Костадинка – 1

Mitev
[Начинаещ]
от Bulgaria

Общо мнения: 20
Предлагам на Ст. Гамизов и харесващите го форумци да посетят www.mitev.eu и да се запознаят с поместените там документи за „демократа“ Станишев в категорията кореспонденция със С. Станишев. Любопитен съм дали и след такова посещение ще останат на мнение, че Станишев е демократ.
Същото предложение отдавна се каня да отправя и към Костадинка Иванова. На нея препоръчвам страницата политици, където става въпрос и за Волен Сидеров, категорията политици, където също става дума за партия Атака – особено материала Глас в пустиня, а накрая за десерт и препоръчвам да прочете частта от парламентарната стенограма /от 16.03.2006 г./с изказването на П. Шопов по проблема, регистрираан във тази стенограма. Може би тя ще забележи, че има съществено различие между говоренето по митинги и реалното гласуване във връзка с далавери. Ще бъда щастлив ако бъда уважен като новак и ми бъде отговорено от нея.
Позволявам си да предположа, че посещението и прочитането на посочените /както и на много други/ материали от блога ще бъде полезно и за форумните привърженици на ГЕРБ, ДСБ, СДС и т.н. феномени в българската политическа действителност.

Създадено: 20.6.2008 г. 17:37:17 Поща до автора Редактирай мнението Изтрий мнението

За по-доброто разбиране на постингите с привърженичката на Атака с форумно име Костадинка Иванова е добре да се четат заедно с нейните отговори, публикувани във Форум Сега след статията „Изгамизване до дупка“ от 20.6.2008 г.

Leave a Reply