Отговор на постинг на Параграф39

Mitev
[Gold]
from Bulgaria

Posts: 2581
поне докато представиш и изложиш към тях Аргументи и Факти / но без Мелодрамата ти с регистрационните табели, моля!/!

paragraph39,
аз ти предложих вече да тълкуваш поведението на Атака през призмата на максимата „врагът на моя враг е мой приятел“, но ти се направи, че не си го видял.
Що се отнася до Аргументи и Факти / но без мелодрамата ти с регистрационните табели, моля/! държа да ти заявя средното:
1. Регистрационните табели не са моя Мелодрама, не съм си сменил табелите и в съда вече бяха отменени две глоби за управляване на МПС със стари табели като НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНИ.
2. Мелодрамата, /фактът, че използваш това понятие, което съдържа елемент на пренебрежение и омаловажаване е показателен за начина ти на мислене/ се отнася за онези около 2 милиона собственици на автомобили, от които три правителства начело с отличника Станишев отчуждиха около 200 млн. лева, причинявайки допълнителни загуби на бюджета, икономиката и населението за още най-малко 200 млн. лева. На 6 март един от участниците в тази мелодрама почина от инфаркт в Карнобат пред служителя от КАТ в момента, когато след три денонощия чакане на опашка са поставяли новата табела на автомобила му. От българските демократични медии единствено кабелна телевизия Европа съобщи този факт.
3. Ако се съмняваш в числата, които съм посочил в т. 2, прочети
Click here както и Click here и се опитай да намериш опровержение на посочените от мен числа в публикуваните отговори на тези писма от Министерски съвет, МВР и Министерството на финансите. Ако не намериш такова опровержение, опитай се да си отговориш на въпроса защо МС и МФ не са се опитали да го направят, а само са ми преразказали наредба І-45.
4. В първия линк съм си позволил да обвиня С. Станишев в погазване на положената от него клетва с 10 конкретни примера. Ти си специалист по законите и параграфите. Опитай се да ми посочиш /ще ти бъда искрено благодарен/ кой от посочените от мен примери не свидетелства за погазване на клетвата от премиера.
5. Ако не успееш да обориш нито едно от моите твърдения, ще се съгласиш ли, че след като партия Атака гласува заедно с тройната коалиция на 16.03.2006 г. против отмяната на въпросната наредба за смяната на регистрационните табели, то и нейните депутати са погазили положената от тях клетва в действията си като депутати да се ръководят от интересите на народа? Ако не си съгласен, би трябвало да покажеш с аргументи и факти, че подмяната на номерата на милиони автомобили е довело до положителен народностопански ефект, който е бил в интерес на народа. Опитай ти – Фичо бяга от въпроса като дявол от тамян, Брайтмана също.
6. Атака застана на страната на БСП с манипулативното тълкувание на становището на ББ за матриала, като също си позволи в телевизия СКАТ да му приписва думите лош и кофти, които той не е употребил за материала. Имате право на становище и това становище не е задължително да се хареса на всички. Ползвам се от случая обаче да те попитам след като Атака подкрепи тройната коалиция какво е нейното отношение към хилядите българи, които висяха по три-четири денонощия пред пунктовете на КАТ за да платят рекета в полза на фирмите, обслужващи обективно ненужната смяна на табелите – това отношение като към човешки материал ли беше или като към безправен добитък? Ти си против демагогията. Чакам да се проявиш по този въпрос, а не да бягаш от „Мелодрамата“.

Posted: 22.2.2009 г. 11:29:54   Email the author of this post   Edit this message   Delete this message

Параграф39 е ник на най-изявеният привърженик на партия Атака във форума на вестник Сега.
Ето още моменти от „дискусията“:

За табелите съм ти отговорил ОТДАВНА! А ти все пропускаш факта, че тогавашният министър на МВР-Р. Петков твърдеше в Парламента, че смяната е изискване/директива/ на ЕК/ЕС! А срещу директиви на ЕК/ЕС на българските депутати им е ЗАБРАНЕНО да скачат/според Договора за присъединяване на България към ЕС/, нали!

paragraph39,
този път ще бъда по-кратък.
1. Вярно е, че правителството и медиите внушаваха и успяха да внушат на мнозинството от собствениците на автомобили, че смяната на номерата е изискване/директива/ на ЕК/ЕС!
2. Вярно е, че това твърдение на властта за наличие на изискване /директива/ от ЕК/ЕС за смяна на табелите бе нагла ЛЪЖА. Питам се защо депутатите на партия Атака не разобличиха тази лъжа?
3.Изключително странно ми звучи твърдението ти, че срещу директиви на ЕК/ЕС на българските депутати им е ЗАБРАНЕНО да скачат. Депутатите от националистическата партия Атака се подчиняват на такава забрана /която никъде не съществува -никой не може да забрани на депутатите да говорят каквото мислят, освен разбира се ако не са кукли на конци/ и в същото време останалите опозиционни партии не се подчиняват и гласуват за отмяната на наредбата за смяната на номерата. Ти приемаш за правилно отказът на Атака да се присъедини към другите от опозицията /резултатът от гласуването показва, че ако Атака бе гласувала заедно с опозицията, въпросната срамна наредба щеше да отпадне/ и одобряваш гласуването заедно с тройната коалиция.
4. Сега е мой ред да те попитам защо евродепутатът и доведен син на Вожда не отговаря вече една година на това Click here
ПП.
Не е ли време вече да се съобразиш с фактите и да ги съпоставиш с лозунгите?

Posted: 22.2.2009 г. 13:37:36

 

                 

MITEV,
В дискусията по ТВ „СКАТ“, относно чигагските словоизлияния на Бат` Бойко, дискутиращите се позоваваха на текстове в други медии/вкл. в.“Сега“!/, които са ЦИТИРАЛИ Бат` Бойко! Така че, в ТВ СКАТ изобщо НЕ са приписвали на Бат` Бойко думи, които той НЕ бил казал-т.е., ТВ СКАТ е НЕвинна, виновни са/ако?!/ Източниците! Впрочем, НЕ съм чул или чел Бат` Бойко/ за разлика от Сидеров, който „съди до дупка“ хора и медии за Клевета или Обида!/ да е завел дела срещу тези Източници- защо ли?!

paragraph39,
благодаря ти че си си направил труда да ми отговориш, но не съм доволен от отговора ти.
1. Защото аз гледах и слушах много внимателно дискусията по ТВ“СКАТ“ но не забелязах някакво разграничаване на участниците от манипулативни допълвания на казаното от ББ в много от медиите. Ако Атака държеше на истината, щеше да се запознае с оригинала на казаното от ББ, а нямаше да се позовава на текстове в други медии и на тяхна база да формира становище.
2. Относно въпроса ти защо ли ББ не е завел дела срещу Източници, приписали му квалификации за материала като кофти, лош и т.н. трябва да питаш него. Отправен въпроса ти към мен го приемам като опит да ми внушиш, че след като не е завел дело, значи е употребил такива квалификации за материала, което, ако достатъчно уважаваш мен и себе си, не би следвало да си позволяваш.

 

MITEV,
/:/ „Параграф39, …Категорично обаче избягваш да заемеш позиция, твоя, не на Атака – кой е по-големият враг според теб за Атака – БСП или ГЕРБ.
………………………………….. ……………………………….
НЕ ми е известно да си ми задавал такъв въпрос?!
Ако това можеш да го приемеш за Отговор, позицията на Партия „Атака“, че: НЕ е важно кой е „враг на „Атака“, а е ВАЖНО кой е и/или е бил Враг на Мнозинството от българския Народ и на България! Засега, към ГЕРБ, като нова и НЕуправлявала България партия, по оборима Презумпция, Партия „Атака“ НЯМА Обвинения в управление на държавата във вреда на Мнозинството от българските Граждани!
Моето лично предпочитание, при единствен вариант „БСП или ГЕРБ“, е: БСП , но НЕ с ръководството й, което досега и сега е!
А Партия „Атака“ е обявила публично, че ще е с всяка партия, която споделя основните Принципи и Ценности на Национализма, в интерес на Мнозинството/ а НЕ на Малцинството!/ от българския Народ! И Партия „Атака“ НЕеднократно е предлагала- и ще предлага!- българските партии да седнат и да приемат ОБЩА визия за излизане на България от 20-годишната Криза и съставяне, на тази основа, на управляваща коалиция за спасяване на българската Нация и държавата Й!

MITEV,Предпочитам Партия „Атака“ и В. Сидеров/ а, щом така ти е кеф, и Семесйтвото му/ да положат усилия по по-важни проблеми и неща ЗАНАПРЕД, вместо да се хабят за ВРЪЩАНЕ на старите регистрационни табели/това ли искаш?!/ сега!Още повече, че и БЕЗ гласовете/11/ на Партия „Атака“, табелите пак щяха да бъдат сменяни, нали?! Партия „Атака“ НЯМА Мнозинство в Парламента! А тези регистрационни табели, независимо, че са ти фикс-идея, май, са ДРЕБНОТЕМИЕ! По чисто медицински причини, заради здравето ти, приеми, че депутатите от ПГ на Партия „Атака“ в този случай са сгрешили! И забрави! УСПЕХ!

 
Параграф39,
ти май все повече се превръщаш в писател, а не искаш като чукчата да бъдеш читател.
Откъде измисли, че Митев иска ВРЪЩАНЕ на старите регистрационни табели? /виждам че ме питаш това ли искам и въпросът ти издава или съзнателно манипулиране на останалите във форума, или че досега не си прочел нищо от линковете, които ти давам/.
Митев не иска връщане на старите табели, а иска ОТГОВОРНОСТ, ако не друга, то поне политическа отговорност да бъде потърсена от извършителите на тази гавра. Точно преди изборите е най-добре да се постави този въпрос, не мислиш ли? Освен това щом присвояването на около 200 милиона лева от собствениците на автомобилите в полза на приближени до властта фирми с цената на още минимум 100 милиона лева загуби за бюджета на страната и икономиката за теб за дребнотемие, как да подкрепя любимата ти Партия, за която тези числа очевидно също са дребнотемие?
Не мога да приема че депутатите от ПГ на Партия „Атака“ в този случай са сгрешили, защото всичко свидетелствува, че те са съучастници в тази злоупотреба с власт с цел набавяне на облага на трети лица. Тази злоупотреба ли ме съветваш да забравя? Ако милееш наистина а не лицемерно за здравето ми, докажи че не съм прав с конкретни аргументи и аз ще се успокоя. За да ти е по-лесно можеш да не заемаш позиция по унизителните опашки от по 3-4 денонощия пред пунктовете на КАТ. Прочети отново ти посочвам само Натиснете тук и се съсредоточи върху дребнотемието за стотиците милиони левове за тази абсурдна акция. УСПЕХ!!!

Leave a Reply