Archive for октомври, 2011

Интернет-писмо от Алексей Петров.

неделя, октомври 30th, 2011

В деня за размисъл преди първия тур на изборите за президент и общински органи за управление на електронния ми адрес пристигна следното писмо:

Подател: Aleksey <11111111111111@abv.bg>   добави в адреси 
До: dimitr_mitev@abv.bg  
Относно: Aleksey Petrov Obrashtenie  
Дата: Събота, 2011, Октомври 22 12:58:02 EEST  
Файлове: (3) Прикрепени файла  

My document titleУважаеми Дами и Господа,Имахме удоволствието да Ви изпратим поредния брой на новия електронен вестник на AnewS.Днес Ви изпращаме финалното обръщение на кандидата за президент Алексей Петров до гражданите на Р. България.Видео: http://www.youtube.com/watch?v=E-GqvG5Sj5g
Изпращаме Ви и писмото на студентите до министър-председателя Бойко Борисов. 
Благодарим Ви, че не се възползувахте от възможността да откажете по-нататъшното получаване на материалите, които Ви изпращаме.
Можете да отбележите, че не желаете да получавате повече подобни съобщения от тук.
Събуждаме се, още не е късно! 
 Екипът на AnewS

Избери

проверява се с 
Aleksey_Petrov.pdf     изтегли 126.1 KB
OBRASHTENIE_21.10.2011.doc     изтегли 36.5 KB
Pismo_Studenti_Borisov.doc     изтегли 226.44 KB

 
Uvazaemi Dami i Gospoda,
 Imame udovolstvieto da Vi izpratim porednia broj na novia elektronin vesnik na AnewS.
 Dnes Vi izptashtame finalnoto obrashtenie na kandidata za prezident Aleksey Petrov do grazdanite na R.Bulgaria.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=E-GqvG5Sj5g
 Izprashtame Vi i pismoto na studentite do ministar-predsedatelia Bojko Borisov.
Sabuzdame se, oshte ne e kasno
Ekipat na AnewS “
Ето и  съдържанието на файловете:
Aleksey_Petrov.pdf     изтегли

 
 
 
 
 
                                                                   Х          Х          Х

OBRASHTENIE_21.10.2011.doc     изтегли
            Уважаеми Сънародници !
 
            Преди повече от две години, се опълчих срещу Бойко Борисовщината, която лиши хората от работа, обрече възрастните на мизерия, а младите на емиграция. Срещу Бойко Борисовщината, която закриля грабежа на банките и техните безобразни лихви. Опълчих се срещу унищожаването на малките предприятия с терор и рекет.
            Опитаха се да ме спрат. Арестът ми беше сам по себе си репресия срещу малкия и средния бизнес и гаранция за спокойствието на банките. Гаранция и за безпроблемното обогатяване на властимащите от контрабандата, ощетила държавния бюджет с приходи за милиарди.
            Бойко Борисов няма да остане в историята като строител на магистрали, а като унищожител на икономиката и убиец на свободното слово. В стремежа си към власт и обогатяване, Борисов не спря да насърчава насилието и агресията в политиката. Стигна се до тероризъм – взривиха автомобила на журналиста, допринесъл много за свободата на словото през последните години в България. Бомбата в колата на Сашо Диков беше взрив за предизборната кампания.
            Всъщност, кампания нямаше. Предизборното състезание се превърна в пародия. Партийните клики и лично министър-председателят Борисов превърнаха дебатите в говорилня между тримата най-удобни за тях кандидати.
            Въпреки репресиите, на които бяхме подложени, постигнахме много през последните месеци.
            Ние издигнахме екипното начало в принцип. Днес ни копират и дори в Министерския съвет сричат за екипна работа.
            Ние вече две години се опълчваме на новите ни поробители – банките с тяхната престъпна лихвена политика. Хората ни подкрепят. Те разбраха, че сме реалният противник на банките в България, които унищожават малките предприятия и ограбват гражданите.
            Ние открито посочихме огромната отговорност на партийния картел за криминалния преход. Днес, всички кандидати за президенти имитират независимост от партиите, които са ги издигнали и дори се разграничават от тях.
            Ние отказахме Бойко Борисов от мечтата му да се кандидатира за президент на тези избори, което е и първата ни победа. Няма да позволим и да си назначи зависимият от него Росен Плевналиев за „алтернатива“ в президентството. Ще продължим до пълна победа – докато гражданите заедно вземат управлението на България.
            Силата е в екипа!

12

 

                                                              Х          Х          Х
Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Издава Инициативен комитет за издигане кандидатурата за Президент и Вицепрезидент на Избори 2011
Алексей Петров и Николай Георгиев
Pismo_Studenti_Borisov.doc     изтегли
Борисов!
Ние, младите хора на България не започваме писмото си с „уважаеми“. Искахме, но ще те излъжем, а лъжата я владееш ти.
Когато ти повярвахме преди време се надявахме да си различен. Уви ! Ти се оказа като лявата химера, като дясната утопия и като царската измама т.е. лъжец. Надявахме се, че знаеш колко е невъзможно да живееш с българските пенсии и заплати, които препоръчваш на европейците. Само пурите ти за два дни струват повече.
Ти Борисов, ни нарече „лош човешки материал“. Забрави обаче, че този „лош материал“ те изпрати там, където ти се самозабрави.
Ти Борисов, приемаше с радостна усмивка нашите усилия да те превърнем в Избрания. А сега ни съветваш да станем овчари. Пробвахме, но в бюрата по труда няма свободни места за овчари. Може би подтвоето„вещо“ ръководство и стада не са останали.
Водени от светлия ти почин, ходихме няколко пъти и на разклона, където намираш министрите си, та белким забележиш, че съществуваме. Всеки път ескортът ти ни подминаваше с бясна скорост. След като прахът от „божественото“ ти преминаване се слягаше, интерес към нас проявяваха само сутеньори, измамници и хората на Цецо.
Пак по внушението ти свише се пробвахме и на картофената нива, но твоите бивши колеги -рекетьори са станали изкупвани и предлагат бой вместо пари. Други патили хора ни препоръчаха да не се захващаме с череши, гъби, билки или малини, защото там се разпореждали пак твоите хора.
Ти Борисов, ни накара да сведем от срам доскоро гордо вдигнатите си глави, след като чухме безумията, които ръсиш по широкия свят. То и Алековият бай Ганьо би се почуствал неудобно от теб. Да се радваш на подигравката на Берлускони, който ти мери плешките, да разправяш как колегата ти Цветанов „с един багер копае и вади трупове“, да правиш обидни квалификации за Ангела Меркел и за Саркози …
Ти Борисов, заля услужливите радиа и телевизии, както и страниците на купените от теб вестници, но единствената файда от това са прерязаните от теб ленти на свършеното от други хора.
Ти Борисов, забрави или просто не знаеш, че пътищата се правят за хората, а не хората съществуват заради магистралите ти. Или още по-точно – заради магистралните ти комисиони.
Ти Борисов, позволяваш на чуждите банки да ни колонизират, а на една уж българска -откровенно да ни открадне парите и в същото време се правиш на патриот и народен защитник.
Ти Борисов, се пъчеше, че разбиваш контрабандните канали, а всъщност ги събра в един – твоят собствен. И вечер приспиваш гузната си съвест с тихото шумолене на банкнотите.
Ти Борисов, се уплаши от обичта ни и се скри зад безличния Росен. Уплаши се от топлите ни чувства или от падането на единственото признато от теб национално богатство – твоят рейтинг.
Та, ние – неосъществените овчари, рекетираните картофопроизводители, берачи на гъби и въобще – некачественият според теб човешки материал, вече не ти вярваме.
ДНЕС ИМАМЕ СИЛАТА И ВОЛЯТА ДА ТЕ ПРИЗЕМИМ!
Да, точно така – да те приземим, както казваше онзи на когото разтриваше ушите в предишната си роля.
Борисов, махни се от мястото, което позориш и от работата, която не можеш да вършиш. Ако за теб няма живот извън политиката, както казваш ти самият, то знай, че докато ти си в политиката, то няма живот за нас българите. И тъй като знаем какъв е твоят избор, то ние заявяваме, че оттук нататък ще избираме НИЕ и започваме на 23 октомври.

 
 

  
Избери

проверява се с 
Aleksey_Petrov.pdf     изтегли 126.1 KB
OBRASHTENIE_21.10.2011.doc     изтегли 36.5 KB
Pismo_Studenti_Borisov.doc     изтегли 226.44 KB
      

Избери

проверява се с 
Aleksey_Petrov.pdf     изтегли 126.1 KB
OBRASHTENIE_21.10.2011.doc     изтегли 36.5 KB
Pismo_Studenti_Borisov.doc     изтегли 226.44 KB

Писмо с въпроси до Р. Плевнелиев и М. Попова

неделя, октомври 16th, 2011
Уважаеми г-н Плевнелиев и г-жо Попова,
през 2006 г. стотици хиляди българи бяха принудени да се редят на опашки за да регистрират повторно в съответствие с Наредба I – 45 на МВР от 2000-та година автомобилите си, които съгласно чл. 141 от Закона за движение по пътищата бяха и са с безсрочна регистрация. С подзаконов акт приет при правителството на Костов обаче бе приет краен срок за валидност на регистрацията. Милиони българи противзаконно бяха принудени да регистрират повторно законно регистрираните си автомобили, на тройно по-висока цена от регистрацията в Германия. Тройната коалиция лъжеше, че това е изискване на ЕС.
По инициатива на Меглена Кунева и Пламен Орешарски срокът за пререгистрация бе съкратен и се извиха многодневни опашки пред КАТ. По този повод аз изпратих отворено писмо до Меглена Кунева. http://www.mitev.eu/?p=2957 Юристката по професия Меглена Кунева ми отговори с писмо, подписано лично от нея. http://www.mitev.eu/?p=2948  В това писмо кандидат-президентката Кунева си позволи нагли лъжи, които съм посочил във второто си писмо до нея http://www.mitev.eu/?p=2942 На второто писмо отговор нямам.
Въпросите ми към Вас са следните:
1. Съзнавате ли колко милиони българи бяха засегнати от тази уникална в световен мащаб акция?
2. Съзнавате ли колко много гласове бихте привлекли за Вашите кандидатури ако разкриете пред българските граждани ролята на г-жа Кунева и нейните документирани в писмото до мен лъжи относно тази акция?
3. В медиите , в които съм опитал, не желаят да публикуват кореспонденцията ми с г-жа Кунева. Вие имате достъп до огромна аудитория. Ще разкриете ли ролята на г-жа Кунева, а по този повод и на БСП, на ДСБ, на ДПС, на НДСВ и т.н. които участваха в акцията, ощетила и унизила милиони българи?
ПП.
Аз не пререгистрирах автомобила си. Два пъти ми бе съставян акт по този повод, два пъти ми бяха издавани наказателни постановления за глоба и автомобила ми бе спиран от движение- Два пъти две различни съдилища отмениха санкциите като НЕЗАКОНОСЪОБРАЗ-НИ.
В момента съдя България в Страсбург по този повод. Готов съм да оттегля жалбата си незабавно ако Вие от екрана в рамките на предизборната си кампания посочите онова, което съм посочил в писмата си до г-жа Кунева и същевременно посочите нейните отговори.
Ще разкриете ли истината за една от най-срамните далавери или солидарно ще мълчите заедно с БСП, РЗС, НДСВ, ДСБ, СДС, ДПС , Атака и т.н.?
С уважение:
Димитър Н. Митев,
Пловдив, ул. Милин камък 6.

Горното писмо изпратих възползвайки се от страницата на кандидат-президентската двойка

http://www.plevneliev-popova.bg/?page_id=216

Въпроси и отговори

Това са въпросите, изпратени през контактната форма “За…дай въпрос”, и отговорите на кандидатпрезидентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

Ако искате да зададете въпрос към Росен или Маргарита, можете да го направите през формата вдясно. При нежелание инициалите и/или въпросът ви да бъдат публикувани, моля, посочете го изрично в писмото.
Ако писмото с въпросите ми бъде публикувано това ще бъде веднага съобщено и тук. Заедно с евентуалния отговор, ако последва такъв.
х          х          х
Два дни след като изпратих горното писмо влязох отново в сайта на Плевнелиев и Попова. Както очаквах, моето писмо не беше публикувано. Същевременно забелязах, че няма добавени и нови писма и отговори. Писмото, което беше последно и днес е последно заедно с формалния и неубедителен отговор.

Въпрос от Н. М.:

Уважаеми г-н Плевнелиев,

Искам да Ви попитам, знаете ли,че сега тече усилена реституция и връщане на земи в района от Железница до Бояна и земите се връщат на старите собственици, които на времето са ги закупили от ТКЗС, а ТКЗС ги е платило на първите собственици. Идиотското е, че никой не го вори за това. А който не си е застроил мястото или го е застроил след 92г. според съществуващ реституционен закон, ще загуби имота си, без значение, че го е владял, плащал му е данъци и е бил добросъвестен стопанин. И още по – лошо, третират го в поземлена комисия Витоша като престъпник, не уведомяват сегашните собственици, че на имота им се извършват реституционни действия и че има заявления за връщане на земи още от 1992г. Не признават нотариалните актове на последните собственици за валидни. Не признават, че както всеки човек, така и всеки имот има история и не е важно само кой е първия, но и как е стигнал до последния собственик. Преди 91г както ми казаха в поземлената комисия – не са крадци, тези които са застроили, след 92г. – са крадци, а недай си боже някой да е имал нежеланието да не го е застроил – даже не му се дава право да се защити. А на времето през далечната 1960 г. 241 човека са си продали земеделските земи, което е удостоверено с протокол който се намира в централен държавен архив и сега техните наследници си търсят земите, въпреки че тогава са си получили пари за тях. Обаче поземлената комисия не признава документи, които се намират в държавния централен архив и които потвърждават, че са първите собственици са обезщетети парично за имотите си и по закон ги водят като репресирани и сега се отнемат земите от хора които са си ги купили добросъвестно земя от ТКЗС, защото по това време не имало възможност да се закупи земя от собственик директно. Районния народен съвет е разрешавал на ТКЗС да продаде земите, които то е платило на собствениците. Има случаи, в които даден имот е изплащан 10 год. преди да получи човека нотариален акт за него. А сега закона го третира като крадец и поземлената комисия връща имоти,без да обезщети с нищо сегашните собственици.А какво прави през министъра на земеделието и горите? Не знам.А никой не говори, че в момента си извършва тих геноцит върху огромна маса хора. Тих геноцит – за който дори много собственици на имоти в следните месности: Драгалевци, Симеоново, Бистирица, Железница, Киноцентър I r II част, Симеоново – Драгалевци I и II част,Симеоново – Драгалевци III част, Американски полета, Симеоново – Север, Симеоново – юг, Бункера, Косани дол, Шумако, Брезовица дори не подозират, че ще загубят или вече са изгубили имотите си. За да разберат имота дали е още техен, трябва да отидат в поземлена комисия – район Витоша, за подадат писменно заявление в което до попитат имота техен ли е все още, да приложат скица на месността от времето на закупуването на имотанапример – ако е купен имота 1960г., то скицата трябва да е от този период и да чакат. Какво? Да им отговорят от комисията писменно отнет ли им е вече имота или не. Ако им е отнет – да си събират багажа, ако още не е – да чакат да излезе решение на комисията, чийто решения по закон са със силата на нотариален акт и тогава да си събират багажа. Защото пред комисията няма невинни – не приемат даказателства, че си добросъвестен купувач. Ако в имота са застроили преди 91г. и са си сложили дори само нужник в мястотоусловието е постройката да е тухлена и да са му изкарали виза за строеж на нужника – могат да спят спокойно – и за напред ще могат да ходят до имота си за да си вършат физиологичните нужди, защото той и за в бъдеще ще е тяхенпоне за сега, докато не дойде някоя умна управляваща глава. Ако пък някой си е построил палат, но след 1992 г. и не е разбрал, по зокон е крадец – палата заедно със земята ще му бъде отнет, и ще бъде даден на някой сульо, който няма пари дори и за ЕМЕКА, но в далечната 92г. е докарал три изкуфяли но още живи бабички, които са декларирари, че тук е било голото поле на дядо му и че точно на това място са си хвърляли торта от говедата – това се признава за достоверно доказателство. Има и трети вариант на крадец – този, който е решил, че няма да строи нито нужник, нито палат, а иска да си разпуска душата на празно място. Този е най – голямия крадец – него няма да го питат нищ
о, няма да му зачитат факта, че от 1960 г. е плащал данъци на мястото, което е мислел за свое, защото е купено от неговите предци. Този наследник на крадец дори няма да го потърсят за да обясни защо е крал дядо му,като си е платил добросъвестно имота, даже няма и да разбере, че няма вече имот. Освен ако случайно не реши да пусне запитване до поз.комисия – Витоша за да се осведоми собственик ли е още или не. Но този гаден, мръсен, наследник на крадец-плащач е най – добре, защото няма да преживее срама да бъде изхвърлен, тъй като няма от какво. Аз съм наследник на един от тези щастливци – които няма от какво да бъдат изхвърлени, защото не са си застроили нищо. Някой ще каже – както ми каза днес госпожата от поземлената комисия – “Вие сте крадци, не сте собственици, какво искате та се жалвате?Търсете си парите от ТКЗС-то като сте дали пари!”.Тези думи ми бяха казани от въпросната госпожа служителка, без дори да пожелае да погледне документите, които носех и които доказват, че дядо ми е бил добросъвестен купувач, а не крадец.Опитите ми от моя страна да покажа все пак, какво нося и д окументите да бъдат приложени към делото бяха прекратени с думите”С вас приключих! Излезте!” Но аз не се чувствам наследник на крадец. Защото дядо ми е отделял 9 години от залъка на семейството си за да го изплати. Да, чувствам се обидена, не толкова от факта че може би ще загуби моето семейство имотакомисията все още не се е произнесла по нашия случай а от факта, че сме третирани катонаследници на престъпник и крадец, без да ни се признава правото на защита.Трябва да чакам да реституират имота, и след това да водя дело, със възстановения собственик. Чувствам се като осъдена на смърт без право на помилване от Народния съд. И ми е обидно, че живея в България. Аз работя като приемен родител, подслонила съм в дома си две чужди и своето дете, общо 3, на 37 години съм, образована, имала възможност да избягам, но не съм го направила, защото все си мисля, че нещо ще се промени. Възпитавам децата в родолюбие. И днес за пръв път в 37 годишния си живот не искам да живея в България, срамувам се, че съм българка, и не искам да гласувам за никого, защото виждам колко съм нежелана и мразена в собствената си държава. Днес казах на майка ми, че ако върнат имота на собствениците, които са си получили пари на времето, аз няма да водя дела – парите за адвокати и дела ще ги дам за образованието на трите деца. Образование, достатъчно добро, за да могат да се махнат от България и да живеят на място на което ще са желани. На място, където няма някой ден някой чиновнически плъх да каже на сина ми, че майка му е крадла, само защото е искала на времето да му осигури имот. Това ще бъде моето отмъщение на България. В момента се извършва тихо престъпление спрямо голяма част от българския народ и ако сега са потърпевши хората от тези райони, утре може да са други – тези които са от страни! И никой не може да ме убеди, че виновните за сегашния геноцит са тези, които са управлявали в далечната 1992г.защото управляващите след тях са могли поправят закона и да се предотврати сегашният геноцит? А знате ли какво става в поземлената комисия – район Витоша? В единствения приемен ден в седмицата – сряда, отиват уплашени хора, на наследници на имоти, чиито предци са имали неблагоразумието да искат да осигурят имот на децата си, а там има само една служителка. Въпросната служителка, на въпроса на наследник на имот в кв.Драгалевци, че вече втори път идва и не намира никого, въпреки че само в сряда приемат, тя му отговори”Питайте на Христо Ботев 55, защото вместо хората да са ми тук те са по полето с министъра да режат предизборно ленти.”. Ето това видях аз днес – уплашени хора, арогантна чиновничка и унижение. И накрая искам да Ви задам един въпрос: Какво ще направите, ако станете президент, за да се чувстват българите не като натрапници в собствената си държава?

И Ако ми позволите, ще завърша като перефразирам един велик българин обединител – “О, неразумни юроде, ща си мислиш, че си желан в собствената си държава България?”

Благодаря на всички, които имаха търпението да стигнат до края!

Отговор:

Здравейте Незабравка,
Предлагам Ви да не отмъщавате на България, а да покажете отношението си към всички

тези, които позволиха да стигнем до подобно състояние като гласувате, но не против,

а за! Аз затова се включих в политиката, за да покажа, че е възможно да се работи за

хората и резултатите да са видими, както и да върнем усещането за справедливост в

хората. И когато се прави нещо, засягащо интересите на голям брой хора, то да бъде

обяснявано. Те да бъдат информирани, за да не се чувстват унизени, безпомощни и че

нещо се прави зад гърба им.

Сигурен съм, че тази натрупана негативна емоция освен болка, съдържа в себе си и

движещата сила на промяната. Поздрави