Archive for ноември, 2009

Коментар във форум Афера.бг.

неделя, ноември 8th, 2009

Бойкофоби или свободна медия?

Автор: Машченица Дата: 08-11-2009 13:41

Афера.бг да не е електронно издание на Нова зора? Гледам, че се публикуват предимно материали срещу ББ и ГЕРБ. 
Не знам как да се свържа с операторите на този сайт, затова използвам полето за коментар. Любопитен съм дали може да бъде публикуван в този сайт материал, който е критичен не само към ББ и ГЕРБ, а към цялата така наречена политическа класа като http://www.mitev.eu/?p=748 . и който медиите не можаха да преглътнат преди изборите. Предлагам и още един материал, който се отнася до бившия премиер Станишев. По това ще съдя дали сайта е само за бойкофоби или не.

Пропуснат файл

Автор: Машченица Дата: 08-11-2009 13:50

Извинявам се, обещах в първия си постинг материал за Станишев, а забравих да го посоча. Ето го: http://www.mitev.eu/?cat=14

 
Горните два постинги бяха предизвикани от долупосоченият материал, който съвсем не е изолирано явление в Афера.бг.

Дневният ред на един премиер
Печат Е-мейл
 

 

Дата: 07-11-2009 20:41

Читатели : 1596

06:30 Първа игра на шах с Мирко. Ще приключи най-много в 7 хода. Да направи 100 лицеви, дето е толкова слаб шахматист!07:00 Среща с Николай Бареков. Нещо се е разпуснал. Да съм по-строг!08:00 Откриване на детска площадка с басейн. Коментар за Станишев. И за скандала с ДАНС.

 

 

06.15 Събуждане. Със звън на дежурният по МВР.
06.20 Личен тоалет.
06:30 Първа игра на шах с Мирко. Ще приключи най-много в 7 хода. Да направи 100 лицеви, дето е толкова слаб шахматист!
07:00 Среща с Николай Бареков. Нещо се е разпуснал. Да съм по-строг!
08:00 Откриване на детска площадка с басейн. Коментар за Станишев. И за скандала с ДАНС.
08:30 На път за Пловдив разговор с Цецо. На 4 очи за Гугински. Ще победим!
09:00 По местната телевизия да кажа, че сега Станишев е Вълка. Да направя паралел между тях!
09:30 На път за Стара Загора, пред фенове, давам интервю за червените куфарчета. Да кажа, че това го казва политик от БСП с 20 години стаж! БСП, повече за БСП!
10:00 Интервю за местен вестник. Да обясня, че Станишев е неграмотен. Всички знаят защо.
10:30 По телефона интервю за списание. За заместника на Йорданка. Няма да го издавам засега. Тренировка по карате с най-добрите старозагорски каратисти.
11:00 Откриване на нещо. Да кажа, че няма салам за пицата. Ставаме вегетарианци. Но само временно!
11:30 В колата. Пътуваме за Бургас. По телефона казвам на „някакъв“ репортер, че не знам за Невестулката и всякакви други животни! Аз съм премиер на хората! Хора са ме избирали, не говеда!
12:00 Откриване на още нещо. Коментар за котараците на Станишев. Да кажа за котараците, че са ми ясни!
12:30 Шах с Краси в колата. Пътуваме за Варна. Спираме на бензиностанция за „импровизирана“ среща с фенове.
13:00 Пресконференция в община Варна. За снегопочистването. И за дядо ми. И за Станишев! И за БСП!
13:30 Откриване на пейка в Морската градина! Да кажа на българските пенсионери, че 34% от парите ги давам само за тях. И че Станишев ги е плашил с мен!
14:00 Обяд в Силистра. Участие във футболна среща с местни партийни членове.
14:30 Интервю в детска градина. Мимоходом да спомена, че с Обама сме тръгнали от нищото. По това си приличаме. Откриване на магазин за продажба на надуваеми пояси край Дунава. Да свържа Станишев и липсата на пояси за децата!
15:00 „Импровизирано“ интервю на градския площад. За безотвороността на предишното управление на София и страната. И пак за Вълка. Вълка, Вълка!
15:30 На път за Шумен. Интервю за вестник. Да кажа на Станишев: “ето това ми е метрото, това южната дъга, това “Ариана”, това са ми детските градини, това са ми спортните площадки.” Да попитам какво е направил той. И да отговоря: “нищо не е направил!”
16:00 Шах с Тошко Коджейков, докато се влачим към Търново. Докато го матирам (което се предполага) да кажа по телефона нещо за магистрала Хемус. И че пред феновете сме обещали да направим проверка и това, което констатираме, да го предадем в съда! И на главния прокурор.
16:30 Среща с репортери в Плевен. “Импровизирана”. Да обясня какво е искал да каже Дянков за бюджетната пица.
17:00 Разговори с фенове за самолети и за големи еърбъси!
17:30 Да спомена „случайно“ за “необяснимо слабото управление” и “безобразие”. Също и розови коли, и Ахмед Доган. Да обясня, че няма никъде негов подпис.
18:00 На път за Русе, на една бензиностанция, обяснявам за мафията и организираната престъпност. И за докладите на ДАНС!
18:30 Откриване на сергия за чорапогащи пред Русенската опера! Да спомена някъде мимоходом, че с Котарака игрем футбол и карти. Той е футболист от Перник! И че съм го бил 10, 20 пъти! И че цялата страна знае, че съм много добър на футбол и карти. А вече и на шах!
19:00 Пристигане във Видин. Откриване на картинна галерия в местната циганска махала. Успокоявам феновете, че ще се справим с грипната епидемия.
19:30 На „импровизирана“ пресконференция в градския културен дом да кажа, че ме е срам да се снимам с хора от БСП. Ако има такива наблизо, охраната да ги изхвърли!
20:00 Среща с репортери. Пак “импровизирана”. Да обясня какво е искал да каже Дянков за фискалния резерв. Да дам оценка за 100-те дни. Мисля да си дам 5-ица! Понеже съм скромен.
20:30 В местната телевизия да кажа, че съм будала, според баща ми. Пинг понг с фенове във фоайето.
21:00 Вечеря със “случайно избрани” местни репортери. Да им обясня, че вече не изтича информация от ДАНС! Че нищо отникъде не изтича!
21:30 Прибиране в София. Шах в колата с малкото шахче. (Забележка: белият цар е без магнит. Да внимавам да не се размести.)
22:00 В къщи. Разговор с Дянков за бюджета. И малко да му набия канчето.
22:30 Гледане на записи на предавания, в които се говори за мен. На бърз каданс. Дянков си тръгва.
23:00 Интервю по телефона за грешките на Станишев. Оставил Масларова (и останалите) да си разиграват коня! Пак да попитам какво е направил той. И пак да отговоря: “нищо не е направил!”
23:30 Размисли за предстоящите избори. Да се обадя на Йорданка. Да се уговорим за утрешното откриване на нова тоалетна в 7-мо основно.
00:00 Последно интервю за вестник. Да вмъкна, че няма да спирам спорта. Ако стане въпрос за договорки да обясня, че докато тичам по игрището, ако някой може да се договори с мен за нещо, трябва да е много бърз! Защото аз съм много бърз футболист в момента. Светкавица! Не съм като Станишев. По-често трябва да се споменава Станишев. И нито думичка за Доган. Той и без това нищо не е подписвал!
00:30 Преглед на графика за следващия ден.
01:00 Сън. Заспиване с помощта на думата “Станишев”. Станишев… Станишев… Станише… Станиш…

 

www.ianchefff.blog.bg

Ако има евентуална реакция от Афера.бг или някакви мнения на участници във форума по повод на горенаписаното от Машченица, те ще бъдат публикувани също тук.