Костадинка – 2

Mitev
[Начинаещ]
от Bulgaria

Общо мнения: 20
Костадинке, сърдечно благодаря, че ме забелязахте и ми посветихте няколко реда. Най-напред искам да Ви кажа, че по времето на Сталин, когато е бил взет на мушката някой писател и неговите книги, на партийни събрания не са били редки изказванията от типа на: „Не читал, но все равно, осуждаю“. Считам, че Вие не сте влизали в блога ми, както Ви поканих, поради което реагирате неадекватно.
Човек, който изпраща с входящ номер в Министерски съвет отворено писмо до действащия премиер и го обвинява че е клетвопрестъпник с конкретни аргументи, като го приканва да се извини на народа и да си подаде оставката, едва ли може да бъде квалифициран като изпълзял от дупката.Може би не съм в крак с времето, но не съм чел нищо от Стоев ако имате предвид убития писател и не знам дали правомерно ме сложихте в една категория с него.
Поканвам Ви още един път да прочетете поне Второто отворено писмо до Станишев и да ми кажете кой пасаж от него е демаготия и не отговаря на истината. Ако не намерите нещо, което да не е вярно, тогава ми обяснете защо партия Атака и Волен Сидеров не реагираха по проблема, въпреки че им изпратих материалите за да се запознаят с тях.
И аз не мога да Ви обясня каква е идеологията на ББ и ГЕРБ. Още един път се убеждавам, че не сте влизали в блога ми, защото ако беше обратното, щяхте да разберете, че също са обект на критика от моя страна. Щяхте да разберете, че във връзка с конкретен проблем критикувам не само любимия Ви Сидеров и Атака, а практическа цялата пасмина, наричаща себе си политически елит или политическа класа.
Иска ми се да вярвам, че с Вас като привърженичка на Атака ще можем да водим конкретна дискусия по конкретни проблеми и ще избягваме общите фрази и недоказани обвинения за заклинания, закани и демагогия. Очаквам отговора Ви.

Създадено: 21.6.2008 г. 13:35:24   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Leave a Reply