Отговор за Манрико – форум Сега

Mitev
[Начинаещ]
от Bulgaria

Общо мнения: 40
Manrico
[Златен]
от Bulgaria
Общо мнения: 9783Вече и номерата на колите съдържат 98% вода
_______________________
And if I spend somebody else’s money on somebody else, I’m not concerned about how much it is, and I’m not concerned about what I get. And that’s government.
Milton Friedman, Fox News interview (May 2004)
Създадено: 02.7.2008 г. 15:06:02
Манрико, защо ли цитирате постоянно мисълта на М. Фридман след като не може да направите връзка между цитата и смяната на номерата на колите?
Умното премиерче Станишев каза 15 март на въпрос за смяната на номерата: „ПЪРВО ИСКАМ ДА ВЪРНА ЛЕНТАТА МАЛКО НАЗАД. ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА Е ТОВА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА СВОЕВРЕМЕННО, В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ, НЕ СИ Е ВЪРШИЛА РАБОТАТА. НЕ СА ПОДМЕНЯНИ НОМЕРА НА КОЛИ, КОИТО СА С РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ПРЕДИ СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТА ГОДИНА…“
Правителствато, използвайки МВР като инструмент и с помощта на медиен натиск за 6-7 години отчуждиха от населението пари, с които осигуриха по някои данни около 200 млн. лева приходи за фирмите, обслужващи пререгистрацията. Освен това осигуриха и загуби на икономиката
за още минимум 100- 150 млн лева. Последното правителство си позволи и лъжата, че смяната е изискване на ЕС, без да посочи защо само спрямо България е приложена такава мярка. Такова изискване на ЕС няма, но Станишев не стана българския Дюрчани. Напънете се малко и кажете, кое от второто писмо до Станишев например е 98 % вода, но не бягайте като Костадинка по тъч линията. Чакам отговора Ви.

Създадено: 02.7.2008 г. 15:38:01   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Leave a Reply