Писмо до Татяна Дончева

New messageМолба за коментар.  Изпратено по Фейсбук.
Молба за коментар.
Between Татяна Дончева and You
Dimitr Mitev 03 February at 13:50
Госпожице/госпожо Дончева,
слушам ви в момента по програма Хоризонт на БНР. 03.02.2011 г. 13:20 ч.
У мен напира желанието да ви изпратя от своя блог два материала с молба да ги коментирате.
Първият е http://www.mitev.eu/?p=41 и представлява Отворено писмо до С. Станишев. Очаквам коментара ви като юрист и бивш прокурор.
Вторият материал е моя статия, отказана за публикуване преди последните парламентарни избори от няколко медии. http://www.mitev.eu/?p=748 Очаквам коментара ви като бивш депутат и настоящ политик.
Уведомявам ви, че настоящото писмо до вас ще бъде публикувано в блога ми www.mitev.eu, а също така ще бъде публкуван евентуалният ви отговор или ще бъде отбелязана липсата на отговор.
ПП.
25 години бях член на БКП. След преименуването на БКП в БСП и радикалната смяна на политиката от антикапиталистическа в прокапиталистическа не продължих членството си в тази партия тъй като оставам верен на марксистките си възгледи, с които БСП тотално скъса.
Давам ви тази информация за себе си за да имате предвид при евентуален отговор какъв е човекът, който ви задава въпросите.
Също така давам тази информация за да прецените как изглежда политическото говорене на БСП – лидера и компанията му на фона на това, което вършеха. Доколкото не си спомням вие да сте се изказвали в публичното пространство по темата засегната в писмото ми до С. Станишев и в отказаната за публикуване статия, това се отнася и за вашето политическо говорене по теми като права на човека, полицейщина, законност, държавност  и т.н. По отговора или мълчанието ви ще съдя за характера на движението, което оглавявате.
Позволявам си да се надявам, че ще ми отговорите и предварително ви благодаря.
Димитър Митев,               тел. 0888/704984     e-mail:dimitr_mitev@abv.bg
Пловдив, 03.02.2011 г.

Leave a Reply