Форум на в-к Сега – Afera.Bg – Vasik – изтрито мнение, съпоставка с неизтрити мнения

Mitev
09 Мар 2012 09:13
Мнения: 13,483
От: Bulgaria

Васик
08 Мар 2012 22:08
Митев,
този номер няма да мине – че си се борил с политическата върхушка. Ти се бориш за 7000 евро, които съвсем конкретно си споменал в твоя иск, а това, че имитираш политическа опозиция на Станишев и Кунева е само маска, която само ти смяташ за ефективна. Ти съвсем логично влизаш в групата на роми и други маргинали, които не си плащат тока и парното с довода „Политиците са виновни“, докато останалата и по-голяма част от населението изпълнява своите задължения към държавата. Твоята борба за 7000 евро, за които смяташ, че отговарят на твой сърдечен пристъп, е Солунската митница, в случая под името Страсбургски съд. В живота не става така и с твоето „другарю“ към Станишев ти сам си плонжирал в локвата с нечистотиите, от която вече няма кой да те измъкне.Васик
08 Мар 2012 22:12
Митев,
както не си разбрал, че в сайта „Афера“ всички коментари се пишат само от един човек и между другото твоето поставяне в този сайт само по себе си е постановка, която ти тълкуваш по съвсем наивен начин, така и не си разбрал, че тук единствено те хвали един и същи тъпоумен ник, който си прави нови регистрации, за да заобикаля бан.

Васик,
продължавай с манипулациите си приятелче, продължавай. Има надежда тези, които гушнаха стотици милиони от пререгистрацията, да ти се отблагодарят с финикийски знаци или по друг начин.
Що се отнася до твърдението ти

както не си разбрал, че в сайта „Афера“ всички коментари се пишат само от един човек

ти казвам, че си в грешка. Разбрах, че всички НЕГАТИВНИ коментари се пишат само от един човек, макар и с различни никове. Защо си пропуснал думата НЕГАТИВНИ в сегашния си постинг, ти много добре знаеш.
А за тези, които не са следили публикуването на моята кореспонденция с Меглена Кунева в Афера.бг, могат да го видят в
Натисни тук
Ето и постингите под публикацията. Нека всеки сам си прави извод кое е вбесило Васик.

Кой е Митев?Автор: Стефан Дата: 09-02-2012 19:47Не може да се подигравате с нещастието на хората. Това е един недобре с главата човек, обсеснат от темата за регистрационните табели. Той се подвизава във форума на „Сега“, където се отдава на дълги излияния по болната му тема. Това е един български Мирча Кришан, за когото е нужна специализирана помощ.

извод
Автор: гражданка Дата: 09-02-2012 20:41
Браво, добре написано и с доста фактически данни. Мнозинството от българите й вярват на сладките приказки и гласуват за нея- без да я познават. Дано повече се знае за мераклиите за власт и не грешим отново!
ние пак сме тук
Автор: gogo Дата: 09-02-2012 20:45
Да те са пак тук при нас и ни поучават как да живеем.Децата,снахите,зетьове и роднини на ЦК членове отново ни управляват.Сами сме си виновни още от 1989.Голямата тояга трябваше да играе.За да се стигне до демокрация в народите на юг в Европа са необходими около 10-15 години военно положение.Лошото е че 1989 г.нашите военни баха комунистиимного мързеливи.
Стефане,
Автор: Хм Дата: 09-02-2012 22:31
не знам дали е болен, но ми изглежда прав. Без да съм специалист по темата.
„Тихата вода е най-дълбока“
Автор: Атанасов Дата: 09-02-2012 22:57
Димитър Митев си е съвсем наред с главата (прегледайте му страницата).
За написаното по-горе благодаря на екипа на Афера.бг.
До Стефан
Автор: Михаил Дата: 09-02-2012 23:57
Лудостта присъства и реално в романа – в образа на Мунчо. Той „следва” главния герой от самото начало на повествованието. Очевидец е на среднощното убийство във воденицата (знае най-голямата и най-страшна тайна) и присъства като сянка на героя във всеки важен момент. Неслучайно в края на романа, когато ужасът и страхът завладяват хората и преобръщат съзнанието им, а героичността е заменена с унизително треперене пред поробителя, Мунчо е единственият, осмелил се да протестира. В хаоса, настъпил след въстанието, само лудият има дързостта да изрече мислите си и да остане верен на делото. В тази морално преобърната действителност, когато духовната „лудост” е унищожена (Огнянов, Соколов, Рада, Кандов умират геройски), тя се запазва единствено в замъгленото съзнание на действително луд човек. За Вазов тази аналогия съдържа моралната оценка на събитията и поведението на българина. Творецът с горчива ирония разказва за пробуждането и отрезвяването на народа, оказал се неподготвен да се жертва в името на идеала. „Лудостта” не успява да вземе връх над трезвостта и практицизма, а инстинктът за самосъхранение и оцеляване се оказва много по-силен от смелостта, решителността и готовността за саможертва.
..
Автор: aiko Дата: 10-02-2012 12:16
Мазмантийството – присъщо за нашите политици. Само тя да е – с мед да я храниш.
Да
Автор: Ариман Дата: 10-02-2012 12:33
То цялото правителство таквоз бре Митев ,виж как им светят червените комунистически задници.Като пътни светофари са постоянно червено -не преминавай.
Пълно с доносници , милиционери , партийни кадри на партията майка -БКП ,БКП.Все мазмантии.

Жалко е за сайта, който уважавахАвтор: ЧитателДата: 10-02-2012 17:53Уважаема Afera.bg – журналистически разследвания и актуални новини,
Толкова ли ниско в дълбините паднахте, за да се занимавате с пошлости от типа на тези, които сте публикували? Това какво е – журналистическо разследване? Актуална новина? Или някой и на вас ви нашепва, че трябва да се оплюе всичко, което е по-различно от ясно видимата простотия и наглост на сегашното управление? Жалко, ако „управленците“ толкова много ги е страх, че е възможно все пак някой да е по-умен и с по-голям авторитет от тях! Преди да публикувате тези „откровения“ защо не попитахте кой и какъв е лицето Митев?

предателка
Автор: ivan v Дата: 14-02-2012 18:10
Тази кунева-пръмова трябва да е в затвора за национално предателство!А червените и подържници да си декларират доходите от клакьорство.
Отлична публикация!
Автор: Никола Митев Дата: 16-02-2012 21:35
От години живея в чужбина, и ще призная, че не ми е останало много с какво да се гордея за това че съм Българин.
Гордея се обаче от начина, по който баща ми си отстоява правата.
А това, че някоя овца ще го нарече луд за това че мисли, е по-скоро комплимент. Който смята, че може да го обори с факти и доводи, нека ги публикува.
ПП.
Извинявам се за дългия постинг. Дано всеки успее да види кой е Васик и какво го тормози при публикуването на ми с М. Кунева в Афера.бг.
 
 

„Mitev
09 Мар 2012 09:52
Мнения: 13,484
От: Bulgaria

Кратко резюме на предишното ми мнение и един ВЪПРОС.

Васик
08 Мар 2012 22:08
Митев,
този номер няма да мине – че си се борил с политическата върхушка. Ти се бориш за 7000 евро, които съвсем конкретно си споменал в твоя иск, а това, че имитираш политическа опозиция на Станишев и Кунева е само маска, която само ти смяташ за ефективна. Ти съвсем логично влизаш в групата на роми и други маргинали, които не си плащат тока и парното с довода „Политиците са виновни“, докато останалата и по-голяма част от населението изпълнява своите задължения към държавата. Твоята борба за 7000 евро, за които смяташ, че отговарят на твой сърдечен пристъп, е Солунската митница, в случая под името Страсбургски съд. В живота не става така и с твоето „другарю“ към Станишев ти сам си плонжирал в локвата с нечистотиите, от която вече няма кой да те измъкне.Васик
08 Мар 2012 22:12
Митев,
както не си разбрал, че в сайта „Афера“ всички коментари се пишат само от един човек и между другото твоето поставяне в този сайт само по себе си е постановка, която ти тълкуваш по съвсем наивен начин, така и не си разбрал, че тук единствено те хвали един и същи тъпоумен ник, който си прави нови регистрации, за да заобикаля бан.Кой е Митев?Автор: Стефан Дата: 09-02-2012 19:47Не може да се подигравате с нещастието на хората. Това е един недобре с главата човек, обсеснат от темата за регистрационните табели. Той се подвизава във форума на „Сега“, където се отдава на дълги излияния по болната му тема. Това е един български Мирча Кришан, за когото е нужна специализирана помощ.Жалко е за сайта, който уважавахАвтор: Читател Дата: 10-02-2012 17:53Уважаема Afera.bg – журналистически разследвания и актуални новини,
Толкова ли ниско в дълбините паднахте, за да се занимавате с пошлости от типа на тези, които сте публикували? Това какво е – журналистическо разследване? Актуална новина? Или някой и на вас ви нашепва, че трябва да се оплюе всичко, което е по-различно от ясно видимата простотия и наглост на сегашното управление? Жалко, ако „управленците“ толкова много ги е страх, че е възможно все пак някой да е по-умен и с по-голям авторитет от тях! Преди да публикувате тези „откровения“ защо не попитахте кой и какъв е лицето Митев?[/quote]
Въпросът ми е: Има ли основание да се предполага, че цитираните мнения, подписани с различни никове, са от един и същ автор?
С други думи – Стефан и Читател алтер его ли са на Васик?“
 
Последното ми мнение (кратко резюме и въпрос) беше изтрито от Сибил!!!

Mitev
09 Мар 2012 09:52
Мнения: 13,484
От: Bulgaria

***Спаменето и провокирането на конфликти и напрежение във форума са недопустими.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: sybil

 Няма да коментирам двойния аршин с който се мерят постингите на различните участиници във форума. Читателят и сам може да си направи съответния извод след като прочете обидните нападки по мой адрес, които не са изтрити и моите отговори, в които не съм си позволил нито една обидна дума, но съм обвинен в спамене и провокиране на конфликти и напрежение във форума. „Демокрацията“ и „свободата на словото“ напредват. Дано не стигнат никога до там че да могат да цензурират и този сайт.
За сравнение цитирам 26  мнения на участник във форума под статия за изказване на Б. Борисов. Сибил не намери причина да изтрие нито едно от тях. Нямаше и обвинение в спамене.

Покажи
09 Март 2012 11:25
ИЗРОДИ !!!
Покажи
09 Март 2012 11:14
Васик, вила, кайли, е6 и генек

 
Покажи
09 Март 2012 11:11
Без съмнение, това управление е ИЗРОДСКО. Ако някой не го е разбрал, толкова по-зле за него.

 
Покажи
09 Март 2012 11:10
Много остроумно, няма що. И ти ли, Сократ-е подкрепяш изродите от ГЕРБ?

 
Покажи
09 Март 2012 11:06
ГЕРБерастията, аре чупка ! Искаме чист въздух !

 
Покажи
09 Март 2012 11:03
Няма да спра ! Днес ми преля чашата вече. Това изказване на ТИКВАТА е ИЗРОДСКО ! На вицепремиера му – също ! Това са ИЗРОДИ ! Тези не са нормални човеци. Тия са луди, а са се качили най-отгоре на властта ! ОСТАВКА !

 
Покажи
09 Март 2012 11:01
Аре чупка, че ми писна ! Възхвалявайте мутрите, но на друго място !

 
Покажи
09 Март 2012 10:59
ГЕРБерастията да отива на сайта на ГЕРБ или където иска. Този Форум е свободно място от ГЕРБерасти !

 
Покажи
09 Март 2012 10:57
Targus, аре чупка!

 
Покажи
09 Март 2012 10:56
Нека този Форум бъде единственото място, свободно от ГЕРБерасти !!! Хора, имаме нужда от чист въздух !

 
Покажи
09 Март 2012 10:54
Targus, айде чупка !

 
Покажи
09 Март 2012 10:53
Кажи ми бедни Народе, докога ще търпиш ???

 
Покажи
09 Март 2012 10:51
Mrx++

 
Покажи
09 Март 2012 10:47
ГЕРБ опустоши България !!!

 
Покажи
09 Март 2012 10:44
На ГЕРБерастията не й стиска да му обърне гръб. ХАХАХА

 
Покажи
09 Март 2012 10:40
ЧЕСТИТ ВИ ИЗРОД-ПРЕМИЕР !!!

 
 

Покажи
09 Март 2012 10:39
вила

 
Покажи
09 Март 2012 10:37
ГЕРБ-комунисти са ИЗРОДИ !!!Няма друга дума за тях.

 
Покажи
09 Март 2012 10:34
Сега фискалният резерв е по-голям отколкото вие ни го оставихте“, каза още вицепремиерът.

ИЗРОДИ !!!

 
Покажи
09 Март 2012 10:31
Няма на света по-големи лапнишарани от българските ГЕРБерасти !

 
Покажи
09 Март 2012 10:28
ГЕРБерасти, имам пак въпрос към вас. Кой е онзи момент, в който може да се усетите, че ви мамят ? Или няма начин, а ?

 
Покажи
09 Март 2012 10:24
НАРОДЕ, на бунт се вдигни ! Изплюй тази храчка. Тиквата заплюй, както и всички ГЕРБерасти. Те не са хора. Това са ИЗРОДИ !

 
Покажи
09 Март 2012 10:22
ГЕРБ СА ИЗРОДИ !!!

 
Покажи
09 Март 2012 10:21
Борисов е като една храчка. Народът трябва да го изплюе и да го заплюе. Обаче кога ще стане това ??? НАРОДЕ ?!

 
Покажи
09 Март 2012 10:19
Ама вие сте седнали да разсъждавате от какво ни бил спасил тоя ИЗРОД??? ХАХАХ, ще падна от смях. Тоя не заслужава да го погледне човек, камо ли да му разсъждава.

 
Покажи
09 Март 2012 10:16
ИЗРОД !!!

Leave a Reply