. Обикновено се нахвърляте по 7-8 срещу мен, другите да не са свободни от дежурство?

В този момент получих следната подкрепа:

gazov_posrednik
28 Фев 2012 18:02
Мнения: 230
От: AustriaСкрий: Име,IP
Айдее…на нищоправците пак на Митев табелите им са оправдание…Казал съм го – ако всеки един от нас – форумните корифеи, политици и пустословци – направи – не колкото Митев, а една хилядна от неговата гражданска позиция – България ще е по- добро място за живеене…
P.S. И колкото и да са напъвате – викането по Митев нема да заглуши срама от собствената ни леност, мързел и страхливост…Ъхъ

 
 А Туткалчев продължи със следните коментари:
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:04
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
постингите ви са много аналитични, само по съдържанието на написаното от мен, не коментират личността ми, за което благодаря.

Ха-ха-ха! Намери се кой да говори за аналитичност! Направо ще умря от смях!
Моят постинг не беше нищо друго освен пряк израз на досадата да чета нескопосните ти пробабуински дивотии, Митев! Нищо друго!

Туткалчев
28 Фев 2012 18:06
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
Достоен съюзник на Табелколюбеца в лицето на Гъзовия!

В този момент в „дискусията“ се включи и
 

Doctora
28 Фев 2012 18:06
Мнения: 15,326
От: Bulgaria
Гу’син Митев,
съжалявам, че сте преживели толкова години и не сте схванали нещо елементарно: подобно писмо до действащ министър отива директно в кръглото чекмедже. При по-организирана секретарка ще отиде при специалист от периферията на министерството, който ще ви отговори в стандартно писмо от половин страница и ще ви благодари за загрижеността.
Както и с табелите, ще си останете все Кахър Сурат Бабаит. Но с високо самочувствие на борец срещу неправдата.
Прочее, спестявате гола сеч, когато пестите хартията. А това е вече нещо сериозно.

На Туткалчев отговорих:
 

Mitev
28 Фев 2012 18:08
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
постингите ви са много аналитични, само по съдържанието на написаното от мен, не коментират личността ми, за което благодаря.Ха-ха-ха! Намери се кой да говори за аналитичност! Направо ще умря от смях!
Моят постинг не беше нищо друго освен пряк израз на досадата да чета нескопосните ти пробабуински дивотии, Митев! Нищо друго!

Туткалчев,
да беше дал някой пример за моя пробабуяинска дивотия, а? Няма да е трудно, щом са в множествено число. Или искаш написаното да си остане голословно твърдение? Ако е така, продължавай в същия дух.

По-полезно според мен беше да отговоря на Доктора и му написах:
 

Mitev
28 Фев 2012 18:16
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Гу’син Митев,
съжалявам, че сте преживели толкова години и не сте схванали нещо елементарно: подобно писмо до действащ министър отива директно в кръглото чекмедже. При по-организирана секретарка ще отиде при специалист от периферията на министерството, който ще ви отговори в стандартно писмо от половин страница и ще ви благодари за загрижеността.
Както и с табелите, ще си останете все Кахър Сурат Бабаит. Но с високо самочувствие на борец срещу неправдата.
Прочее, спестявате гола сеч, когато пестите хартията. А това е вече нещо сериозно.

Доктора,
може да се окажеш прав, ще поживеем, ще видим. За твое сведение посочвам още, че писмото го заведох с входящ номер в МФ, на хартиен носител, т.е. напразно ме хвалиш за спестената хартия. Инак, похвалата щеше да бъде заслужена, ако бях се ограничил само с пращането на писмото по интернет. Когато се свързах със секретарката на С. Дянков за да я попитам дали е отворила писмото, изпратено по интернет, тя ми отговори, че адресът, на който съм го пратил е на министъра и тя няма достъп до него. А от този адрес на министъра получих в същия ден съобщение по интернет, че писмото е прочетено.
Аз направих каквото мисля за правилно. А какво ще стане – това съвсем не зависи само от мен.
Останалото, което си написал съдържа една грешка. Нямам високо самочувствие на борец срещу неправдата, тъй като успехът рядко ме спохожда. Щях да имам високо самочувствие ако резултатите бяха други.
ПП.
Технологията със секретарката ми е до болка позната. До този момент обаче все още наивно считам, че независимо от тази практика на отговаряне, по-добре е да се напише писмото отколкото да се мълчи. Във втория случай вероятността за промяна е О (нула) В първия случай все пак има минимална вероятност за успех.

Туткалчев продължи със следното мнение на което не реагирах. Стори ми се безсмислено да продължавам „разговора“ с него.
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:16
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
Митев, твойто палче, дето го вдигна на Либертрътката, че всички се били разкрякали срещу правителството само с едничката цел да направят така, че да вземат заем от МВФ, е пълен нонсенс. Защото тези, които ще трябва, повтарям, ЩЕ ТРЯБВА да вземат такъв, са приматите бабуинисти. Защото те управляват така некадърно и заради тях не изработваме толкова, че да живеем по джоба си. За две години и половина са похарчили ок. 5 млрд. от фискалния резерв, като междувременно опукаха и едни пари за здравеопазване, и са взели ок. 2 млрд. кредити. Но фискален резерв вече няма. Така че не на Милен Велчев и сие, или на Станишчо им трябва заем от МВФ, а на Тиквоня.
Ама то това за теб е невъзможна мисловна операция, щото мозъкът ти се люлее в такт с поклащания та на маймуняка на клона.

После във връзка с фрагмент от мнението на Доктора се появи:
 

Една Пешка
28 Фев 2012 18:20
Мнения: 2,066
От: Bulgaria
Кахър Сурат Бабаит. Но с високо самочувствие на борец срещу неправдата.


И отново Доктора:
 

Doctora
28 Фев 2012 18:22
Мнения: 15,326
От: Bulgaria
Гу’син Митев,
пространно отразеното ви епистоларно творчество не е довело до реален резултат. На какво всъщност се надявате в таз борба с ветрените мелници?

После пак Туткалчев и моя иронична реплика за написаното от него:
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:23
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
За твое сведение посочвам още, че писмото го заведох с входящ номер в МФ, на хартиен носител, т.е. напразно ме хвалиш за спестената хартия.

Митев, Митеееееев! Не те хвали, че пестиш хартия, ами ти казва точно обратното, интелектуалецо!

Mitev
28 Фев 2012 18:24
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Достоен съюзник на Табелколюбеца в лицето на Гъзовия!

Туткалчев,
впечатлен съм от интелектуалния потенциал на мнението ти.

 
Иронията ми не го впечатли и написа:
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:28
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
Туткалчев,
впечатлен съм от интелектуалния потенциал на мнението ти.

На прав път си, Митев!

По-важно за мен беше да отговоря на Доктора:
 
 

Mitev
28 Фев 2012 18:32
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Гу’син Митев,
пространно отразеното ви епистоларно творчество не е довело до реален резултат. На какво всъщност се надявате в таз борба с ветрените мелници?

Доктора,
надявам се, че все пак някой освен мен ще научи информацията която поднасям. Според мен това не е много, но е по-добре от пасуването. Оставам с впечатление, че според теб е по-разумно да си трая или греша?
ПП.
Същевременно съзнавам, че надеждата за успех е малка, но пък вероятността да стана обект на подигравки от „демократи“, принципни борци срещу бабуинизма и т.н. положителни герои е равна на 1. Гарантирано. Справка форума.

После документирах за архива си със следното мнение още простотии от Туткалчев:
 
 

Mitev
28 Фев 2012 18:38
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Туткалчев
Гъзов, то се вижда, че цялата ти мисъл все около задници се върти. На лицето ти е изписано!Туткалчев
Гъзов, разбрахме, че не си като лик, а като гъз, така че няма нужда да даваш повече доводи в тази насока! Дай по-добре един дитирамб за Табелколюбеца.

Туткалчев,
благодаря от сърце че допълваш колекцията ми с бисери на изящното слово. И с правилното тълкувание на ника Газов посредник. Творчеството на антибабуинистите заслужава висока оценка и ти съответно като виден представител. Още един път благодаря.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mitev

 След това прекратих участието си в „дискусията“, тъй като трябваше да се прибирам в къщи. На другия ден видях още следните мнения:
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:40
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев, не се и съмнявам в стойността на твоите екции.

gazov_posrednik
28 Фев 2012 18:41
Мнения: 230
От: Austria

Скрий: Име,IP
Еейй, държиш да ме изкараш, че приличам на теб..Да ъмъ не…аз сядам на задника си и говоря с устата…Не ме обвинявай за това, че при теб е обратното

Туткалчев
28 Фев 2012 18:44
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Не, любезни, не приличаш на мен, а на Митев. И на акъл сте си лика-прилика.

Ловкия
28 Фев 2012 18:46
Мнения: 14,376
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Мдаа, обичайната причина за голям брой постинги…
Митев, и всички насреща му.

Doctora
28 Фев 2012 18:48
Мнения: 15,325
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Гу’син Митев, опазил Господ, не омаловажавам доброто ви желание и гражданското ви чувство.
Просто епистоларните ви битки добиват комичен отенък, ако сте усетили вече реакцията на широката форумна аудитория.

Туткалчев
28 Фев 2012 18:49
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев, и всички насреща му.

Така ще е, Ловък, додето Митев не стане поборник за каузата на Бахуря!

gazov_posrednik
28 Фев 2012 18:49
Мнения: 230
От: Austria

Скрий: Име,IP
Не, любезни, не приличаш на мен, а на Митев

Еми нали и аз това казвам – че седя на задника си и говоря с устата – как да си приличаме?

Ловкия
28 Фев 2012 18:51
Мнения: 14,376
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев, за Бога, кажи че обичаш Бахур, направи ето така и се сдобий с хиляди приятели!
И ше остобсъждане нещо секнаха лютите клетви по Маймунския Изрод и Безмозъчния Тиквундест Чукундур. Сякаш любителите на изящната словесност внезапно изпаднаха в тежко съмнение: Ами ако наистина утре сключим съюз с Оногоз?…
Виждайки туй, Центурият се втурна да атакува директно разколебаните люде. Уви, слаба реакция.
А като видяха Митев, изпаднали в абстиненция поради недостиг на сквернословия, втурнаха се да си наваксат на негов гръб.
Заподскачаха и завикаха:
Митев

 
 

Васик
28 Фев 2012 19:53
Мнения: 10,546
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев съди МВР за 7000 евро и действията му нямат нищо общо с гражданска позиция. Такава няма да намерите при никого, който люби и милее за ГЕРБ.

 
 

Туткалчев
28 Фев 2012 20:03
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
А като видяха Митев, изпаднали в абстиненция поради недостиг на сквернословия, втурнаха се да си наваксат на негов гръб.

Айдееее, и „Дебелата Берта“ гръмна, та улучи един нужник насред полето!

Сократ-май
28 Фев 2012 20:05
Мнения: 17,682
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Благодаря, Туткалчев.
По-добро потвърждение за тезата си не можех да очаквам.

 
 

Туткалчев
28 Фев 2012 20:10
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Така е, Сократе. Появи ли се Митев, разговорът обикновено придобива, ако мога така да се изразя, архитектурата на селски нужник.

Old_BG
28 Фев 2012 20:28
Мнения: 9,768
От: Mauritius

Скрий: Име,IP
та улучи един нужник насред полето

А ич?

Четейки всичко това все по-често изпитвам усещането, че напразно си губя времето във форума, където дискусията е с подобно интелектуално ниво и най-силния аргумент са обидните епитети.
авиме само Васик извън бандата…

Ловкия
28 Фев 2012 19:24
Мнения: 14,376
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев!!!
Хората тебе чакат.
Открий Пътя!

 
 

 
 

Сократ-май
28 Фев 2012 19:45
Мнения: 17,682
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Странна работа…
Наистина странна.
В текущото обсъждане нещо секнаха лютите клетви по Маймунския Изрод и Безмозъчния Тиквундест Чукундур. Сякаш любителите на изящната словесност внезапно изпаднаха в тежко съмнение: Ами ако наистина утре сключим съюз с Оногоз?…
Виждайки туй, Центурият се втурна да атакува директно разколебаните люде. Уви, слаба реакция.
А като видяха Митев, изпаднали в абстиненция поради недостиг на сквернословия, втурнаха се да си наваксат на негов гръб.
Заподскачаха и завикаха:
Митев

 
 

Васик
28 Фев 2012 19:53
Мнения: 10,546
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев съди МВР за 7000 евро и действията му нямат нищо общо с гражданска позиция. Такава няма да намерите при никого, който люби и милее за ГЕРБ.

 
 

Туткалчев
28 Фев 2012 20:03
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
А като видяха Митев, изпаднали в абстиненция поради недостиг на сквернословия, втурнаха се да си наваксат на негов гръб.

Айдееее, и „Дебелата Берта“ гръмна, та улучи един нужник насред полето!

Сократ-май
28 Фев 2012 20:05
Мнения: 17,682
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Благодаря, Туткалчев.
По-добро потвърждение за тезата си не можех да очаквам.

 
 

Туткалчев
28 Фев 2012 20:10
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Така е, Сократе. Появи ли се Митев, разговорът обикновено придобива, ако мога така да се изразя, архитектурата на селски нужник.

Old_BG
28 Фев 2012 20:28
Мнения: 9,768
От: Mauritius

Скрий: Име,IP
та улучи един нужник насред полето

А ич?

Четейки всичко това все по-често изпитвам усещането, че напразно си губя времето във форума, където дискусията е с подобно интелектуално ниво и най-силния аргумент са обидните епитети.

Leave a Reply