По повод на мнение в групата "22 години надолу и все надолу – да се пробудим"

2 hours ago · · 1
  • Dimitr MitevГеорге Софкин, чета написаното от Вас твърдение, че“ Борисов държи контрабандата, протитуцията и пр. сладки „бонуси““ и се питам какви конкретни доказателства можете да предложите в подкрепа на това твърдение? Ще се усетите ли най-после, че такива общи обвинения са контрапродуктивни? С такива твърдения масова подкрепа не може да се печели. Доказателство са изборите от 2009 г. както и тези от 2011 г. Ако имате конкретни данни, давайте ги. Ако не поне пишете, че горните обвинения са Ваши подозрения или предположения.

    19 minutes ago ·
  • Dimitr Mitev Аз се опитвам да бъда много конкретен в разглеждането на дадена тема и пиша само когато имам категорични данни. Това също не е гаранция че може нещата да се променят в положителна насока, но поне конкретно документирам кой по какви въпроси мълчи. Ето няколко примера: http://mitev.eu/?p=3192  , http://mitev.eu/?p=2808  , http://mitev.eu/?p=2942  и т.н. Конкретните доказателства са много по-полезни дори от най-гръмките заклинания във Фейсбук или форуми. Не Ви давам горните примери за да се самоизтъквам, на моята възраст нямам никакви други амбиции освен да помогна с полезен съвет където мога и в области, които са ми познати. Бъдете жив и здрав и се учете как да печелите привърженици за каузата. Написах Ви двата коментара от позицията на човек, който е изнесъл хиляди лекции както пред студенти, така и пред всякакви други аудитории в цялата страна. Привърженици се печелят с конкретни примери в полза на конкретна теза. Другото е ураджийско, митингаджийско говорене в лошия смисъл на думата.

    mitev.eu

    Министерство на финансите                До господин Симеон Дянков
    5 minutes ago · ·
  • Dimitr MitevГорецитираното адресирам не само към г-н Софкин. То е валидно за всички, които в тази група пишат предимно емоционално, а не рационално. Моля за извинение ако съм засегнал някого.

    A few seconds ago ·

Leave a Reply