Писмо до колега от форума на в-к СЕГА.

Уважаеми Панайотис,
Тъй като съм наказан за три месеца http://mitev.eu/?p=3960 (до 30 април) и не мога да реагирам пряко във форума, позволявам си да Ви изпратя това писмо.
Прочетох Вашите мнения:
„Panayotis18 Април 2013 12:29
Някои жалки хорица непрекъснато сочат инициатора Станишев, уж „забравяйки“, че по темата са се изказали вече много други български политици.
ДОЛУ ГЕРБ!“
както и:

Panayotis18 Април 2013 12:33
Кунева и Сидеров за подслушването: Цветанов е виновен.
Натисни тук“
Ако не греша за Вас освен Станишев авторитети по темата с подслушванията са Кунева и Сидеров.По тази причина ги цитирате.
Позволявам си по тази причина да Ви изпратя три писма, които могат да Ви обогатят представата за Кунева.
По повод на нейно интервю във в-к 24 часа през м. април 2011 г. аз и изпратих писмо http://mitev.eu/?p=2957 Повече от два месеца нямах отговор от нея. Тогава изпратих същото писмо на всичките нейни сътрудници в кандидат-президентската и кампания. Това даде резултат и в крайна сметка получих отговор от нея. http://mitev.eu/?p=2948 Нейният отговор съдържа много откровени лъжи и демагогски внушения, както и забележителният и „принос“ за разграничаване на „буквалния“ и „точния“ смисъл на законовите разпоредби. По тази причина аз и написах второ писмо. http://mitev.eu/?p=2942 Отговор на второто писмо нямам, въпреки че го изпратих по интернет, но го оставих и в централата на ДБГ на ул. Будапеща в София.
Надявам се, че ще изчетете писмата и че по този начин ще обогатите представата си за тази дама и за нейното отношение към българските граждани на базата на конкретни нейни действия и становища. По моя инициатива през 2006 г. депутатката Мария Капон направи парламентарно питане към Кунева по този въпрос. Ето Ви стенограмата от питането и отговора на Кунева. http://mitev.eu/?p=365
По същата тема аз тествах всички известни политици у нас. Ето писмото ми до Волен Сидеров, предадено лично на него на 6-ти септември в Новотел Пловдив по време на мероприятие на Атака. Когато предавах писмото не знаех, че приятел е направил снимките, които са публикувани в блога ми преди писмото. За да имам доказателство, че съм предал на Сидеров писмото, аз му поисках автограф, който е публикуван заедно с Отвореното ми писмо до него. http://mitev.eu/?p=3827 Вече седем месеца нямам отговор от Сидеров.
За да не ме обвините в пристрастие, ето и мое писмо до Борисов по същата тема, също останало без отговор. http://mitev.eu/?p=2802
Можете да погледнете в блога ми и писмата ми до Станишев, които му предадох лично на 17 юни 2011 г. и за които той мълчи и до ден днешен. http://mitev.eu/?p=3515
Нямам точна представа, но предполагам че сте привърженик на идеята Орешарски да бъде следващия премиер. Ако това е така, погледнете и неговата реакция по темата, защото той, заедно с Кунева, беше инициатор на съкратените срокове за повторно регистриране на законно регистрираните автомобили на българските граждани. http://mitev.eu/?p=39
Надявам се, че след като изчетете писмата, които Ви изпращам по този начин, ще разберете защо не приемам лица като Кунева, Сидеров, Станишев,Костов (наредбата, с която бяха подлудени всички български собственици на автомобили, бе приета от неговото правителство), Доган и т.н. и т.н. да бъдат съдници на Цветанов и ГЕРБ. Това по никакъв начин не означава, че ГЕРБ и лидерите му няма защо да бъдат критикувани. Вижте по този повод в www.mitev.eu категория Писма до Цв. Цветанов (предадох му ги също лично) и как в края на краищата петчленен състав на ВАС спести на министъра задължението му да ми отговори на Заявлението по ЗДОИ. Това ми костваше 150 лв., които заплатих на МВР по решение на съда, тъй като касационната ми жалба бе отхвърлена.
В заключение искам да Ви се извиня за дългото писмо и да Ви посъветвам да се вглеждате повече в делата и по-малко в приказките на политиците, на които симпатизирате.
Бъдете жив и здрав.

Leave a Reply