Писмо до С. Станишев за изпратени писма до юристи от ПГ на КБ.

Господин Станишев,
Тъй като вече 11 месеца нямам отговор от вас на писмото, което ви предадох пред НС на 17 юни 2011 г., позволих си да предложа на шест юристи от ПГ на КБ да ви помогнат в търсенето на отговор. По-долу следва писмото до г-н Янаки Стоилов, а писма със същия текст изпратих и на останалите му колеги-юристи в ПГ. Ако юристите не се справят ще се наложи да пиша на икономистите да ми обяснят какъв полезен ефект възниква за обществото и неговите членове от смяната на автомобилни талони и регистрационни табели. Ще бъде истинско чудо (не вярвам в чудеса) ако вие ми отговорите.
Димитър Митев, Пловдив, 0888/704984
 
„Уважаеми господин Стоилов,
На 17.06.2011 г. предадох лично на Сергей Станишев следното писмо:
http://mitev.eu/?p=2808 . Точно по време на провеждането на предстоящия конгрес на БСП ще се навършат 11 месеца от деня, в който г-н Станишев получи лично това писмо заедно с приложенията, упоменати в него. Можете да се полюбувате на „отговорите“, които получавах от неговите подчинени докато беше министър-председател ако надникнете в http://mitev.eu/?cat=14 Затова държах написаното от мен да стигне лично до него, макар че предварително бях 99 % сигурен, че отговор от него няма да получа.
За мен е очевидно, че лидерът на БСП не е в състояние да се защити от отправените в писмото ми обвинения към него. По такъв начин той де факто признава, че обвиненията ми към него са основателни.
Вие за разлика от него сте юрист по образование. Поради това изпращам това писмо и на вас с предложение да се опитате да докажете, че обвиненията ми към него са неоснователни. Ако и вие си замълчите като него ще считам че сте съгласен, че начело на партията ви стои клетвопрестъпник. Можете да си го преизберете пак и да продължите да тласкате БСП към политическото небитие, където е нейното истинско място.
Щях да пропусна. Не забравяйте да подчертаете на предстоящия конгрес на БСП фундаменталния принос на „другаря“ Станишев, който на въпрос, зададен му по време на интервю в БНТ на 1503.2006 г. посочи, че „…държавата своевременно, в продължение на години, не си е вършила работата. Не са подменяни номера на коли, които са с регистрация от преди…“ http://mitev.eu/?p=59 Без съмнение начело на БСП, а засега и на ПЕС стои безспорен мъдрец, който единствен от всички бивши и настоящи премиери в целия свят стигна до прозрението каква е работата на държавата.
ПП.
Настоящото писмо ще бъде публикувано в www.mitev.eu Пак там ще бъде публикуван и евентуален ваш отговор. Впрочем като имам предвид колко „диалогична“ е БСП вероятността да получа отговор от вас е по-малка от вероятността да улуча джакпота в ТОТО 2 .
Димитър Митев, Пловдив, тел. 0888/704984″
 
                                                                                    Х                    Х                    Х 
(Юристите от ПГ на КБ на които изпратих писма със същия текст са: Корнелия Нинова, Мая Манолова, Михаил Миков, Любен Корнезов, Милена Христова и Янаки Стоилов).
Днес, 27.06.2012 г. за горецитиранотоо писмо получих следния „отговор“ от професор Любен Корнезов:

Подател: kornesov@nt52.parliament.bg   добави в адреси 
До: Dimitar Mitev <dimitr_mitev@abv.bg>  
Относно: Re: Предложение Р·Р° подпомагане РЅР° Сергей Станишев.  
Дата: Вторник, 2012, Юни 26 14:32:20 EEST  
Господин Митев,Учудвам се каква злъч, омраза, ненавист е завладяла душата и съзнанието Ви.
За какъв „клетвопрестъпник“ говорите, за какви „предателства“? Човек може
да бъде съгласен или несъгласен с една политика или личност, но не трябва
да вижда в себеподобния си враг.
За такива като Вас К.Маркс беше казал: „Погледни и отмини“Любен Корнезов–––––-
 
Останалите юристи от ПГ на КБ, на които изпратих писмото до този момент мълчат и не отговарят.

 
 

Leave a Reply