Archive for март, 2012

Жалба до ВАС чрез министъра на вътрешните работи

събота, март 17th, 2012

ЧРЕЗ МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ
ДО ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД
 
ЖАЛБА
от Димитър Николов Митев
чрез адв. Александър Кашъмов
съд. адрес: София, бул.”В .Левски” № 76, ет.2
 
СРЕЩУ
Отказ рег. № І-22109/ 29.07.2011 г.
НА ОСНОВАНИЕ
Чл.40 ЗДОИ
Уважаеми Върховни съдии,
Подадох до министъра на вътрешните работи заявление по Закона за достъп до обществена информация /ЗДОИ/, с което поисках информация в пет точки. Заявлението ми бе регистрирано с вх. № ЗДОИ-55 от 22.07.2011 г. С писмо рег. № І-22109/ 29.07.2011 г. министърът на вътрешните работи оставя без разглеждане заявлението ми. Мотивите за това са, че исканата от мен информация не била обществена, тъй като не представлява информация, от която гражданите могат да си съставят мнение за дейността на МВР. Поддържа се, че информацията е свързана с мои интереси в производства, по които съм страна. С цитираното писмо се засяга конституционното ми право на достъп до обществена информация, същото притежава белезите на индивидуален административен акт по ЗДОИ и подлежи на обжалване.
Правото на всеки да търси, получава и разпространява информация е гарантирано с чл.41, ал.1 от Конституцията. В РКС № 7/96 г. по к.д. № 1 от 1996 г. Конституционният съд е извел необходимостта от приемането на закон за детайлна уредба на тази материя, какъвто именно се явява приетият през 2000 г. ЗДОИ. Несъмнено е, че всяка информация, създавана или съхранявана от органите на държавна власт по презумпция дава възможност на гражданите да си съставят мнение за дейността на тези органи. Това се извежда от прочита на чл.2, ал.1 вр. чл.10 и чл.11 от ЗДОИ. Естествено, целта на законодателя не е била административните органи по свое усмотрение да решават коя информация е от значение за съставяне на мнение и коя – не. В противен случай не би съществувало право на достъп до обществена информация, а само някаква правна възможност гражданите да бъдат информирани по отделни въпроси според желанието на държавните органи. В такъв случай определението „обществена информация” би се схващало субективно и няма да бъде възможно нито еднаквото прилагане на закона. Подобно становище противоречи обаче на Конституцията и на принципите на това законодателство.
От друга страна, дори информацията, свързана със защитата на собствени права и законни интереси, няма как да се получи по АПК, тъй като същият не регламентира процедура по искане на информация и предоставянето й. При наличието на такава празнота отново съгласно правилата на тълкуването следва да се приложан разпоредбите, които се прилагат за подобни случаи, а това са разпоредбите на ЗДОИ. Следователно и по това съображение оспореният административен акт е незаконосъобразен.
Предвид и на основание горното моля да отмените оспорения отказ.
Приложение: препис от жалбата
 
                                                                       С уважение:
                                                                                  /пълномощник/
 
адм.дело № 13595/2011 г.
по описа на Върховен административен съд, пето отделение. Делото е насрочено
за 11 април 2012 г. от 9.00 ч.

ГЛАСОВЕ, Материал за М. Кунева и коментари – мои и на "приятели".

сряда, март 14th, 2012

 

Кунева: Няма да вляза в схемите на ГЕРБ

14.03.2012 / 10:24 от: ГЛАСОВЕ

 

Меглена Кунева отхвърли предположенията, че “България за гражданите” ще влезе в коалиция с ГЕРБ. Аз няма да вляза в схемите на партията на Бойко Борисов. Моите поддръжници не са щастливи с управлението на ГЕРБ, не им харесва престъпността, корупцията и спекулата, заяви Кунева. Комплиментите, които Борисов и Цветанов отравят към нея през последните седмици тя определи като „смесица между ухажване и малко бой”.Първо ми подават малко моркова, а след това в медия близка до ГЕРБ ме разбиват, представяйки ме като човек, който иска само кокала и властта.
Спомнете си, че само преди няколко седмици бях обвинена лично от Борисов, че съм в основата на подписването на АСТА. После се оказа, че всичко това не е вярно, но аз не мога да тичам, след всяка приказка на премиера, заяви Кунева.
Тя призна, че на този етап все още не може да каже кога ще се появи нова партия, изградена върху нейното сдружение “България за гражданите”.
Създаването на партия е важна крачка, трябва голяма обществена енергия, формацията трябва да е с големи перспективи и в никакъв случай да не е вождистка, обясни Кунева.
Тя разкри, че е напуснала официално НДСВ, защото е искала да бъде искрена и коректна към бившите си съпартийци и да знаят дали и в бъдеще ще могат да разчитат на нея.
Сама избрах пред кого да бъда отговорна и това са онези 10 000 души, които вече са членове на “България за гражданите”, категорична бе Меглена Кунева
 

Димитър Митев
14.03.2012 / 17:30

 
Кунева старателно се опитва да играя ролята на луната на българския политически небосклон.С помощта на сервилните медии тя представя пред публиката само светлата си страна. За съжаление тя има и тъмна страна, но показването и е затруднено. По повод на нейно интервю още преди да се кандидатира за президент миналата година и изпратих отворено писмо в което коментирах нейна конкретна инициатива, засегнала милиони хора в България.   http://mitev.eu/?p=2957rn      След продължително мълчание и след като изпратих писмото на всичките и сътрудници, г-жа Кунева благоволи да ми отговори. http://mitev.eu/?p=2948rn  Голямото количество демагогия и откровени лъжи в писмото и до мен ме накараха да и напиша второ писмо.   http://mitev.eu/?p=2942   .    Измина повече от половин година, но отговор на второто си писмо нямам и не вярвам да получа. Мисля че е добре да прочетат това второ писмо хората, които трудно се ориентират в словесната еквилибристика на госпожата и не познават проблематиката, засегната в кореспонденцията помежду ни. А след това ако искат да гласуват за Кунева.

Димитър Митев
14.03.2012 / 17:32

 
Кунева старателно се опитва да играя ролята на луната на българския политически небосклон.С помощта на сервилните медии тя представя пред публиката само светлата си страна. За съжаление тя има и тъмна страна, но показването и е затруднено. По повод на нейно интервю още преди да се кандидатира за президент миналата година и изпратих отворено писмо в което коментирах нейна конкретна инициатива, засегнала милиони хора в България. \r\nhttp://mitev.eu/?p=2957\r\nСлед продължително мълчание и след като изпратих писмото на всичките и сътрудници, г-жа Кунева благоволи да ми отговори. http://mitev.eu/?p=2948\r\nГолямото количество демагогия и откровени лъжи в писмото и до мен ме накараха да и напиша второ писмо. http://mitev.eu/?p=2942 Измина повече от половин година, но отговор на второто си писмо нямам и не вярвам да получа. Мисля че е добре да прочетат това второ писмо хората, които трудно се ориентират в словесната еквилибристика на госпожата и не познават проблематиката, засегната в кореспонденцията помежду ни. А след това ако искат да гласуват за Кунева.

Димитър Митев
14.03.2012 / 17:39

 
Моля за извинение за повторното отпечатване на коментара ми.
 
 
–––––
 
 
Около четири часа след публикуването на моя коментар се появи само следното мнение:
 
жабока Боко
14.03.2012 / 21:27

 
„Кунева и сервилни медии“…представяли само светлата и страна… Е това е най новия герберастки виц. Боже прибери си вересиите барабар с цветенцата/герберчета/ч взеха да вонят.“

ПП .
Вчера,12. 03. 2012 г. Кунева участва в предаването „Нещо повече“ на програма Хоризонт (БНР), а днес малко след 8 часа сутринта трибуна и бе дадена в „Здравей България“ по Нова Тв.,,,,,,,
 
––––––––––
 
 
Реших да предложа на ГЛАСОВЕ кореспонденцията си с Меглена Кунева. В  графата контакти открих следния адрес:

контакти

Имейл: glasove.bg@gmail.com
088 4 24 98 25 Георги Киряков – ГЛАСОВЕ
и изпратих следното писмо:
 

Подател: Dimitar Mitev <dimitr_mitev@abv.bg>   добави в адреси 
До: glasove.bg@gmail.com  
Относно: Кореспонденция с Меглена Кунева.  
Дата: Четвъртък, 2012, Март 15 12:04:47 EET  
Уважаеми господин Киряков,
позволявам си да Ви изпратя с молба за публикуване във Вашия сайт три писма – две мои до Меглена Кунева и едно нейно, което тя изпрати в отговор на първото ми писмо до нея. На второто ми писмо нямам повече от половин година щастието да получа отговор от кандидатката за активна роля в българския политически живот.
Вашият сайт е посещаван от много хора. Мисля че ще бъде полезно с оглед по-точната ориентация на читателите Ви относно госпожа Кунева те да могат да прочетат какво е написано във въпросните писма. Това е тема, която практически отсъства от дебатите около плюсовете и минусите на г-жа Кунева като претендентка за активна роля в политическия живот на страната ни. За мнозина това е непозната страна от дейността и позициите на Меглена Кунева.http://mitev.eu/?p=2957 – това е първото ми писмо до госпожа Кунева.
http://mitev.eu/?p=2948 – това е отговорът на госпожа Кунева.
Милиони българи бяха засегнати в резултат на инициативата на госпожа Кунева, за която става дума в първото ми писмо. Милиони хора трудно ще се ориентират в нейната словесна еквилибристика, манипулативни твърдения и откровени лъжи. Поради това ми се струва важно да Ви предложа за публикуване и моето второ писмо до госпожата в отговор на нейния отговор.
Надявам се че ще публикувате тези автентични материали и ще дадете възможност на повече български граждани да се запознаят с тях. Предварително Ви благодаря.
С уважение: Димитър Митев, Пловдив,тел. 0888/704984

 
Поради досаден пропуск се наложи да изпратя още едно  писмо с линк за второто ми писмо до М. Кунева .

Подател: Dimitar Mitev <dimitr_mitev@abv.bg>   добави в адреси 
До: glasove.bg@gmail.com  
Относно: Второ писмо до Меглена Кунева  
Дата: Четвъртък, 2012, Март 15 12:11:14 EET  
Господин Киряков,
забравих да Ви дам линк за второто ми писмо.
http://mitev.eu/?p=2942 Моля да ме извините за този пропуск в първото ми писмо до Вас.
Димитър Митев. Днес, 16.03.2012 г.  отново влязох в ГЛАСОВЕ0. Не видях да са публикувани писмата до Кунева и нейното до мен. Но пък за сметка на това видях следното:Арабаджиев15.03.2012 / 18:37

 
„Димитър Митев“ е добре познатият пациент на лудницата в град Н, който постоянно кисне в селската поща и чака писмо от Кунева. Въобще не се съмнявам във фройдистката проблематика на тяхната кореспонденция, нямам желание да я научавам. След луната той сигурно ще ни запознае с писмата си до слънцето на политическия небосклон и т.н. галактика.

Арабаджиев
15.03.2012 / 18:37

 
„Димитър Митев“ е добре познатият пациент на лудницата в град Н, който постоянно кисне в селската поща и чака писмо от Кунева. Въобще не се съмнявам във фройдистката проблематика на тяхната кореспонденция, нямам желание да я научавам. След луната той сигурно ще ни запознае с писмата си до слънцето на политическия небосклон и т.н. галактика.

Арабаджиев
15.03.2012 / 18:38

 
„Димитър Митев“ е добре познатият пациент на лудницата в град Н, който постоянно кисне в селската поща и чака писмо от Кунева. Въобще не се съмнявам във фройдистката проблематика на тяхната кореспонденция, нямам желание да я научавам. След луната той сигурно ще ни запознае с писмата си до слънцето на политическия небосклон и т.н. галактика.

Арабаджиев
15.03.2012 / 18:39

 
„Димитър Митев“ е добре познатият пациент на лудницата в град Н, който постоянно кисне в селската поща и чака писмо от Кунева. Въобще не се съмнявам във фройдистката проблематика на тяхната кореспонденция, нямам желание да я научавам. След луната той сигурно ще ни запознае с писмата си до слънцето на политическия небосклон и т.н. галактика.

Тетевен
15.03.2012 / 19:47

 
Този с писмата е луд и няма никакъв сайт на написания адрес. Изминало повече от половин година и нямало отговор хахахахаха

Мария
15.03.2012 / 20:04

 
Харесвам „Гласове“ и затова съм много разочарована от появата и тук на човека, който се представя като „Митев“, тъй като често срещам неговите писания в различни сайтове. Това са някакви обсесии, основно фокусирани върху Миглена Кунева и придружени с манията, че някакви хора непрекъснато пишат срещу него самия в интернет, което реално е отчасти вярно, доколкото този човек е досаден за всички наоколо.

Царист
15.03.2012 / 21:16

 
Госпожа Кунева е образована и интелигентна жена и й желая успех с новата партия! Разни графомани и милиционери с изфабрикувани „сайтове митев еу“ са много под нейното ниво.

 Отговорих само със следното:
Митев
16.03.2012 / 18:23

 
Явно мобилизацията да бъде укротен лудият Митев е била голяма.

Митев
16.03.2012 / 18:37

 
“ Мария 15.03.2012 / 20:04 Харесвам „Гласове“ и затова съм много разочарована от появата и тук на човека, който се представя като „Митев“, тъй като често срещам неговите писания в различни сайтове. Това са някакви обсесии, основно фокусирани върху Миглена Кунева и придружени с манията, че някакви хора непрекъснато пишат срещу него самия в интернет, което реално е отчасти вярно, доколкото този човек е досаден за всички наоколо. „
 
Мария, да бяхте научил/а поне малкото име на г-жа Кунева, а? Прав/а сте, няма никакви пнисания срещу мен в интернет, това е моя мания, не е действителност. Още по прав/а сте, че съм се фокусирал основно върху Меглена Кунева. Не съм обърнал никакво внимание на Станишев и с-ие, на Костов и с-ие, на Кобурга, Цв. Цветанов, на Б. Борисов и т.н. и т.н. Всяка страничка от www.mitev.eu доказва Вашата абсолютна правота. ПП. Забравил/а сте да препоръчате на администратора на този форум да изтрива немедленно всеки мой постинг. Написал/а сте само някакво „разочарована съм…“ По-категорично трябва, по-категорично!

Форум на в-к Сега – Afera.Bg – Vasik – изтрито мнение, съпоставка с неизтрити мнения

петък, март 9th, 2012
Mitev
09 Мар 2012 09:13
Мнения: 13,483
От: Bulgaria

Васик
08 Мар 2012 22:08
Митев,
този номер няма да мине – че си се борил с политическата върхушка. Ти се бориш за 7000 евро, които съвсем конкретно си споменал в твоя иск, а това, че имитираш политическа опозиция на Станишев и Кунева е само маска, която само ти смяташ за ефективна. Ти съвсем логично влизаш в групата на роми и други маргинали, които не си плащат тока и парното с довода „Политиците са виновни“, докато останалата и по-голяма част от населението изпълнява своите задължения към държавата. Твоята борба за 7000 евро, за които смяташ, че отговарят на твой сърдечен пристъп, е Солунската митница, в случая под името Страсбургски съд. В живота не става така и с твоето „другарю“ към Станишев ти сам си плонжирал в локвата с нечистотиите, от която вече няма кой да те измъкне.Васик
08 Мар 2012 22:12
Митев,
както не си разбрал, че в сайта „Афера“ всички коментари се пишат само от един човек и между другото твоето поставяне в този сайт само по себе си е постановка, която ти тълкуваш по съвсем наивен начин, така и не си разбрал, че тук единствено те хвали един и същи тъпоумен ник, който си прави нови регистрации, за да заобикаля бан.

Васик,
продължавай с манипулациите си приятелче, продължавай. Има надежда тези, които гушнаха стотици милиони от пререгистрацията, да ти се отблагодарят с финикийски знаци или по друг начин.
Що се отнася до твърдението ти

както не си разбрал, че в сайта „Афера“ всички коментари се пишат само от един човек

ти казвам, че си в грешка. Разбрах, че всички НЕГАТИВНИ коментари се пишат само от един човек, макар и с различни никове. Защо си пропуснал думата НЕГАТИВНИ в сегашния си постинг, ти много добре знаеш.
А за тези, които не са следили публикуването на моята кореспонденция с Меглена Кунева в Афера.бг, могат да го видят в
Натисни тук
Ето и постингите под публикацията. Нека всеки сам си прави извод кое е вбесило Васик.

Кой е Митев?Автор: Стефан Дата: 09-02-2012 19:47Не може да се подигравате с нещастието на хората. Това е един недобре с главата човек, обсеснат от темата за регистрационните табели. Той се подвизава във форума на „Сега“, където се отдава на дълги излияния по болната му тема. Това е един български Мирча Кришан, за когото е нужна специализирана помощ.

извод
Автор: гражданка Дата: 09-02-2012 20:41
Браво, добре написано и с доста фактически данни. Мнозинството от българите й вярват на сладките приказки и гласуват за нея- без да я познават. Дано повече се знае за мераклиите за власт и не грешим отново!
ние пак сме тук
Автор: gogo Дата: 09-02-2012 20:45
Да те са пак тук при нас и ни поучават как да живеем.Децата,снахите,зетьове и роднини на ЦК членове отново ни управляват.Сами сме си виновни още от 1989.Голямата тояга трябваше да играе.За да се стигне до демокрация в народите на юг в Европа са необходими около 10-15 години военно положение.Лошото е че 1989 г.нашите военни баха комунистиимного мързеливи.
Стефане,
Автор: Хм Дата: 09-02-2012 22:31
не знам дали е болен, но ми изглежда прав. Без да съм специалист по темата.
„Тихата вода е най-дълбока“
Автор: Атанасов Дата: 09-02-2012 22:57
Димитър Митев си е съвсем наред с главата (прегледайте му страницата).
За написаното по-горе благодаря на екипа на Афера.бг.
До Стефан
Автор: Михаил Дата: 09-02-2012 23:57
Лудостта присъства и реално в романа – в образа на Мунчо. Той „следва” главния герой от самото начало на повествованието. Очевидец е на среднощното убийство във воденицата (знае най-голямата и най-страшна тайна) и присъства като сянка на героя във всеки важен момент. Неслучайно в края на романа, когато ужасът и страхът завладяват хората и преобръщат съзнанието им, а героичността е заменена с унизително треперене пред поробителя, Мунчо е единственият, осмелил се да протестира. В хаоса, настъпил след въстанието, само лудият има дързостта да изрече мислите си и да остане верен на делото. В тази морално преобърната действителност, когато духовната „лудост” е унищожена (Огнянов, Соколов, Рада, Кандов умират геройски), тя се запазва единствено в замъгленото съзнание на действително луд човек. За Вазов тази аналогия съдържа моралната оценка на събитията и поведението на българина. Творецът с горчива ирония разказва за пробуждането и отрезвяването на народа, оказал се неподготвен да се жертва в името на идеала. „Лудостта” не успява да вземе връх над трезвостта и практицизма, а инстинктът за самосъхранение и оцеляване се оказва много по-силен от смелостта, решителността и готовността за саможертва.
..
Автор: aiko Дата: 10-02-2012 12:16
Мазмантийството – присъщо за нашите политици. Само тя да е – с мед да я храниш.
Да
Автор: Ариман Дата: 10-02-2012 12:33
То цялото правителство таквоз бре Митев ,виж как им светят червените комунистически задници.Като пътни светофари са постоянно червено -не преминавай.
Пълно с доносници , милиционери , партийни кадри на партията майка -БКП ,БКП.Все мазмантии.

Жалко е за сайта, който уважавахАвтор: ЧитателДата: 10-02-2012 17:53Уважаема Afera.bg – журналистически разследвания и актуални новини,
Толкова ли ниско в дълбините паднахте, за да се занимавате с пошлости от типа на тези, които сте публикували? Това какво е – журналистическо разследване? Актуална новина? Или някой и на вас ви нашепва, че трябва да се оплюе всичко, което е по-различно от ясно видимата простотия и наглост на сегашното управление? Жалко, ако „управленците“ толкова много ги е страх, че е възможно все пак някой да е по-умен и с по-голям авторитет от тях! Преди да публикувате тези „откровения“ защо не попитахте кой и какъв е лицето Митев?

предателка
Автор: ivan v Дата: 14-02-2012 18:10
Тази кунева-пръмова трябва да е в затвора за национално предателство!А червените и подържници да си декларират доходите от клакьорство.
Отлична публикация!
Автор: Никола Митев Дата: 16-02-2012 21:35
От години живея в чужбина, и ще призная, че не ми е останало много с какво да се гордея за това че съм Българин.
Гордея се обаче от начина, по който баща ми си отстоява правата.
А това, че някоя овца ще го нарече луд за това че мисли, е по-скоро комплимент. Който смята, че може да го обори с факти и доводи, нека ги публикува.
ПП.
Извинявам се за дългия постинг. Дано всеки успее да види кой е Васик и какво го тормози при публикуването на ми с М. Кунева в Афера.бг.
 
 

„Mitev
09 Мар 2012 09:52
Мнения: 13,484
От: Bulgaria

Кратко резюме на предишното ми мнение и един ВЪПРОС.

Васик
08 Мар 2012 22:08
Митев,
този номер няма да мине – че си се борил с политическата върхушка. Ти се бориш за 7000 евро, които съвсем конкретно си споменал в твоя иск, а това, че имитираш политическа опозиция на Станишев и Кунева е само маска, която само ти смяташ за ефективна. Ти съвсем логично влизаш в групата на роми и други маргинали, които не си плащат тока и парното с довода „Политиците са виновни“, докато останалата и по-голяма част от населението изпълнява своите задължения към държавата. Твоята борба за 7000 евро, за които смяташ, че отговарят на твой сърдечен пристъп, е Солунската митница, в случая под името Страсбургски съд. В живота не става така и с твоето „другарю“ към Станишев ти сам си плонжирал в локвата с нечистотиите, от която вече няма кой да те измъкне.Васик
08 Мар 2012 22:12
Митев,
както не си разбрал, че в сайта „Афера“ всички коментари се пишат само от един човек и между другото твоето поставяне в този сайт само по себе си е постановка, която ти тълкуваш по съвсем наивен начин, така и не си разбрал, че тук единствено те хвали един и същи тъпоумен ник, който си прави нови регистрации, за да заобикаля бан.Кой е Митев?Автор: Стефан Дата: 09-02-2012 19:47Не може да се подигравате с нещастието на хората. Това е един недобре с главата човек, обсеснат от темата за регистрационните табели. Той се подвизава във форума на „Сега“, където се отдава на дълги излияния по болната му тема. Това е един български Мирча Кришан, за когото е нужна специализирана помощ.Жалко е за сайта, който уважавахАвтор: Читател Дата: 10-02-2012 17:53Уважаема Afera.bg – журналистически разследвания и актуални новини,
Толкова ли ниско в дълбините паднахте, за да се занимавате с пошлости от типа на тези, които сте публикували? Това какво е – журналистическо разследване? Актуална новина? Или някой и на вас ви нашепва, че трябва да се оплюе всичко, което е по-различно от ясно видимата простотия и наглост на сегашното управление? Жалко, ако „управленците“ толкова много ги е страх, че е възможно все пак някой да е по-умен и с по-голям авторитет от тях! Преди да публикувате тези „откровения“ защо не попитахте кой и какъв е лицето Митев?[/quote]
Въпросът ми е: Има ли основание да се предполага, че цитираните мнения, подписани с различни никове, са от един и същ автор?
С други думи – Стефан и Читател алтер его ли са на Васик?“
 
Последното ми мнение (кратко резюме и въпрос) беше изтрито от Сибил!!!

Mitev
09 Мар 2012 09:52
Мнения: 13,484
От: Bulgaria

***Спаменето и провокирането на конфликти и напрежение във форума са недопустими.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: sybil

 Няма да коментирам двойния аршин с който се мерят постингите на различните участиници във форума. Читателят и сам може да си направи съответния извод след като прочете обидните нападки по мой адрес, които не са изтрити и моите отговори, в които не съм си позволил нито една обидна дума, но съм обвинен в спамене и провокиране на конфликти и напрежение във форума. „Демокрацията“ и „свободата на словото“ напредват. Дано не стигнат никога до там че да могат да цензурират и този сайт.
За сравнение цитирам 26  мнения на участник във форума под статия за изказване на Б. Борисов. Сибил не намери причина да изтрие нито едно от тях. Нямаше и обвинение в спамене.

Покажи
09 Март 2012 11:25
ИЗРОДИ !!!
Покажи
09 Март 2012 11:14
Васик, вила, кайли, е6 и генек

 
Покажи
09 Март 2012 11:11
Без съмнение, това управление е ИЗРОДСКО. Ако някой не го е разбрал, толкова по-зле за него.

 
Покажи
09 Март 2012 11:10
Много остроумно, няма що. И ти ли, Сократ-е подкрепяш изродите от ГЕРБ?

 
Покажи
09 Март 2012 11:06
ГЕРБерастията, аре чупка ! Искаме чист въздух !

 
Покажи
09 Март 2012 11:03
Няма да спра ! Днес ми преля чашата вече. Това изказване на ТИКВАТА е ИЗРОДСКО ! На вицепремиера му – също ! Това са ИЗРОДИ ! Тези не са нормални човеци. Тия са луди, а са се качили най-отгоре на властта ! ОСТАВКА !

 
Покажи
09 Март 2012 11:01
Аре чупка, че ми писна ! Възхвалявайте мутрите, но на друго място !

 
Покажи
09 Март 2012 10:59
ГЕРБерастията да отива на сайта на ГЕРБ или където иска. Този Форум е свободно място от ГЕРБерасти !

 
Покажи
09 Март 2012 10:57
Targus, аре чупка!

 
Покажи
09 Март 2012 10:56
Нека този Форум бъде единственото място, свободно от ГЕРБерасти !!! Хора, имаме нужда от чист въздух !

 
Покажи
09 Март 2012 10:54
Targus, айде чупка !

 
Покажи
09 Март 2012 10:53
Кажи ми бедни Народе, докога ще търпиш ???

 
Покажи
09 Март 2012 10:51
Mrx++

 
Покажи
09 Март 2012 10:47
ГЕРБ опустоши България !!!

 
Покажи
09 Март 2012 10:44
На ГЕРБерастията не й стиска да му обърне гръб. ХАХАХА

 
Покажи
09 Март 2012 10:40
ЧЕСТИТ ВИ ИЗРОД-ПРЕМИЕР !!!

 
 

Покажи
09 Март 2012 10:39
вила

 
Покажи
09 Март 2012 10:37
ГЕРБ-комунисти са ИЗРОДИ !!!Няма друга дума за тях.

 
Покажи
09 Март 2012 10:34
Сега фискалният резерв е по-голям отколкото вие ни го оставихте“, каза още вицепремиерът.

ИЗРОДИ !!!

 
Покажи
09 Март 2012 10:31
Няма на света по-големи лапнишарани от българските ГЕРБерасти !

 
Покажи
09 Март 2012 10:28
ГЕРБерасти, имам пак въпрос към вас. Кой е онзи момент, в който може да се усетите, че ви мамят ? Или няма начин, а ?

 
Покажи
09 Март 2012 10:24
НАРОДЕ, на бунт се вдигни ! Изплюй тази храчка. Тиквата заплюй, както и всички ГЕРБерасти. Те не са хора. Това са ИЗРОДИ !

 
Покажи
09 Март 2012 10:22
ГЕРБ СА ИЗРОДИ !!!

 
Покажи
09 Март 2012 10:21
Борисов е като една храчка. Народът трябва да го изплюе и да го заплюе. Обаче кога ще стане това ??? НАРОДЕ ?!

 
Покажи
09 Март 2012 10:19
Ама вие сте седнали да разсъждавате от какво ни бил спасил тоя ИЗРОД??? ХАХАХ, ще падна от смях. Тоя не заслужава да го погледне човек, камо ли да му разсъждава.

 
Покажи
09 Март 2012 10:16
ИЗРОД !!!

По повод на мнение в групата "22 години надолу и все надолу – да се пробудим"

петък, март 2nd, 2012
2 hours ago · · 1
 • Dimitr MitevГеорге Софкин, чета написаното от Вас твърдение, че“ Борисов държи контрабандата, протитуцията и пр. сладки „бонуси““ и се питам какви конкретни доказателства можете да предложите в подкрепа на това твърдение? Ще се усетите ли най-после, че такива общи обвинения са контрапродуктивни? С такива твърдения масова подкрепа не може да се печели. Доказателство са изборите от 2009 г. както и тези от 2011 г. Ако имате конкретни данни, давайте ги. Ако не поне пишете, че горните обвинения са Ваши подозрения или предположения.

  19 minutes ago ·
 • Dimitr Mitev Аз се опитвам да бъда много конкретен в разглеждането на дадена тема и пиша само когато имам категорични данни. Това също не е гаранция че може нещата да се променят в положителна насока, но поне конкретно документирам кой по какви въпроси мълчи. Ето няколко примера: http://mitev.eu/?p=3192  , http://mitev.eu/?p=2808  , http://mitev.eu/?p=2942  и т.н. Конкретните доказателства са много по-полезни дори от най-гръмките заклинания във Фейсбук или форуми. Не Ви давам горните примери за да се самоизтъквам, на моята възраст нямам никакви други амбиции освен да помогна с полезен съвет където мога и в области, които са ми познати. Бъдете жив и здрав и се учете как да печелите привърженици за каузата. Написах Ви двата коментара от позицията на човек, който е изнесъл хиляди лекции както пред студенти, така и пред всякакви други аудитории в цялата страна. Привърженици се печелят с конкретни примери в полза на конкретна теза. Другото е ураджийско, митингаджийско говорене в лошия смисъл на думата.

  mitev.eu

  Министерство на финансите                До господин Симеон Дянков
  5 minutes ago · ·
 • Dimitr MitevГорецитираното адресирам не само към г-н Софкин. То е валидно за всички, които в тази група пишат предимно емоционално, а не рационално. Моля за извинение ако съм засегнал някого.

  A few seconds ago ·