Archive for февруари, 2012

Още един пример за "изискана" и "плодотворна" дискусия във форума на в-к Сега

сряда, февруари 29th, 2012

             
 
На 27 сутринта гледах по телевизията коментари на политолози и социолози за бъдещето на правителството на ГЕРБ. След това от любопитство надникнах във форума за да видя какви са коментарите. И се натъкнах на мнение на Интел Инсайд в което се споменаваше и моето име. Почувствах се задължен да реагирам.
 
 

Mitev
28 Фев 2012 13:22
Мнения: 13,436
От: Bulgaria

Хайде, хайде
никакво безремие не си купува страната,
Ако има нещо което да се случва в момента е че Всички солидарно плащат, и се канят да плащат за носталгията на Митев, наивитета на кайла, лумпенщината на параграфа, и простичкото злобеене и реваншизъм на една камара „нека вият“.[/quote]
 
Написах:
Генийчето Интел пак се е отдало на ялови обобщения.

Получих следния отговор:

intel_inside
28 Фев 2012 14:00
Мнения: 4,782
От: BulgariaСкрий: Име,IP
Табеладжи – хош гелдин,
нямам претенции да съм гении – но дори и да бях, не виждам нищо обидно…,
или пардон,
може би трябва да се засегна че не ни класифицираш като „част от народа“ ?
Извинявай, ако е така.
===
BTW, и простете че пак питам, но някак така и не чух отговор.
Абе „Вие народите“, как смятате да платите ?

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: intel_inside

 
 
Отговорът на Интел Инсайд видимо зарадва Една Пешка:
 

Една Пешка
28 Фев 2012 14:36
Мнения: 2,066
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Табеладжи – хош гелдин


Аз написах:
 

Mitev
28 Фев 2012 14:49
Мнения: 13,436
От: Bulgaria

Генийче Интелчо – хош булдум,
да не си почнал да се виждаш в ролята на ФЮРЕР, та искаш народите да ти плащат? Уточни поне колко ти дължат народите? И ако не ти платят, какво – предлагаш отново стерилизация на територията чрез манипулиране на топлинната защита на АЕЦ Козлодуй?
Кажи всички си условия та народите да знаят колко искаш, кога го искаш и какво ще предприемеш ако не изпълнят ВИСОЧАЙШОТО ти желание.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Mitev

В отговор последва:
 

Centur
28 Фев 2012 14:56
Мнения: 6,304
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев,Не се прави на ударен. Не само Intel, всички искаме компенсация за пропуснати ползи и нанесени щети от вашето управление. Цял живот не мойте ни се издължи. А ти лично трябва или да си смениш ника, или да напишеш 6 стиха с мото „аз съм будала“. Или да пратиш актова снимка с подпис на посочен от мен адрес.
Редактирано: 4 пъти. Последна промяна от: Centur

 и още:
 

intel_inside
28 Фев 2012 15:06
Мнения: 4,789
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Табеладжи,
„народите“, „народъ“ и всяка вариация по темата давним давно сте го обърнали на термин парцал и върховно оправдание за всяка несвестна глупост която (лично) вършите.
Карай,
Ако е по лесно за смятане ще се префразирам:

Драги Митев,
как смятате да си платите Личния дял от сметката за глупостите които се вършат

Прочие, Всички трябва да си плащат за глупостите, до стотинка.
В този смисъл напоследък Не мисля че окончателно решение на герберисткия въпрос е приемливо. по справедливо ще е да си платите

Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: intel_inside

Centur
28 Фев 2012 15:09
Мнения: 6,304
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Така не е справедливо. Щото всички ще плащаме. Аз искам да намерим начин само те да платят, неустойки ли ще е, компенсации ли, не знам. Другото е затвор. А за голямата Тиква и тия до него – разстрел до стената. Ми то направо ти иде да изпразниш в тях поне един автомат.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Centur

На моята кратка реплика за глупостите
 

Mitev
28 Фев 2012 15:12
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Прочие, Всички трябва да си плащат за глупостите, до стотинка.

Интелчо,
не си вкарвай такъв автогол, приятелче. Ще се разориш ако написаното приложиш и към себе си за глупостите, които пишеш. А може би считаш, че само народите са длъжни, че само за тях важи това „всички“, а за тебе не?

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mitev

последва бурна реакция:
 

intel_inside
28 Фев 2012 15:36
Мнения: 4,782
От: BulgariaСкрий: Име,IP
Какъв автогол съм си вкарал бе табеладжи?
9 години съм бил причина да влизат някакви външни инвестиции в тази нещастна територия, плащал съм, вкарвам и ше продължавам да вкарвам някакви суми които по един или друг начин опират до всички.
Ти, които ядеш ограничената пенсия на дядо ми и на баща ми (да, и двамата имат лимит за да останат някакви стотинки и за такива като теб), имаш нахалството да ми се репчиш, да ходиш да глупееш по избори (защото имаш права нали) и после да чакаш пак Аз да ти покрия сметката.
–-
Споменах ли че изкопите на софийското метро се нуждаят от добровлно подпомагане на полза роду и държавата или пак ще има „ама то 22 години, сега за пръв път народна власт, сега се живее в пъти по добре“ плюс аргумент „ама аз 22 години настъпвам мотиката – многу съм опитен“?
–-
Дайте си сметка че с агресивно налагане на идиотска политика, и решения под мотото „популизъм фор евър“ и „ама народа“ отблъсквате огромен брой избиратели и ликвидирате малкото разумни гласове на територията.
Политиците много добре са осъзнали ползата (за тях си) от подобен лесно манипулируем електорат и всячески ви стимулират в ущърб на малко по нормалното население. Ерго и големия брой негласуващи, и пълните глупости които се случват по територията.

ПС Вчера имаше статия за партия на недоволните.
Ако има такава партия тя ще бъде на недоволните срещу полит проституцията, и срещу темелите които я правят възможна.
хайде преценете кой къде.

 
 

Centur
28 Фев 2012 15:40
Мнения: 6,304
От: Bulgaria
intel-e

Old_BG
28 Фев 2012 15:58
Мнения: 9,770
От: Mauritius
Моля само на Митев не посягайте! Е няма с кой да се замени такова съкровище.Ежедневно всеки негов пост ако не отблъсква, то поне обърква окончателно по един файтон „меки“ герберастчета. Фърстясалите и тъй и тъй са изгубени за човечеството отпадъци, но за тези дето все още има някаква надежда – кой може да замени Митев в тази му благородна и неуморна работа, а?
Табели – табели, кой с квот намери!
Камънье и дърве кат свършат и там – тогава ще му мислят.
Може пък Реднйецки да доди!
Една Пешка
28 Фев 2012 16:26
Мнения: 2,066
От: Bulgaria
intel_inside

Почувствах необходимост да напиша следното:
 

Mitev
28 Фев 2012 17:24
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
intel_inside
28 Фев 2012 15:36
Какъв автогол съм си вкарал бе табеладжи?
9 години съм бил причина да влизат някакви външни инвестиции в тази нещастна територия, плащал съм, вкарвам и ше продължавам да вкарвам някакви суми които по един или друг начин опират до всички.
Ти, които ядеш ограничената пенсия на дядо ми и на баща ми (да, и двамата имат лимит за да останат някакви стотинки и за такива като теб), имаш нахалството да ми се репчиш, да ходиш да глупееш по избори (защото имаш права нали) и после да чакаш пак Аз да ти покрия сметката.
–-

Интел Инсайд,
виж това, посветено е специално на теб, бореца срещу некомпетентността, корупцията,полицейщината, мутропожарникарщината и т.н. и т.н
Натисни тук Щом това те води единствено до употребата на обръщението „табелджи“, мога да си представя колко дълбока и непостижима за обикновените хора е твоята принципност.
И още нещо, приятелче нарцистично влюбено в непогрешимостта си. Когато отгледаш три деца като мен, тогава ми се хвали. Моите деца ми осигуряват това, което ми е нужно като пенсия, а не това, което оставало от ограничената пенсия на дядо ти и баща ти.
Тежко и горко на България с такива оправячи като теб.
Имам нахалството да се репча, но не само на избори, а и на места, където ти най-вероятно и анонимно няма да се появиш. Загрижен си за срива на България. Ами ще ти повярвам чак когато вместо ураган от ненавист и хули във форума пуснеш и нещо конкретно от рода на Натисни тук
с името си, а не като анонимен форумен герой.
ПП.
Готов съм публично да ти се извиня ако покажеш нещо конкретно освен анонимни форумни вихрушки.

Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Mitev

 
Линка, който дадох на Интел Инсайд съдържаше следния текст по повод на използваното от него обръщение „табеладжи“:

Mitev
27 Фев 2012 11:57
Мнения: 13,423
От: BulgariaПромени
Колкото до позицията на Сократя? Ами тя е едно към едно с позицията на Митев.
Какво имам предвид:
Др. Митев гласува за БСП от началото на промените до момента в който др. Р. Петков не решава да смени табелите на колите. Митев много си харесва стария номер на буса си и се запъва… Останалото го знаят всички които са влизали поне два пъти в този форум.
ТА! Какво се получава на практика? Такива въпроси като стандарт на живот, приоритети, стратегии за развитие на (…..), бъдеще за младите хора и демографски проблеми и т.н. и т.н. и т.н. – всичко на заден план до момента с табелите и чудовището, което им е посегнало.
 
Е6,
допуснал си куп грешки, приятелче.
Първо държа да отбележа, че даваш повод на Геновева и други да те обвинят, че обръщаш внимание на Митев за табелите. Помни, че не аз започвам с тази тема отново, а ти.
А сега грешките, които виждам в написаното от теб.
1.Не Р. Петков решава да сменя табелите на колите, а Костов, като кампанията продължава при Кобурга и се форсира при Тройната.
2.В отговор на парламентарно питане в началото на 2006 г. Р. Петков посочва за инициатори на форсираната смяна на табелите М. Кунева и Пл. Орешарски. Той само изпълнявал решение на ПРАВИТЕЛСТВОТО. А Кунева и Орешарски никъде не са опровергавали неговото изказване.
3. И друг път си писал глупости, но това, че Митев се запъва на смяната защото си харесва стария номер е бисер сред всичките глупости. Не очаквах, че човек като теб с претенции за висок коефициент на интелигентност няма да забележи, че Митев се противопоставя на кампанията, защото:
– С ведомствена наредба на МВР се погазва законовото положение за безсрочност на регистрацията и се определя краен срок на нейната валидност.
– Защото от икономическа гледна точка за обществото няма никаква полза от смяната на един номер с друг. За сметка на това от населението са отчуждени за тази безполезна за него акция около 200 милиона лева, които бяха налети в полза на наши хора и най-вероятно и в касите на партии (като имам предвид колективното им гробно мълчение по темата).
– Освен че не донесе никаква полза за обществото, тази акция донесе крупни загуби за икономиката. Само за периода от 01.01. до 28.05.2006г. са сменени номерата на 608 013 автомобила при средно тридневно чакане на опашки. Това прави около милион и осемстотин хиляди загубени работни дни. А за един ден един зает в икономиката тогава е произвеждал 65 лв. БВП. С други думи загуба от непроизведен БВП за над 100 000 000 лв. А загубите не бяха само по това направление.
– БСП и Ко излъгаха, че акцията е по искане на ЕС. И лъжата им бе повторена и от кандидат-президентката Кунева в писмото и до мен. Омръзна ми да давам линкове към това писмо, съдържащо откровени лъжи и демагогия, но явно малко съм писал по темата, щом ти, човек с претенции във форума, си могъл да сведеш всичко до това, че Митев си харесва номера.
– Много пъти съм цитирал изказване на Станишев по БНТ, в което критикува държавата, че дълго не си е вършила работата и не е подменяла номерата на автомобилите. Нито един път обаче нито ти, нито противниците на споменаването на тази тема от мен в този форум, не се опита да посочи поне един аргумент за ползата от вършенето на тази работа от държавата. За обществото, не за мафиотската върхушка.
– Много пъти съм посочвал, че смяната на табелите и талоните бе обективно ненужна, но за сметка на това бе извършена на тройно по-висока цена от цената за регистрация на автомобил в Германия.
Бих могъл да продължа още дълго с примери за мотивите, които ме накараха да се противопоставя на този управленски произвол, единствен в света. Но очевидно за безнадеждни случаи като теб няма смисъл да правя това.
Бъди жив и здрав и ако за идейно-политическото ти равновесие е полезно да си мислиш, че съм се противопоставил защото съм харесвал номера на микробуса си, продължавай в същия дух. Спомням си по повод на написаното от теб за една мисъл на Айнщайн за безкрайността на вселената и още нещо….
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: MitevСлед като публикувах отговора си до Е6 се появи и този коментар:

Old_BG
27 Фев 2012 12:03
Мнения: 9,678
От: MauritiusСкрий: Име,IP
Някой си е нямал работа късно през нощта май и е решил да дръпне за опашката…
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Old_BG

 
Както  предполагах Интел Инсайд не отговори на написаното до него след като оправих линка, който първоначлно не се отваряше.
Но пък последваха още „коментари“:
 

Една Пешка
28 Фев 2012 17:32
Мнения: 2,066
От: Bulgaria
Тежко и горко на България с такива оправячи като теб.

Неееее, в грешка си Прелюбезний.
Тежко и горко на България от такива разбирачи и оправячи като теб в стил „луд умора нЕма“ ….

Една Пешка
28 Фев 2012 17:35
Мнения: 2,066
От: Bulgaria
Прелюбезний,
оправи си първия линк – иначе нЕма как да оценим

посветеното на бореца срещу некомпетентността, корупцията,полицейщината, мутропожарникарщината и т.н. и т.н.

Туткалчев
28 Фев 2012 17:39
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
Браво на Табелколюбеца! Да се върнем към патриархата, когато всички деца, внуци и правнуци се въртят около pater familiae! Евала на марксиста – чрез бабуинизъм към патриархат!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Туткалчев

На последните мнения отговорих само със следното:
 

Mitev
28 Фев 2012 18:00
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Една Пешка, Туткалчев,
постингите ви са много аналитични, само по съдържанието на написаното от мен, не коментират личността ми, за което благодаря. ПП.
Прави ми впечатление, че сте някак малко. Обикновено се нахвърляте по 7-8 срещу мен, другите да не са свободни от дежурство?

В този момент получих следната подкрепа:

gazov_posrednik
28 Фев 2012 18:02
Мнения: 230
От: AustriaСкрий: Име,IP
Айдее…на нищоправците пак на Митев табелите им са оправдание…Казал съм го – ако всеки един от нас – форумните корифеи, политици и пустословци – направи – не колкото Митев, а една хилядна от неговата гражданска позиция – България ще е по- добро място за живеене…
P.S. И колкото и да са напъвате – викането по Митев нема да заглуши срама от собствената ни леност, мързел и страхливост…Ъхъ

 
 А Туткалчев продължи със следните коментари:
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:04
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
постингите ви са много аналитични, само по съдържанието на написаното от мен, не коментират личността ми, за което благодаря.

Ха-ха-ха! Намери се кой да говори за аналитичност! Направо ще умря от смях!
Моят постинг не беше нищо друго освен пряк израз на досадата да чета нескопосните ти пробабуински дивотии, Митев! Нищо друго!

Туткалчев
28 Фев 2012 18:06
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
Достоен съюзник на Табелколюбеца в лицето на Гъзовия!

В този момент в „дискусията“ се включи и
 

Doctora
28 Фев 2012 18:06
Мнения: 15,326
От: Bulgaria
Гу’син Митев,
съжалявам, че сте преживели толкова години и не сте схванали нещо елементарно: подобно писмо до действащ министър отива директно в кръглото чекмедже. При по-организирана секретарка ще отиде при специалист от периферията на министерството, който ще ви отговори в стандартно писмо от половин страница и ще ви благодари за загрижеността.
Както и с табелите, ще си останете все Кахър Сурат Бабаит. Но с високо самочувствие на борец срещу неправдата.
Прочее, спестявате гола сеч, когато пестите хартията. А това е вече нещо сериозно.

На Туткалчев отговорих:
 

Mitev
28 Фев 2012 18:08
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
постингите ви са много аналитични, само по съдържанието на написаното от мен, не коментират личността ми, за което благодаря.Ха-ха-ха! Намери се кой да говори за аналитичност! Направо ще умря от смях!
Моят постинг не беше нищо друго освен пряк израз на досадата да чета нескопосните ти пробабуински дивотии, Митев! Нищо друго!

Туткалчев,
да беше дал някой пример за моя пробабуяинска дивотия, а? Няма да е трудно, щом са в множествено число. Или искаш написаното да си остане голословно твърдение? Ако е така, продължавай в същия дух.

По-полезно според мен беше да отговоря на Доктора и му написах:
 

Mitev
28 Фев 2012 18:16
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Гу’син Митев,
съжалявам, че сте преживели толкова години и не сте схванали нещо елементарно: подобно писмо до действащ министър отива директно в кръглото чекмедже. При по-организирана секретарка ще отиде при специалист от периферията на министерството, който ще ви отговори в стандартно писмо от половин страница и ще ви благодари за загрижеността.
Както и с табелите, ще си останете все Кахър Сурат Бабаит. Но с високо самочувствие на борец срещу неправдата.
Прочее, спестявате гола сеч, когато пестите хартията. А това е вече нещо сериозно.

Доктора,
може да се окажеш прав, ще поживеем, ще видим. За твое сведение посочвам още, че писмото го заведох с входящ номер в МФ, на хартиен носител, т.е. напразно ме хвалиш за спестената хартия. Инак, похвалата щеше да бъде заслужена, ако бях се ограничил само с пращането на писмото по интернет. Когато се свързах със секретарката на С. Дянков за да я попитам дали е отворила писмото, изпратено по интернет, тя ми отговори, че адресът, на който съм го пратил е на министъра и тя няма достъп до него. А от този адрес на министъра получих в същия ден съобщение по интернет, че писмото е прочетено.
Аз направих каквото мисля за правилно. А какво ще стане – това съвсем не зависи само от мен.
Останалото, което си написал съдържа една грешка. Нямам високо самочувствие на борец срещу неправдата, тъй като успехът рядко ме спохожда. Щях да имам високо самочувствие ако резултатите бяха други.
ПП.
Технологията със секретарката ми е до болка позната. До този момент обаче все още наивно считам, че независимо от тази практика на отговаряне, по-добре е да се напише писмото отколкото да се мълчи. Във втория случай вероятността за промяна е О (нула) В първия случай все пак има минимална вероятност за успех.

Туткалчев продължи със следното мнение на което не реагирах. Стори ми се безсмислено да продължавам „разговора“ с него.
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:16
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
Митев, твойто палче, дето го вдигна на Либертрътката, че всички се били разкрякали срещу правителството само с едничката цел да направят така, че да вземат заем от МВФ, е пълен нонсенс. Защото тези, които ще трябва, повтарям, ЩЕ ТРЯБВА да вземат такъв, са приматите бабуинисти. Защото те управляват така некадърно и заради тях не изработваме толкова, че да живеем по джоба си. За две години и половина са похарчили ок. 5 млрд. от фискалния резерв, като междувременно опукаха и едни пари за здравеопазване, и са взели ок. 2 млрд. кредити. Но фискален резерв вече няма. Така че не на Милен Велчев и сие, или на Станишчо им трябва заем от МВФ, а на Тиквоня.
Ама то това за теб е невъзможна мисловна операция, щото мозъкът ти се люлее в такт с поклащания та на маймуняка на клона.

После във връзка с фрагмент от мнението на Доктора се появи:
 

Една Пешка
28 Фев 2012 18:20
Мнения: 2,066
От: Bulgaria
Кахър Сурат Бабаит. Но с високо самочувствие на борец срещу неправдата.


И отново Доктора:
 

Doctora
28 Фев 2012 18:22
Мнения: 15,326
От: Bulgaria
Гу’син Митев,
пространно отразеното ви епистоларно творчество не е довело до реален резултат. На какво всъщност се надявате в таз борба с ветрените мелници?

После пак Туткалчев и моя иронична реплика за написаното от него:
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:23
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
За твое сведение посочвам още, че писмото го заведох с входящ номер в МФ, на хартиен носител, т.е. напразно ме хвалиш за спестената хартия.

Митев, Митеееееев! Не те хвали, че пестиш хартия, ами ти казва точно обратното, интелектуалецо!

Mitev
28 Фев 2012 18:24
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Достоен съюзник на Табелколюбеца в лицето на Гъзовия!

Туткалчев,
впечатлен съм от интелектуалния потенциал на мнението ти.

 
Иронията ми не го впечатли и написа:
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:28
Мнения: 3,636
От: Bulgaria
Туткалчев,
впечатлен съм от интелектуалния потенциал на мнението ти.

На прав път си, Митев!

По-важно за мен беше да отговоря на Доктора:
 
 

Mitev
28 Фев 2012 18:32
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Гу’син Митев,
пространно отразеното ви епистоларно творчество не е довело до реален резултат. На какво всъщност се надявате в таз борба с ветрените мелници?

Доктора,
надявам се, че все пак някой освен мен ще научи информацията която поднасям. Според мен това не е много, но е по-добре от пасуването. Оставам с впечатление, че според теб е по-разумно да си трая или греша?
ПП.
Същевременно съзнавам, че надеждата за успех е малка, но пък вероятността да стана обект на подигравки от „демократи“, принципни борци срещу бабуинизма и т.н. положителни герои е равна на 1. Гарантирано. Справка форума.

После документирах за архива си със следното мнение още простотии от Туткалчев:
 
 

Mitev
28 Фев 2012 18:38
Мнения: 13,436
От: Bulgaria
Туткалчев
Гъзов, то се вижда, че цялата ти мисъл все около задници се върти. На лицето ти е изписано!Туткалчев
Гъзов, разбрахме, че не си като лик, а като гъз, така че няма нужда да даваш повече доводи в тази насока! Дай по-добре един дитирамб за Табелколюбеца.

Туткалчев,
благодаря от сърце че допълваш колекцията ми с бисери на изящното слово. И с правилното тълкувание на ника Газов посредник. Творчеството на антибабуинистите заслужава висока оценка и ти съответно като виден представител. Още един път благодаря.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mitev

 След това прекратих участието си в „дискусията“, тъй като трябваше да се прибирам в къщи. На другия ден видях още следните мнения:
 

Туткалчев
28 Фев 2012 18:40
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев, не се и съмнявам в стойността на твоите екции.

gazov_posrednik
28 Фев 2012 18:41
Мнения: 230
От: Austria

Скрий: Име,IP
Еейй, държиш да ме изкараш, че приличам на теб..Да ъмъ не…аз сядам на задника си и говоря с устата…Не ме обвинявай за това, че при теб е обратното

Туткалчев
28 Фев 2012 18:44
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Не, любезни, не приличаш на мен, а на Митев. И на акъл сте си лика-прилика.

Ловкия
28 Фев 2012 18:46
Мнения: 14,376
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Мдаа, обичайната причина за голям брой постинги…
Митев, и всички насреща му.

Doctora
28 Фев 2012 18:48
Мнения: 15,325
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Гу’син Митев, опазил Господ, не омаловажавам доброто ви желание и гражданското ви чувство.
Просто епистоларните ви битки добиват комичен отенък, ако сте усетили вече реакцията на широката форумна аудитория.

Туткалчев
28 Фев 2012 18:49
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев, и всички насреща му.

Така ще е, Ловък, додето Митев не стане поборник за каузата на Бахуря!

gazov_posrednik
28 Фев 2012 18:49
Мнения: 230
От: Austria

Скрий: Име,IP
Не, любезни, не приличаш на мен, а на Митев

Еми нали и аз това казвам – че седя на задника си и говоря с устата – как да си приличаме?

Ловкия
28 Фев 2012 18:51
Мнения: 14,376
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев, за Бога, кажи че обичаш Бахур, направи ето така и се сдобий с хиляди приятели!
И ше остобсъждане нещо секнаха лютите клетви по Маймунския Изрод и Безмозъчния Тиквундест Чукундур. Сякаш любителите на изящната словесност внезапно изпаднаха в тежко съмнение: Ами ако наистина утре сключим съюз с Оногоз?…
Виждайки туй, Центурият се втурна да атакува директно разколебаните люде. Уви, слаба реакция.
А като видяха Митев, изпаднали в абстиненция поради недостиг на сквернословия, втурнаха се да си наваксат на негов гръб.
Заподскачаха и завикаха:
Митев

 
 

Васик
28 Фев 2012 19:53
Мнения: 10,546
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев съди МВР за 7000 евро и действията му нямат нищо общо с гражданска позиция. Такава няма да намерите при никого, който люби и милее за ГЕРБ.

 
 

Туткалчев
28 Фев 2012 20:03
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
А като видяха Митев, изпаднали в абстиненция поради недостиг на сквернословия, втурнаха се да си наваксат на негов гръб.

Айдееее, и „Дебелата Берта“ гръмна, та улучи един нужник насред полето!

Сократ-май
28 Фев 2012 20:05
Мнения: 17,682
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Благодаря, Туткалчев.
По-добро потвърждение за тезата си не можех да очаквам.

 
 

Туткалчев
28 Фев 2012 20:10
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Така е, Сократе. Появи ли се Митев, разговорът обикновено придобива, ако мога така да се изразя, архитектурата на селски нужник.

Old_BG
28 Фев 2012 20:28
Мнения: 9,768
От: Mauritius

Скрий: Име,IP
та улучи един нужник насред полето

А ич?

Четейки всичко това все по-често изпитвам усещането, че напразно си губя времето във форума, където дискусията е с подобно интелектуално ниво и най-силния аргумент са обидните епитети.
авиме само Васик извън бандата…

Ловкия
28 Фев 2012 19:24
Мнения: 14,376
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев!!!
Хората тебе чакат.
Открий Пътя!

 
 

 
 

Сократ-май
28 Фев 2012 19:45
Мнения: 17,682
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Странна работа…
Наистина странна.
В текущото обсъждане нещо секнаха лютите клетви по Маймунския Изрод и Безмозъчния Тиквундест Чукундур. Сякаш любителите на изящната словесност внезапно изпаднаха в тежко съмнение: Ами ако наистина утре сключим съюз с Оногоз?…
Виждайки туй, Центурият се втурна да атакува директно разколебаните люде. Уви, слаба реакция.
А като видяха Митев, изпаднали в абстиненция поради недостиг на сквернословия, втурнаха се да си наваксат на негов гръб.
Заподскачаха и завикаха:
Митев

 
 

Васик
28 Фев 2012 19:53
Мнения: 10,546
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев съди МВР за 7000 евро и действията му нямат нищо общо с гражданска позиция. Такава няма да намерите при никого, който люби и милее за ГЕРБ.

 
 

Туткалчев
28 Фев 2012 20:03
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
А като видяха Митев, изпаднали в абстиненция поради недостиг на сквернословия, втурнаха се да си наваксат на негов гръб.

Айдееее, и „Дебелата Берта“ гръмна, та улучи един нужник насред полето!

Сократ-май
28 Фев 2012 20:05
Мнения: 17,682
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Благодаря, Туткалчев.
По-добро потвърждение за тезата си не можех да очаквам.

 
 

Туткалчев
28 Фев 2012 20:10
Мнения: 3,636
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Така е, Сократе. Появи ли се Митев, разговорът обикновено придобива, ако мога така да се изразя, архитектурата на селски нужник.

Old_BG
28 Фев 2012 20:28
Мнения: 9,768
От: Mauritius

Скрий: Име,IP
та улучи един нужник насред полето

А ич?

Четейки всичко това все по-често изпитвам усещането, че напразно си губя времето във форума, където дискусията е с подобно интелектуално ниво и най-силния аргумент са обидните епитети.

Постинг в Дарик нюз за Кунева.

вторник, февруари 28th, 2012

« Социолози: Политиците отидоха сред хората и намалиха негативните нагласи

 

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

#33

Митев – 28.02.2012 г. 11:43:38

Миналата година написах писмо на Кунева по повод на нейни конкретни действия. Два месеца мълча. След това пратих писмото и на хората от нейния Стратегически щаб, Организационен щаб, пресцентър, доброволни сътрудници и т.н. и тогава тя все пак реши да отговори. Не очаквах, че тя ще документира с подписа си очевадни лъжи и демагогски твърдения по проблем, засегнал милиони българи, но фактът си е факт. Получих отговор. Тогава написах второ писмо, но отговор на него не последва. Тук може да намерите какво съм и писал в първото си писмо http://mitev.eu/?p=2957 Това пък е нейният отговор с нейния подпис http://mitev.eu/?p=2948 За хората, които трудно се ориентират в нейната демагогия и словесна еквилибристика препоръчвам да прочетат и второто ми писмо, останало без отговор от нея. http://mitev.eu/?p=2942 За съжаление българските медии не желаят да публикуват тези автентични документи. Защото ако милионите българи, които бяха рекетирани и унижени по нейна инициатива знаеха истината, едва ли нейният рейтинг би бил какъвто е посочено по-горе.
 
                                                                                             x              x             x
 
Мнение за М. Кунева в „Свободно слово“.  След проверка на модератора е оставено и не е изтрито.
0 Responses to Какво ни предлагат родените от НДСВ? Мръсни пари вероятно стоят зад новите партии
Димитър Митев
Your comment is awaiting moderation.
26.06.2012 – 11:36
В общи линии съм съгласен с публикацията. Мисля че за читателите ще бъде интересно да се запознаят с моето първо писмо до Меглена Кунева, с нейния отговор и с второто ми писмо, на което вече не получих отговор. Добре е да се види в оригинал подписът на Меглена Кунева под конкретни лъжи и демагогски манипулации, написани от самата нея по проблем, засегнал милиони хора в България. Добре е повече хора да се запознаят с възгледите на Меглена Кунева за „буквалнияя“ и „точния“ смисъл на законовите разпоредби за да знаят какво могат да очакват от нея в сферата на законността ако тя успее да реализира претенциите си да бъде съществен фактор в българския политически живот.Първото ми писмо до нея може да се види в http://mitev.eu/?p=2957 Отговорът на М. Кунева може да се види в http://mitev.eu/?p=2948. Възмутен от наглите манипулации и откровени лъжи аз и написах второ писмо. http://mitev.eu/?p=2942 на което както посочих след повече от половин година все още нямам отговор.
http://www.svobodnoslovo.eu/?p=18925#comment-572

Още един пример за начин на мислене за пререгистрацията (Е6)

понеделник, февруари 27th, 2012
Mitev
27 Фев 2012 11:57
Мнения: 13,423
От: Bulgaria

Колкото до позицията на Сократя? Ами тя е едно към едно с позицията на Митев.
Какво имам предвид:
Др. Митев гласува за БСП от началото на промените до момента в който др. Р. Петков не решава да смени табелите на колите. Митев много си харесва стария номер на буса си и се запъва… Останалото го знаят всички които са влизали поне два пъти в този форум.
ТА! Какво се получава на практика? Такива въпроси като стандарт на живот, приоритети, стратегии за развитие на (…..), бъдеще за младите хора и демографски проблеми и т.н. и т.н. и т.н. – всичко на заден план до момента с табелите и чудовището, което им е посегнало.

Е6,
допуснал си куп грешки, приятелче.
Първо държа да отбележа, че даваш повод на Геновева и други да те обвинят, че обръщаш внимание на Митев за табелите. Помни, че не аз започвам с тази тема отново, а ти.
А сега грешките, които виждам в написаното от теб.
1.Не Р. Петков решава да сменя табелите на колите, а Костов, като кампанията продължава при Кобурга и се форсира при Тройната.
2.В отговор на парламентарно питане в началото на 2006 г. Р. Петков посочва за инициатори на форсираната смяна на табелите М. Кунева и Пл. Орешарски. Той само изпълнявал решение на ПРАВИТЕЛСТВОТО. А Кунева и Орешарски никъде не са опровергавали неговото изказване.
3. И друг път си писал глупости, но това, че Митев се запъва на смяната защото си харесва стария номер е бисер сред всичките глупости. Не очаквах, че човек като теб с претенции за висок коефициент на интелигентност няма да забележи, че Митев се противопоставя на кампанията, защото:
– С ведомствена наредба на МВР се погазва законовото положение за безсрочност на регистрацията и се определя краен срок на нейната валидност.
– Защото от икономическа гледна точка за обществото няма никаква полза от смяната на един номер с друг. За сметка на това от населението са отчуждени за тази безполезна за него акция около 200 милиона лева, които бяха налети в полза на наши хора и най-вероятно и в касите на партии (като имам предвид колективното им гробно мълчение по темата).
– Освен че не донесе никаква полза за обществото, тази акция донесе крупни загуби за икономиката. Само за периода от 01.01. до 28.05.2006г. са сменени номерата на 608 013 автомобила при средно тридневно чакане на опашки. Това прави около милион и осемстотин хиляди загубени работни дни. А за един ден един зает в икономиката тогава е произвеждал 65 лв. БВП. С други думи загуба от непроизведен БВП за над 100 000 000 лв. А загубите не бяха само по това направление.
– БСП и Ко излъгаха, че акцията е по искане на ЕС. И лъжата им бе повторена и от кандидат-президентката Кунева в писмото и до мен. Омръзна ми да давам линкове към това писмо, съдържащо откровени лъжи и демагогия, но явно малко съм писал по темата, щом ти, човек с претенции във форума, си могъл да сведеш всичко до това, че Митев си харесва номера.
– Много пъти съм цитирал изказване на Станишев по БНТ, в което критикува държавата, че дълго не си е вършила работата и не е подменяла номерата на автомобилите. Нито един път обаче нито ти, нито противниците на споменаването на тази тема от мен в този форум, не се опита да посочи поне един аргумент за ползата от вършенето на тази работа от държавата. За обществото, не за мафиотската върхушка.
– Много пъти съм посочвал, че смяната на табелите и талоните бе обективно ненужна, но за сметка на това бе извършена на тройно по-висока цена от цената за регистрация на автомобил в Германия.
Бих могъл да продължа още дълго с примери за мотивите, които ме накараха да се противопоставя на този управленски произвол, единствен в света. Но очевидно за безнадеждни случаи като теб няма смисъл да правя това.
Бъди жив и здрав и ако за идейно-политическото ти равновесие е полезно да си мислиш, че съм се противопоставил защото съм харесвал номера на микробуса си, продължавай в същия дух. Спомням си по повод на написаното от теб за една мисъл на Айнщайн за безкрайността на вселената и още нещо….

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mitev

След като публикувах отговора си до Е6 се появи и този коментар:

Old_BG
27 Фев 2012 12:03
Мнения: 9,678
От: Mauritius

Скрий: Име,IP

Някой си е нямал работа късно през нощта май и е решил да дръпне за опашката…
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Old_BG
   
 

 
 

Коментар под материал за М. Кунева от 24.02.2012 г.

събота, февруари 25th, 2012

Свободно слово 

Меглена Кунева: Кризата дава възможности

февруари 24, 2012
 
http://www.svobodnoslovo.com/%d0%bc%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%83%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%bd%d0%be/ 
 
Моят коментар:
Какво е мнението ми за Меглена Кунева всеки ще разбере ако прочете двете мои писма до нея и нейният отговор на първото ми писмо. На второто ми писмо до нея нямах „шастието“ да получа отговор. Предполагам, че всеки сам може да си направи извод за истинското лице на тази дама с претенции за голяма роля в българския политически живот.
Ето и самата кореспонденция.
http://mitev.eu/?p=2957 – моето първо писмо до г-жа Кунева.
http://mitev.eu/?p=2948 – отговор на г-жа Кунева, изпратен ми след няколко месеца след като запознах целия и щаб със съдържанието на първото ми писмо.
http://mitev.eu/?p=2942 – второ мое писмо до г-жа Кунева, останало без отговор повече от половин година вече. Добре е да го прочетат хората, които трудно се ориентират в словесната еквилибристика на юристката г-жа Кунева.
 
След изпращането на коментара се появи следното съобщение от модератора на сайта Свободно слово:

Няма коментари за “Меглена Кунева: Кризата дава възможности”

 1. Димитър Митев: Your comment is awaiting moderation.
  февруари 25th, 2012 at 11:10 Какво е мнението ми за Меглена Кунева всеки ще разбере ако прочете двете мои писма до нея и нейният отговор на първото ми писмо. На второто ми писмо до нея нямах „шастието“ да получа отговор. Предполагам, че всеки сам може да си направи извод за истинското лице на тази дама с претенции за голяма роля в българския политически живот.
  Ето и самата кореспонденция.
  http://mitev.eu/?p=2957 – моето първо писмо до г-жа Кунева.
  http://mitev.eu/?p=2948 – отговор на г-жа Кунева, изпратен ми след няколко месеца след като запознах целия и щаб със съдържанието на първото ми писмо.
  http://mitev.eu/?p=2942– второ мое писмо до г-жа Кунева, останало без отговор повече от половин година вече. Добре е да го прочетат хората, които трудно се ориентират в словесната еквилибристика на юристката г-жа Кунева.ПП.
  Преди около 10 дни изпратих писмо до администратора на този сайт с молба да бъдат публикувани трите ми писма. До момента не забелязах те да са публикувани. Не знам каква е причината за това.С уважение: Димитър Митев.
 
Коментарът изпратих на 25.02.2012 г. от полето под статията.  Малко след 11:30 ч. коментарът ми бе одобрен и се появи в списъка с коментари.
 

Из "дискусията" в един интелигентен форум.

понеделник, февруари 20th, 2012
 
Mitev
20 Фев 2012 13:39
Мнения: 13,393
От: Bulgaria

 Написах следното мнение под статия за М. Кунева:

От интервюто на М. Кунева:“Бих искала всички да излязат на светло – така се прави икономика, така се прави и общество, така се прави и демокрация”, допълни Кунева.

Браво госпожо Кунева! Браво за това, което бихте искала!
В същото предаване ви чух още да казвате: „имам печалната привилегия да задам публично въпрос, който не получи отговор“
Та в контекста на двете ви твърдения искам да спомена, че аз пък имам привилегията да получа от вас отговор http://mitev.eu/?p=2948 на мое писмо http://mitev.eu/?p=2957 и още по-голямата привилегия да се сблъскам с вашето мълчание след като във второ писмо http://mitev.eu/?p=2942 до вас ви уличих в конкретни лъжи и демагогски твърдения.
Повече от половин година напразно чакам от вас отговор на второто си писмо. Да не би пък сега, когато сте написала „бих искала всички да излязат на светло“ да сте решила да отговорите и на второто ми писмо?
Защото вие сте недоволна от печалната си привилегия да зададете публично въпрос, който е останал без отговор. Пък аз имам още по-голямата привилегия да не мога публично, в медиите да ви задам въпроси, пък ако ще и да останат без отговор.
ПП.
Още повече ме „възхити“ казаното от вас в същото интервю, че „законите в България са лицемерие“. Това веднага ми напомни за пасажа от вашето писмо до мен, в който заявявате „В позицията си на отделни граждани не бихме стигнали до легитимно решение, дори да водим спор по отношение на смисъла на разпоредбата на чл. 141 от Закона за движение по пътищата и дали едно тълкуване на точния й, а не на буквалния й смисъл…“.
Наистина „законите в България са лицемерие“ щом юристи и политици като вас намират разлика между точен и буквален смисъл на законова разпоредба.“
В отговор получих следните интелектуално извисени и третиращи същността на мнението ми мили постинги:

Туткалчев
20 Фев 2012 13:09
Помоооощ! Табелконосецът пак загрухтя!
вила
20 Фев 2012 13:17
Табелконосецът пак загрухтя!Нормално е,гладна свинка /политически слъночоглед,де/ за бонуси плаче…

Предполагам, че и това е в отговор на написаното от мен:

Centur
20 Фев 2012 13:16
А така, дайте да направим на Кунева мръсно. И колкото по- късно, толкова да е по-мръсно. Тъй де, никога власт и Парламент да не види жената, ако ще Тиквата да управлява 10 мандата. Абе вий добре ли сте ?

Задължителното в такива случаи мнение ми е посветил и адашът ми Интел Инсайд, който както и другите коментатори е коментирал само и единствено съдържанието на написания от мен текст.

митев е ясен – масларката виновна че не ъпдейтнала на всички по равно пенсиите, кунева е виновна че не му е отговоерила на грубите и злостни ругателства,…

Колекцията се обогатява. Ей го и Дон се включи в озаптяването ми с много конкретен анализ на текста на мнението ми.

Don
20 Фев 2012 13:47А бе ти си като кучето на Павлов, бе. Щом ти споменат за Кунева, у теб потичат табели.
А спри се малко, де.

Тъкмо се питах къде е Олд Бг и защо не се е включил в хора, ей го, и той се появи:

Old_BG
20 Фев 2012 13:52
Ами така е то.Рано или късно, несполучилата „здравна риформа“ нямаше начин да не доведе до тук.

Доктора се е включил също в лечението ми.

с емотикончето и картинка от зоокът, на който се вижда надпис “ х ДРАЗНЕТЕ ЖИВОТНИТЕ“, където НЕ е изтрито.
За да няма дискриминация, трябва да отдам дължимото и на:

muhoboiko777
20 Фев 2012 14:04
Каква Кунева, какви табели, какви пет лева? Има един лаф- кьорав карти не играе, важно е кой е подписал, а не кой е бил уведомен, но не участвал, но пък бил известен. ГЕРБерастката амбразура от девет дерета вода носи, чак и пенсионера Митев изкараха и той некоя табела да метне връз Кунева, дано я уцели по главата,

Понеже Туткалчев ми е приятел по изключение пускам второ негово мнение в колекцията:

Туткалчев
20 Фев 2012 14:08
Туй IQ на Манерката дали не е взето „за временно ползване“ от Густо Майна Филибето? Не бива обаче да се пада под санитарния минимум!

Туткалчев,
хайде още едно изключение за теб:

Митев, в съседната статия Цвъцока са го награкали и кьорав амбразурчик не се появява да го защити, горкичкия! Бягай бързо да се проснеш!

Има ли още мераклии?
ПП.
Коментнарът оставям за посетителите на форума и пишещите в него.

Редактирано: 14 пъти. Последна промяна от: Mitev

ППП. 
Не мога да не публикувам и появилото се по-късно „фундаментално“ мнение:

Васик
20 Фев 2012 16:21
АКТА не се отнася до потребителите, затова Кунева няма отношение към този въпрос като комисар за потребителите или има същото отношение към този въпрос като Кристалина Георгиева. По същия начин стои и въпросът за пререгистрацията на МПС, защото тя засяга собствениците, а не потребителите на автомобили. Ако пререгистрацията на МПС е била извършена в нарушение на закона, тогава възраженията трябва да засягат еврокомисаря по правосъдието, основните права и гражданството (който никога не се е казвал Миглена Кунева). Хората, които се изказват на любителски начала за нарушените си права, би трябвало също да са наясно с разликата между съда в Люксембург и този в Страсбург. Но общото между двата съда е, че те не могат да отменят решение на българския съд, а само могат да присъдят обезщетение. Пререгистрацията на МПС няма да бъде и не може да бъде обявена за незаконна никога и от никого, което напълно обезсмисля измислените обвинения срещу Кунева и Станишев (интересно защо не и срещу Костов, който всъщност започва пререгистрацията на МПС).

По-късно се появи мнение, което не беше свързано с мнението ми, предизвикало канонадата срещу мен:

Lyubo65
20 Фев 2012 17:00
Тутка,
я вземи да се скриеш, че ставате смешни с воя си….
Не ви ли стана ясно,че тая АСТА няма да я бъде, темата се изчерпа поне откъм интересната част,остана злословенето….
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Lyubo65

 
 
Разбира се веднага последва светкавичната реакция на бдителния Туткалчев, който заподозря Любо 65:

 
 

Туткалчев
20 Фев 2012 17:12
Мнения: 3,480
От: Bulgaria
Любка, ти да не си унуката на табелконосеца, а?

 
След изключително „съдържателните“ постинги, цитирани по-горе, аз се оттеглих като пожелах лека нощ на Туткалчев.
На следващия ден видях, че едва след това се е развихрил Васик със следните мнения:

Васик
20 Фев 2012 22:09
Мнения: 10,457
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев,
злобата ти компрометира останалите ти дейности.

Васик
21 Фев 2012 01:28
Мнения: 10,457
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
Митев пише до съда в Страсбург:

Държа да подчертая, че никога на автомобила ми не е бил поставян знак „Спрян от движение”, а свидетелството за регистрацията му не бе иззето нито към 01.06.2006 г., нито при съставяне на АУАН от полицаи на РПУ Габрово на 20.09.2007 г.. То ми бе отнето едва на 31.05.2008 г., така че и по това направление нямаше как да разбера, че автомобилът ми е бил спрян от двиение от 01.06.2006 г.

По-натам Митев нарича спирането от движение „мистериозно“ като паднал от небето. Като през цялото време говори точно за Наредба 1-45:

(3) (Изм. – ДВ, бр. 1 от 2006 г., бр. 34 от 2006 г.) От 1.VI.2006 г. служебно се прекратява регистрацията на всички превозни средства с регистрационни табели, които не отговарят на изискванията на БДС 15980 и БДС ISO 7591.

Какво повече да се каже? Че Кунева е виновна, защото не е призовавала към неспазване на наредбата и по този начин не е спасила Митев от сърдечен пристъп.

Васик
21 Фев 2012 01:38
Мнения: 10,457
От: Bulgaria

Скрий: Име,IP
За каква гражданска позиция ми говориш ти, Митев? Съдиш МВР за това, че не си могъл да ходиш да продаваш на пазара. След всичко това идваш тук и ми казваш, че аз не вдявам нищо. Много добре разбрах, след като видях цифрата 7000 евро.

                    Доживях момент, в който той да цитира пасажи от моя сайт. Дали ще доживея време, когато той ще започне да цитира не извън контекста, манипулативно, четейки написаното от мен както дявола чете евангелието?
Тук ще си позволя да коментирам само следният пасаж от неговото мнение:
По-натам Митев нарича спирането от движение „мистериозно“ като паднал от небето. Като през цялото време говори точно за Наредба 1-45:

(3) (Изм. – ДВ, бр. 1 от 2006 г., бр. 34 от 2006 г.) От 1.VI.2006 г. служебно се прекратява регистрацията на всички превозни средства с регистрационни табели, които не отговарят на изискванията на БДС 15980 и БДС ISO 7591
 
„Приятелят“ ми Васик е пропуснал да се замисли върху въпроса имал ли е право министърът на вътрешните работи Р. Петков служебно да прекратява с наредба на ведомството регистрацията на автомобили, които по ЗАКОН са с безсрочна регистрация?
Не мога да не отчета старанието му да омаловажи написаното от мен относно уникалната българска пререгистрация на законно регистрирани автомобили, единствена в света. Същевременно ми се струва, че със старанието си да обори доводите ми ще постигне ефект, който не иска, а именно да предизвика интерес у повече хора да се запознаят с публикуваните от мен документи по въпроса.
Що се отнася до цитираната извадка от жалбата ми до ЕСПЧ в Страсбург, момчето просто не е забелязало или не е искало да забележи, че „служебното прекратяване на регистрацията“ на всички автомобили със стари табели се случва след като на мен вече ми е съставен втори акт и е издадено второ наказателно постановление за несъществуващо към момента спиране от движение. Все още се колебая дали нарочно манипулира фактите или толкова му са способностите да вникне в казуса като цяло.

 

 

За какво мълчи Вигенин вече една година

вторник, февруари 14th, 2012

 

vigenin
Кристиан Вигенин
на 36 години – мъж – България, София-град
извън линия
Този разговор е отворен в отделен прозорец.
Моля, чатете в него, или затворете другия прозорец, за да чатите тук.
Tuesday 22 February 10:28 Вие и вашите колеги от БСП постоянно говорите за нарушаване на човешките права от сегашното правителство, за полицейщина, за погазване на законността и т.н.
Не очаквам да отговорите на това писмо, но все пак ви го изпращам за да имате представа как изглеждате в очите на хора като мен.
Аз бях 25 г. член на БКП, марксист съм по убеждение.
Изпитвам отвращение когато слушам ренегатската БСП, която възстанови капитализма и даде право на едно малцинство да експлоатира „законно“ мнозинството от българи, което пък има правото да се подлага „законно“ на такава експлоатация, поради липсата на друга възможност за съществуване.
Покрай този ваш колосален грях спрямо народа на България вашата партия си позволи и още множество безобразия. Ще ви напомня само за 2006 г., когато вашият лидер Станишев заяви, че държавата дълго не си е вършила работата и не е подменяла номерата на колите. Съгласно чл. 141 от Закона за движение по пътищата с някои конкретни изключения (например временен внос) автомобилите в България са с безсрочна регистрация. Но с наредба І – 45 на МВР, издадена от правителството на вашия уж политически противник Иван Костов бе определен краен срок за валидност на регистрацията. И вашата партия и правителството, оглавявано от Станишев, предприе уникална в световен мащаб кампания за пререгистрация на автомобилите „по социалистически“ – в съкратени срокове. Извиха се многодневни опашки, хората бяха принудени да плащат тройно по-висока цена за новата регистрация в сравнение с цената за първа регистрация например в Германия. Правителството на тройната коалиция излъга публично и нагло, че подмяната на номерата и талоните е изискване на ЕС.
Днес вие и компания пищите за погазването на човешките права от правителството на ГЕРБ. Не съм защитник на ГЕРБ, както поради това, че марксистките ми убеждения не ми позволяват да съм симпатизант на дясна партия, така и ако искате по конкретния повод, че ГЕРБ до този момент не са осъдили бандитската акция по пререгистрацията на милиони автомобили.
Вижте в www.mitev.eu моите писма до Станишев и отговорите, изпратени от негови подчинени вместо него. Там съм го обвинил в десетина точки че той е погазил положената от него клетва да се ръководи от интересите на народа в своята дейност. Никой до този момент не е оспорил нито едно от моите доказателства. Опитайте вие, съобщете за това писмо на Станишев, говори се, че сте приятели, опитайте сам или колективно с целия висш партиен съвет и цялата парламентарна група на КБ да докажете, че не съм прав в обвиненията си. А ако не можете, скрийте се някъде дълбоко, изчезнете от политическата действителност и се радвайте, че не ви е потърсена наказателна отговорност за деянията ви.
Спирам до тук, за да не ви припомням плоския данък, с който според Станишев дадохте на едно малцинство български граждани да спечелят от неговото въвеждане, а на мнозинството българи дадохте правото да не загубят от неговото въвеждане.
Ще се радвам ако впрегнете всички сили на столетницата, ако използвате капацитета на стратега ви Александър Лилов и ми отворите очите като ми докажете колко много се заблуждавам в оценката на стратегическия ви курс и конкретните посочени действия в частност.
Димитър Митев, Пловдив, 22.02.2011 г.

Афера.Бг публикува кореспонденцията ми с М. Кунева.

събота, февруари 11th, 2012

Кореспонденция с Меглена Кунева – публикуване в Афера.бг и коментари
 
              На 09.02.2012 г. изпратих следното писмо до Афера.бг:
Позволявам си да ви изпратя две свои писма до Меглена Кунева и едно нейно до мен. Кореспонденцията се осъществи по време на кампанията на Кунева за президентските избори. В тази кореспонденция са документирани откровени лъжи и демагогия на мераклийката да играе важна роля в българския политически живот. Бих се радвал ако с Ваша помощ тези писма стигнат до по-голям брой читатели. Поздрави! Димитър Митев.”
              Молбата ми бе уважена като заедно с кореспонденцията ми бе публикувана и още една статия, която преди това бях публикувал в сайта си, но тя не е моя. Двата материала са обединени от Афера.бг и са пуснати без съкращения  под заглавие „Мазмантийството на Меглена Кунева в хрониката на една кореспонденция” http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=20798&Itemid=31 (в рубриката „Скандално”)
              Сърдечно благодаря  на администратора на Афера.бг  за дадената възможност повече хора да се запознаят със съдържанието на писмата.
               Тук си позволявам да публикувам коментарите, които се появиха под публикацията. Защото два от тях са особено симптоматични и вероятно са от един и същи автор, макар и подписани с две различни имена. Става дума за първия и последния от долупоместените коментари.  Те добре илюстрират образа на новия/ите „демократичен/ни” цензор/и и начинът им на действие.  (Първят по време  коментар е от името на Стефан, а после е публикуван коментарът от името на „читател“)
 
ПП.
Във форума на в-к Сега има автор, който е писал същите неща за мен, но правилата на форума не позволяват да разкрия името му.  Всъщност, архивът на форума е на разположение и който иска може да намери в него кой е писал, че Митев страда от обсесия и че е форумният Мирча Кришан.
 На 18.02.2012 г. надникнах отново в Афера.бг и видях че са се появили още два коментара. Много приятно бях изненадан че единият от тях беше на сина ми Никола. Благодаря Коле. 🙂

Показване 5 на 11 коментари

Отлична публикация!
Автор: Никола Митев Дата: 16-02-2012 21:35

От години живея в чужбина, и ще призная, че не ми е останало много с какво да се гордея за това че съм Българин. 
Гордея се обаче от начина, по който баща ми си отстоява правата. 
А това, че някоя овца ще го нарече луд за това че мисли, е по-скоро комплимент. Който смята, че може да го обори с факти и доводи, нека ги публикува.
 

» Съобщи за нередности в коментара

предателка
Автор: ivan v () Дата: 14-02-2012 18:10

предателка
Автор: ivan v Дата: 14-02-2012 18:10

Тази кунева-пръмова трябва да е в затвора за национално предателство!А червените и подържници да си декларират доходите от клакьорство.

 
 
 
[-] Скрий коментарите
Жалко е за сайта, който уважавах
Автор: Читател Дата: 10-02-2012 17:53

Уважаема Afera.bg – журналистически разследвания и актуални новини, 
Толкова ли ниско в дълбините паднахте, за да се занимавате с пошлости от типа на тези, които сте публикували? Това какво е – журналистическо разследване? Актуална новина? Или някой и на вас ви нашепва, че трябва да се оплюе всичко, което е по-различно от ясно видимата простотия и наглост на сегашното управление? Жалко, ако „управленците“ толкова много ги е страх, че е възможно все пак някой да е по-умен и с по-голям авторитет от тях!
Преди да публикувате тези „откровения“ защо не попитахте кой и какъв е лицето Митев?

 
 
              „Да
Автор: Ариман Дата: 10-02-2012 12:33

То цялото правителство таквоз бре Митев ,виж как им светят червените комунистически задници.Като пътни светофари са постоянно червено -не преминавай. 
Пълно с доносници , милиционери , партийни кадри на партията майка -БКП ,БКП.Все мазмантии.

 
[+] Покажи коментарите
 
[-] Скрий коментарите
..
Автор: aiko Дата: 10-02-2012 12:16

Мазмантийството – присъщо за нашите политици. Само тя да е – с мед да я храниш.

 
 
 [-] Скрий коментарите
До Стефан
Автор: Михаил Дата: 09-02-2012 23:57

Лудостта присъства и реално в романа – в образа на Мунчо. Той „следва” главния герой от самото начало на повествованието. Очевидец е на среднощното убийство във воденицата (знае най-голямата и най-страшна тайна) и присъства като сянка на героя във всеки важен момент. Неслучайно в края на романа, когато ужасът и страхът завладяват хората и преобръщат съзнанието им, а героичността е заменена с унизително треперене пред поробителя, Мунчо е единственият, осмелил се да протестира. В хаоса, настъпил след въстанието, само лудият има дързостта да изрече мислите си и да остане верен на делото. В тази морално преобърната действителност, когато духовната „лудост” е унищожена (Огнянов, Соколов, Рада, Кандов умират геройски), тя се запазва единствено в замъгленото съзнание на действително луд човек. За Вазов тази аналогия съдържа моралната оценка на събитията и поведението на българина. Творецът с горчива ирония разказва за пробуждането и отрезвяването на народа, оказал се неподготвен да се жертва в името на идеала. „Лудостта” не успява да вземе връх над трезвостта и практицизма, а инстинктът за самосъхранение и оцеляване се оказва много по-силен от смелостта, решителността и готовността за саможертва.

 
» Съобщи за нередности в коментара
[+] Покажи коментарите
 [-] Скрий коментарите
„Тихата вода е най-дълбока“
Автор: Атанасов Дата: 09-02-2012 22:57

Димитър Митев си е съвсем наред с главата (прегледайте му страницата). 
За написаното по-горе благодаря на екипа на Афера.бг.

 
» Съобщи за нередности в коментара
 [-] Скрий коментарите
Стефане,
Автор: Хм Дата: 09-02-2012 22:31

не знам дали е болен, но ми изглежда прав. Без да съм специалист по темата.

     
[+] Покажи коментарите ние пак сме тук
Автор: gogo () Дата: 09-02-2012 20:45
[-] Скрий коментарите ние пак сме тук
Автор: gogo Дата: 09-02-2012 20:45
Да те са пак тук при нас и ни поучават как да живеем.Децата,снахите,зетьове и роднини на ЦК членове отново ни управляват.Сами сме си виновни още от 1989.Голямата тояга трябваше да играе.За да се стигне до демокрация в народите на юг в Европа са необходими около 10-15 години военно положение.Лошото е че 1989 г.нашите военни баха комунисти и много мързеливи.
 
 » Съобщи за нередности в коментара
[+] Покажи коментарите извод
Автор: гражданка () Дата: 09-02-2012 20:41
[-] Скрий коментарите извод
Автор: гражданка Дата: 09-02-2012 20:41
Браво, добре написано и с доста фактически данни. Мнозинството от българите й вярват на сладките приказки и гласуват за нея- без да я познават. Дано повече се знае за мераклиите за власт и не грешим отново!
 
 » Съобщи за нередности в коментара
[+] Покажи коментарите Кой е Митев?
 
[-] Скрий коментарите Кой е Митев?
Автор: Стефан Дата: 09-02-2012 19:47
Не може да се подигравате с нещастието на хората. Това е един недобре с главата човек, обсеснат от темата за регистрационните табели. Той се подвизава във форума на „Сега“, където се отдава на дълги излияния по болната му тема. Това е един български Мирча Кришан, за когото е нужна специализирана помощ. „