Archive for май, 2011

Неотпечатан постинг във форум на в-к Сега

неделя, май 15th, 2011

Няколко пъти се опитвах да пусна долупосочения постинг във форума, но винаги ми се появяваше надпис, че е възникнал проблем и че такова съобщение вече е записано, а същевременно текстът не се появяваше като отпечатан сред другите мнения.
[quote]Митев,
форумът не е мълчал, а ти не знаеш къде отиват горещите новини. [/quote]
Васик,
имам предвид не въобще мълчанието на  форума по тази тема, а днешното му мълчание!
Един път вече ми бе обяснявано, мисля че беше Геновева, но аз нали бавно схващам, не разбрах къде отиват горещите новини и как да влезе човек отново в тях. Ще ти бъда благодарен за помощ в тази насока.   🙂
[quote][b]Твоята самовлюбеност в някакъв особен „марксизъм“[/b] ти пречи да забележиш или се правиш, че не забелязваш факта, че Борисов не е просто един объркан човек, а съзнателно тика общественото съзнание към времето, когато седесарите пуснаха слуха, че „комунистите“ са убили Симона от предизборния плакат „СДС и за мен“. [/quote]
Може би си имал не „самовлюбеност“, а „влюбеност“ в някакъв особен марксизъм, защото инак се получава някак си противоречиво.
Но това не е толкова съществено. По-съществено е какво е особеното на моя „особен марксизъм“?  И кой е неособеният марксизъм? :confused:
А това, което си написал за Борисов не е във връзка с онова, което съм коментирал за отказа му да напусне БКП и запазването на партийната книжка. А залагането на антикомунизъм според мен е признак на объркано политическо мислене.
  [quote] Така Борисов отрича целия 20-годишен преход, защото, първо, в него има едно десетилетие, в което [b]самият Борисов е тъпа мутра[/b], и второ, [b]ГЕРБ няма никакви политически идеи[/b], които да предложи на обществото. Затова Борисов смята, че може да насъска обществото по оста комунисти-антикомунисти, за да спечели президентските и местни избори. Но тази тактика е самоубийствена, защото [b]за президентските избори ГЕРБ трябва да открадне леви избиратели, а това няма как да стане с убития дядо.[/[/b]quote]
Не е признак на мутренска тъпотия фактът, че е успял да се изкачи до премиерския пост. За това са необходими определени качества, независимо от това дали ни харесват или не тези качества.
Не само ГЕРБ, а практически цялата политическа върхушка няма политически идеи, които обществото е готово да прегърне като свои и да работи за тяхното осъществяване.
Прав си, че с убития дядо няма как да се печелят леви избиратели. Но не забравяй, че преди всичко БСП с ренегатската си дясна политика пропъжда левите избиратели от себе си.   [img]http://forum.segabg.com/img/thdown.gif[/img]  🙂
                                                                х      х     х
Успях да го пусна във форума като:

Mitev
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 11333
Васик,
Има проблем в комуникацията. Натиснете тук
Пращам ти постинга си по този начин, тъй като упорито не се появява като отпечатан, а винаги ми се появява Възникна проблем, това мнение вече е записано.

Редактирано от – Mitev на 15/5/2011 г/ 12:20:39

Създадено: 15.5.2011 г. 12:18:26   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението