Брайтман за мен.

Брайтмане,до тук под тази статия си дал 72 постинга. Не ти ли пресъхна устата от плюене по ББ?А за това, което си адресирал към мен,

Остави Бойко, ами кажи тука що се опита да си прецакаш роднините преди две години ?

най-настойчиво те моля да разкриеш пред колегите от форума какво имаш предвид, за да разберат колко гаден и подъл е Митев дори спрямо роднините си, камо ли спрямо чужди хора. Ще бъде полезно за каузата ти – да покажеш какви мръсници като Митев предпочитат Бойко Борисов пред Станишев.Ако не го направиш, ще помоля БОТа да се позанимае с този твой постинг. Действай, юнако.
ПП.
Май нервите ти не издържат вече, а!

Редактирано от – Mitev на 14/6/2009 г/ 22:52:40

Има да чакаш, Митев…

Ловкий,
дочаках, виж това:

Митев,–––––––––Остави Бойко, ами кажи тука що се опита да си прецакаш роднините преди две години ?

Достойно за Брайтмана ест, нали, клевета с усмивка! Сега да видим колко ще чакам да ме разобличи.
ПП.
Предполагам, че сега ще изчезне от полезрението ни.

Mitev,нямаш проблемПри положение, че молителят твърди, че част от посочените в удостоверението наследници следва да се изключат като такиваНатиснете тук

Брайтман,
ще бъда щастлив, ако колегите се запознаят с линка който си дал. Той завършва със следното решение на Административен съд Габрово:

Предвид изложеното настоящият съдебен състав на Административен съд Габрово намира обжалвания от Димитър Николов Митев и Пенчо Николов Митев, двамата от гр. Пловдив Отказ изх. №03 09- 790/26.11.2007г. на Кмет на Кметство Плачковци за издаване на удостоверение за наследници за неправилен и незаконосъобразен, които като такъв следва да бъде отменен.Воден от горното, съдътР Е Ш И :ОТМЕНЯ Отказ изх. №03 09- 790/26.11.2007г. на Кмет на Кметство Плачковци за издаване на Удостоверение за наследници на Пенчо Коев Дамянов, въз основа на подадена от Пенчо Николов Митев молба- декларация от 26.11.2007г. до Кметство Плачковци, като неправилен и незаконосъобразен.

Значи според теб, светлият мъж, когато брат ми и аз сме поискали от кметството удостоверение за наследници и съдът отменя отказа на това кметство като незаконосъобразен, брат ми и аз се опитваме, търсейки си ЗАКОННОТО ПРАВО да прецакваме роднините си.Светла, сияйна логика на Брайтмен.
Дано повече хора прочетат това. Показателно е за нрава на защитниците на Станишев, плюещи срещу ББ.

Приемам критиката. Прави сте. И го трия.

Брайтман,
не съм доволен че го изтри. За щастие, аз успях да постна от линка решението на съда. В противен случай трябваше от чужбина да звъня в къщи да ми го пратят по пощата, за да ти отговоря. Дано повече хора да го прочетат.
ПП.
От 25 годишното си членство в БКП до болка познавам похвати като твоите, но ми е трудно да убедя хората в правотата си. Днес ти ми помогна да разкрия истинския лик на номенклатурата на БКП. Благодаря ти. И няма да забелязвам, че не помисли да ми се извиниш за милата си постъпка.

Митев,отказали са ти щото не си искал да бъдат вписани всички наследници. А съдът е отменил отказа защото кметството не е било длъжно да се съобразява с теб, а да впише всички наследници.-А сега ти предлагам да се съобразим с критиката на колегите и да изтрием изцяло това лично отклонение – ти твоите постинки, аз моите изцяло. Тук наистина не е кръчма в циганска махала.

Брайтман,
ако искаше да бъдеш коректен, щеше да публикуваш и текста на нашата молба декларация. От там хората щяха да научат, че кметство Плачковци отказва да се съобрази с тълкувателно решение на Върховния съд точно по такива казуси. Щом разполагаш с документите, можеш да го цитираш, за да видят хората на какво се позоваваме. За съжаление в момента по памет не мога да ти цитирам точния номер на тълкувателното решение, което надявам се знаеш, че е задължително за изпълнение.
Аз не желая да изтрия своите постинги – нямам причина да се срамувам от тях. Ти вече изтри твоя, бъди жив и здрав.

И не се крия и не съм анонимен. Дори и ти знаеш кой съм.

 
Брайтманчо,
анонимен си приятелю, добре го знаеш. Ако не беше анонимен щяхме да се срещнем в съда да защитаваш юнската клевета, казана от теб по мой адрес /относно прецакването/

Mitev,къде и кога да се срешнем ? Нямаш проблем. Опитал си се да си прецакаш роднините и това го пише в съдебните ти решения.

 
Брайтманчо,
предлагам ти да цитираш „съдебните ми решения“ и още тук да ме разобличиш. Тъкмо ще покажеш какъв мръсник като мен подкрепя ББ и ще можеш да обобщиш, че един милион и шестстотин хиляди гласували за него са същите мръсници като мен.
ПП.
Съд може да има само при положение, че излезеш от анонимност и същевременно не пожелаеш /може и като Брайтман, тук във форума/ да ми се извиниш за отправената клевета.
 

Подател: Dimitar Mitev dimitr_mitev@abv.bg  
До: brightman@abv.bg  
Относно: Съдебен спор  
Дата: Неделя, 2009, Юли 26 16:18:50 EEST  

Брайтман,
във връзка с обвинението, че съм искал да „прецакам“ роднините си, което повторно тиражира, бих желал да ти съобщя следното:
съществува тълкувателно решение на ВС № 3 от 30.12.1994 г. по г.д. № 3/94г. ОСГК, докладчик съдия Росица Ковачева, /чл. 8, ал. 4, изр. 2 ЗН, чл. 10 ЗН/, в което на стр. 15 е записано, че „…първи братовчеди и чичо и ляля ме могат да наследяват едновременно. Наследяват чичото и лелята“.
С това тълкувателно решение на ВС община Трявна, представлявана от кметство Плачковци, отказва да се съобрази и вписва като наследници не само живата леля на наследодателя, но и всички първи братовчеди.
Надявам се, че ще се съгласиш с мен, че тълкувателните решения на ВС са задължителни за органите на правораздаването и юристите на общините. Досега оставам с чувството, че когато аз и брат ми се позоваваме на това тълкувателно решение – ти считаш това за опит за прецакване на роднини. Когато обаче общината не се съобразява с въпросния документ – това не ти прави впечатление. Според теб, за да няма прецакване на роднините ни, трябва и нямащите право да наследят наследодателя да бъдат вписани в удостоверението за наследници. Че по такъв начин се отнема наше законно право и се дава право на страна, нямаща такова по закон – според теб е нормално. Ако знаеш всички тези обстоятелства и въпреки всичко заемаш позицията, която ми е известна, това е най-меко казано много странноза един човек с претенции.
Няма да те занимавам повече с подробности. Желая да науча становището ти по принцип – кой крив, кой прав.
ПП.
Обърни внимание и на следното:
1. Аз и брат ми искаме удостоверение за наследници с конкретен състав.
2. Общината отказва да издаде исканото от нас удостоверение и издава друго с повече наследници.
3. Административен съд Габрово отменя отказа да ни бъде издадено исканото удостоверение.
4. Община Трявна отново отказва да издаде исканото от нас удостоверение и издава това, което тя счита за правилно.
Същественият въпрос е – трябва ли да се спазват тълкувателните решения на ВС или не? Ако не – защо се издават. Накрая бих ти посочил, че ако аз бях в положението на братовчедите си, а те в моето и на брат ми, никога не бих си позволил да оспорвам тяхното право.
Бъди жив и здрав.
Димитър Митев.
Сайта на Либертас ме заинтригува и по него има какво да се приема и да се оспорва.

Подател: Dimitar Mitev dimitr_mitev@abv.bg  
До: Chris Brightman <brightman@abv.bg>  
Относно: Re: Re: Съдебен спор  
Дата: Неделя, 2009, Юли 26 17:31:43 EEST  

>––– Оригинално писмо –––
>От: Chris Brightman
>Относно: Re: Съдебен спор
>До: Dimitar Mitev
>Изпратено на: Неделя, 2009, Юли 26 16:56:24 EEST
>Митев, тва са си твои лични работи, които не ме интересуват. Нямам навика да се бъркам в чужди работи, както и не допускам да ми се бъркат в моите.
>
>Бъди здрав !
>Нямам думи за коментар, господин Брайтман
Нямаш навик да се бъркаш в чужди работи, но не само се набърка, но и публично ме оклевети. Показателно е все пак, че подвиваш опашка по въпроса.
Бъди още по-здрав от мен!

Leave a Reply