3-то писмо до Е. Кошлуков /новото време/

Подател: Dimitar Mitev dimitr_mitev@abv.bg  
До: taralej@novotovreme.bg  
Относно: Телевизионно предаване.  
Дата: Петък, 2009, Март 6 12:38:37 EET  

Господин Кошлуков,
на 05.03.09 г. във воденото от Вас предаване „Таралеж“ Ви се позволихте да изречете лъжа, която не Ви прави чест. Става въпрос за казаното от Вас, че преди демократичните промени празнуването на 3-ти март е било забранено. Не се ли срамувате да лъжете по такъв безсрамен начин?
Освен това по-нататък в същото предаване правещият се на хуморист /в момента не мога да си спомня името му/ заяви, че национален празник трябвало да бъде 6-ти септември. Нищо против, има право на мнение и в съответствие с конституцията го изказва свободно. Но в защита на своето мнение той си позволи грубо показване на истината, тъй като заяви, че България след 6-ти септември е била по-голяма от България спрямо подписания на 3-ти март санстефански договор.
Същият индивид не се посвени да се гаври с паметта на над 200 хиляди загинали за освобождението на България воини, като се изрази за жертвите презрително, че те са били правени защото Русия е искала да излезе на проливите. Какво е искала Русия е едно, но освобождението на България е резултат на тези 200 хиляди загинали, още по-голям брой ранени войници и офицери. А това самонадеяно човече от Вашето предаване си позволи да се гаври с външния вид на тези, които ни донесоха третата българска държава. То бива русофобия, бива, ама чак пък толкова не бива.ПП.
На 5.03.2008 г. Ви изпратих долупосоченото писмо и получих след това долупосочения отговор. Искам да Ви попитам дали година след това сте проучили проблема със смяната на номерата на автомобилите, както обещавате в отговора си и дали ще се сетите в предстоящата предизборна кампания да атакувате БСП и тройната коалиция за тази гавра със закона, морала и гражданите на България?
Оставам с чувството, че няма да се осмелите да направите това и ще продължите да манипулирате зрителите си с примери от рода на горецитираните в предаването Ви от 05.03.09 г. Ще се радвам ако греша!
06.03.2009 г. Димитър Николов Митева, тел.  0888/704984 
Пловдив.Настоящото писмо ще бъде публикувано в блога ми http://www.mitev.eu където са публикувани и предишните ми писма до Вас. Ще бъде публикуван и Вашият отговор на това писмо, ако разбира се получа такъв. 
Подател: Dimitar Mitev dimitr_mitev@abv.bg  
До: taralej@novotovreme.bg  
Относно: Забравих да ….  
Дата: Петък, 2009, Март 6 12:42:14 EET  

Забравих да Ви изпратя писмото и отговора Ви от преди година, които коментирах преди малко. Ето за какво става въпрос:
Второ писмо до Е. Кошлуков и отговор.публикувано от DMitev
Подател: Dimitar Mitev добави в адреси
До: taralej@novotovreme.bg
Относно: Нови моменти по темата за регистрационните табели.
Дата: Сряда, 2008, Март 5 12:43:16 EET
Файлове: (1) Прикрепен файлУважаеми господин Кошлуков,
изпратих материалите за табелите на повече от 200 български политици и медии. Вие сте първият и засега единствен,който даде някакъв отговор, за което Ви благодаря. В писмото Вие нарекохте смяната на табелите “безумие”, но както Вие, така и цялата парламентарна и извънпарламентарна /в лицето на ГЕРБ/ опозиция забрави за темата и не пожела да я използва при неотдавнашния вот на недоверие. По този начин безумието на управляващите остана без отрицателни последствия за тях. На 26.02.2008 г. в-к “24 часа” отпечата публикация под заглавие “Нови табели за колите пуска КАТ”, в която публикация замминистърът на вътрешните работи Камен Пенков за пореден път пуска в обръщение откровени лъжи и по същество слага началото на нова кампания за смяна на табелите. Веднага написах статия “Отново дезинформация за табелите” и я изпратих в редакцията на вестника. Последва обаждане по телефона от Генка Маркова, /отдел “Мнения”/ в което ми бяха отправени редица обвинения за агресия спрямо вестника. На въпроса ми дали има нещо невярно в предложения за публикуване материал не последва конкретен отговор. Предложих да бъдат публикувани без коментар едно до друго писмото ми до Пламен Орешарски и отговорът от министерството на финансите на това писмо, но г-жа Маркова заяви, че началниците и няма да позволят това. В крайна сметка искам да не Ви отнемам повече време с дълго писмо и желая да Ви запитам: МОГА ЛИ ДА РАЗЧИТАМ НА ВАС И ПРЕДАВАНЕТО ВИ ЗА ДОВЕЖДАНЕ ДО КРАЙ НА ТЕМАТА ЗА ТАБЕЛИТЕ И РАЗКРИВАНЕ НА ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ЗЛОУПОТРЕБАТА С ВЛАСТ И ЗАГУБИТЕ, ПРИЧИНЕНИ НА НАСЕЛЕНИЕТО, БЮДЖЕТА И БИЗНЕСА?
Прилагам статията, която предизвика възмущението на Генка Маркова от редакцията на вестник 24 часа и която очевидно няма шанс да види бял свят от страниците на този вестник.
С уважение: Димитър Митев, тел.  0888/704984  е-mail:dimitr_mitev@abv.bg
Пловдив, о5.03.2008 г.
ПП. Разполагам и с допълнителни материали, които мога да Ви предоставя.—————————————————————–
Блогът за икономика – ikonomika.orgИзбери проверява се с
ОТНОВО_ДЕЗИНФОРМАЦИЯ_ЗА_ТАБЕЛИТЕ_НА_АВТОМОБИЛИТЕ.doc изтегли 51.31 KBНа горното писмо на 13.03. 2008 г. получих следния отговор:
Уважаеми господин Митев,
Благодарим Ви за писмото, което написахте за предаването “Таралеж”. Оценяваме мнението Ви. Оценяваме будното Ви обществено внимание. Считам, че по-голяма част от нас трябва да изразяват активна гражданска позиция. Относно темата с регистрирането на табелите на автомобилите заедно с екипа на предаването “Таралеж” ще проучим въпроса.
С най-добри пожелания
Емил Кошлуков
Екип “Таралеж”Измина една година  от получаването на горното писмо. Очевидно проучването на въпроса с отвореното писмо до С. Станишев продължава.

Leave a Reply