Отговор на Манрико

Mitev
[Напреднал]
от Bulgaria

Общо мнения: 68
Manrico
[Златен]
от Bulgaria
Общо мнения: 9834Интересно дали г-н Митев като убеден защитник на правилата и принципите е получил писменото съгласие на редакцията на вестника, както е по правилата, преди да публикува в сайта си мнения от форума….Или правилата трябва да се спазват, само когато се отнасят за буса на г-н Митев
_______________________
And if I spend somebody else’s money on somebody else, I’m not concerned about how much it is, and I’m not concerned about what I get. And that’s government.
Milton Friedman, Fox News interview (May 2004)
Създадено: 13.7.2008 г. 12:02:44Mанрико, съжалявам че трябваше отново да намеся Вашето име, но бях провокиран с постинг. Ако аз съм нарушил правилата съм готов да понеса отговорност за това. Същественото в случая е, че Вие не желаете /изобщо не допускама, че не сте в състояние/да разберете, че в материалите от блога ми не става въпрос за буса на г-н Митев, а за многомилионни загуби на икономиката и населението, причинени от правителството на очевидно любимия Ви млад премиер, за унижаване и дискриминация на милиони българи, за по същество единни действия при този произвол на управляващи и опозиция, която по този въпрос се оказа казионна и т.н и т.н. Може да не съм прав в становищата си, но не свеждайте нещата до буса ми, защото това просто не отговаря на истината, ако тя разбира се Ви интересува. Глаавният проблем според мен е, че с откровена злоупотреба с власт три поредни правителства по уникален за цивилизования свят се изгавриха с милионите български собственици на автомобили, осигурявайки облаги на заинтересовани фирми и кръгове, без да понесат за това поне политическа отговорност.

Създадено: 13.7.2008 г. 18:05:36   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Leave a Reply